23
-
TheRaven #23 a tv2 előbb kitalálta h ilyen műsort csinál csak túl sokáig szarakodtak és az rtl hamarabb indította el. am nem 1 műsorral jártak már így h csak azé nézik többen az rtlen mer az hamarabb kezdte el nyomatni ha jól emléxem a valóvilág, big brother esete is ilyesmi volt. én mondjuk még 1 részt se láttam csak belenéztem de el nem tudom képzelni kik nézik én inkább lesném a plafont minthogy ezt kelljen minden nap dehát ez van... -
PacaTriK #22 Én már egy jó ideje nem néztem TV2-t, ugyanis az egész az RTL-t majmolja. Csak hogy 1 közeli példát mondjak: RTL - Celeb vagyok, ments ki innen! c műsor sikere után a TV2 elindította a Sztárok a fejükre estek c. műsort, amiben olyan szar emberek vannak, hoy az óborzalom. -
#21 De amíg a többség a Máúnika sót és társait nézi, addig a TV2 is ilyeneket fog csinálni, h őket is ennyien nézzék, mert a nézettség az első, mivel abből van a reklámbevétel.Ha sokan néznek egy adót akkor sokan akarnak ott reklámozni, stb., stb...
A Tv2 és társait nem a néző szempontjai érdeklik, hanem, h olyan műsorokat adjanak amire a többség "vevő"
És mivel: "Hát magyarok vagyunk, vagy nem?!" ezért maradnak a szenny műsoroknál mert ezek a nézettek. A ker. tv-knek tök mind1 mit adnak le, ha nézik akkor azt adják, függetlenül attól, h tartalmilag milyen IQ-jú közönségnek szól.
A többség dönt, így G. Győző salgótarjáni lakos és kompániája az etalon ma Mo.-on, ennyi... -
god25 #20 Noh, ezért nézek Discovery-t. -
JTBM #19 A TV2 még nem vette észre a már nagyon régen elkezdődött trendet:
Nem lehet mindenkinek megfelelő műsorokat tenni egy csatornára, ergó több csatorna kell:
TV2 - main
TV2 - sorozat
TV2 - gyermek
TV2 - sci-fi
TV2 - sport
TV2 - music
TV2 - stb., stb., stb.
Az RTL már meglépte és szvsz. ebben is jobb... -
angol #18 nem akarok nagyoskodni, de ki a f@szt érdekelnek ezek a csatornák, bennük a sok népbutító köcsöggel, tisztelet a kivételnek. -
gregor #17 A TV2 az indulását követő (1997.Október 4.)első pár évben Magyarország vezető televiziója volt!
Aztán azóta nem! -
Che #16 Heti Hetes-Vitriol amely a Jakupcsek műsora volt tökéletesen a HH majmolása csupa nővel.Egyébként énsem értem mire jó ez a majmolósdi, de majd leszoknak róla. -
torcipepe #15 aug. 20-án már a tüzijátékot sem adták, mert előző évben az m1 is elverte nézetségben. volt egyáltalán a tv2-nek olyan éve, mikor jobb volt az rtl klubbnál?? vagy még abban a néhány hónapban is kikapott a zene klubbtól?? -
savior #14 till-t csak katasztrofalisan szar musorokba rakjak be. ugy nez ki neki az a dolga, hogy az ilyeneket vezesse -
savior #13 egy ekkora szart minek keszitettek el egyaltalan? -
NSC #12 De ezek is csak a pénzre mennek,más nem számít.Ha nem jön belőle elég bevétel akkor leveszik műsorról.Mondjuk ez ráadásul még sz@r is volt.De sokkal jobb műsorok is halálra lettek ítélve mert a kedvezőtlen időpont miatt nem tudta elérni azt a réteget akiknek szólt.Most nem akarom a szokásos példát emlegetni.A Tv2-nél valami nagy probléma van mert a kreatív emberkék nem nagyon csillogtatják tudásukat.(ui:a Totalcar sokkal jobb műsor volt,amikor Vinkler Robiék csinálták mint az Autómánia) -
FoodLFG #11 Én már azon röhögök hetek óta, hogy a "megasztár" élő adásában mekkora hibák vannak. De tényleg, ilyen óriási hibákkal teli műsort én még nem láttam magyar TV-ben. :DD Szinte minden adásban rátesznek egy lapáttal. Érdemes megnézni.. :D Eddigi legjobb az volt, amikor mindkét műsorvezető egyszerre beszélt távol egymástól, de csak annak vágták be a hangját, akit nem mutattak (nem elírás, tényleg így volt)><' 20 perc garantált röhögés. xD
Egyébként semmilyen más műsort nem nézek a TV-ben. Max egy hónapban egyszer ránézek egy-egy műsorra, de nem nagyon érdekel egyik sem.
(Amazing Race 13. évadot mondjuk nézem, de csak varezban..) -
berc00 #10 hiba volt a Gálvölgyi és a Kész átverés ellen küldeni, szerintem... de amúgy sem volt olyan nagyon vicces, de összességében szerintem simán ki lehetett volna ebből hozni valami nagyobb durranást is, csak... -
kicsizoz #9 Az ok, hogy a Tv2 RTL-t utánzó műsorai gyengébbek, és kevésbé nézettebbek, mint az RTL-en, de ez pont egy olyan ötlet lett volna, ami nem utánzás, és még nagyobb bukás lett mint a másolt műsorok. Emiatt sajnálom, mert lehet emiatt maradnak a másolásnál a saját ötletek kárára... -
Kferro #8 Teljesen igazad van.
Inkább olyan műsorokat kellene készíteni, ami azoknak a nézőknek szól, akiket az adott műsorsávban nem érdekel a Mónika show, vagy a Celeb vagyok, s így tovább. Így nem egymás nézőit lopkodnák a kereskedelmi csatornák, hanem azoknak is alternatívát nyújthatnának, akiket nem érdekel a másik csatornán futó műsor. -
berserk87 #7 Én azt nem értem, miért kell folyton ugyanolyan műsort csinálnia a két nagy kereskedelmi csatornának, miért így próbálnak egymással versnyezni. Pl.:Való világ-Big Brother, Vacsora csata-Hal a tortán, Ötletház-talán Barkácsmagazin, Celeb vagyok ments ki innen-Sztárok a fejükre estek, Mónika Show-Konta Barba Show, Megasztár-Szombat Esti láz-Megatánc-Sztárok a jégen-csillagszületik, Heti Hetes-a tv2-őn is próbáltak valami hasonlót, Barátok közt-Jóban roszban, Autománia-Totalcar és még sorolhatnám. Nagyon sok műsor ugyanabban az időpontban is volt. Ezzel gondolom azt akarták bizonyítani, hogy ugyanabból az ötletből ők tudnak jobb műsort készíteni.
A hírhez pedig annyit fűznék, hogy az ötlet, hogy készítenek egy műsort amiben sok humorista lép fel egymásután nem rossz(bár nekem ez ismerős valahonnan-Showderklub), de rossz reklámarcokat adtak a műsorukhoz például én nem szeretem az irigyhónaljmirigyet(szerintem nagyon eröltetett az előadásuk) és nagyon sokan vannak még így(Legalábbis az ismerőseim közül). Én ezért se néztem meg, pedig a Bagi Nacsa párost szeretem, de elment a kedvem a műsortól. -
winnie #6 ez egy példa. a többi eredeti ötlet viszont megbukott. a tv2 legtöbb sikerét külföldi formátumok másolásával, sorozatokkal és olyan műsorokkal érte el, amihez hasonlók az rtl-en is vannak. -
#5 Így van a tv2 olyan műsorai lettek sikeresek ahol nem próbáltak majmolni, pl Napló -
loky #4 röhögnöm kell... -
nessboth #3 Szerintem azért esik pofára a TV2 folyton, mert semmi más célja nincs, csak megdönteni az RTL-t. Technikája, képi világa fakó illetve bántja a szemet. Míg az RTL-en pörögnek a műsorok, a TV"-őn tele van üresjárattal.Vontatottak(...) Állandóan az RTL-t majmolják, (pl:Kovács Áronnak Sebestyén Balázst kell utánoznia).STB, STB... -
Tomasz Man #2 és még az évnek nincs is vége -
#1 ez nem a TV2 éve volt.