A PC-gyártók árat csökkentenek, zsugorodó kereslet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ekkora rinyát, mint ebben a cikkben van... Jajajaj a bevétel növekedése nem érte el a megjósolt mértéket. Hogy oda ne rohanjak... A bevétel növekedése vazze! Nem arról van szó, hogy jaj, veszteségesek lesznek, netán csökkennének a bevételek. NEM! A bevétel nem növekszik annyira, mint a kipárnázott vezérigazgatók szeretnék. És így max 5 sportkocsit tudnak venni egy hónapban, és nem 6-7-et.
Hogy kapnának szívrohamot az ilyen emberek. <#violent>

Az ismerõsöd nyilván nagyon makacs/kitartó, ha a saját rossz tapasztalataiból sem hajlandó tanulni. Vagy lehet hogy még így is megéri neki valamiért?
Tinman
A HP mindenben szar...

Itt van elõttem egy 270k-s tintasugaras HP, kb 9 hónapot ment, napi 20 lap max.
Már nem veszi fel a papírt, de ez hagyj ám... tervezõ ismerõs, már a 3.-at szaggatja, mind gar idõ után kicsivel adták be a kulcsot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

vajon kiki
a HP-nál sz*rabb laptopokat keresve se lehetne találni: a BIOS-uk az valami extragagyi hányadék még az IDE-emulation-t se lehet bekapcsolni a sz*ros SATÁS winyóikra. össz. 3 dolgot tud a bios:
idõt beállítani, boot device priority és a qrva fontos security <#falbav><#taps>

a 10 éves notebookom 15x ennyi mindent tud Bios szinten ugyhogy kösz. de nem kérünk ezekbõl a sz*rokból fõleg nem ennyi lóvéért ..<#levele><#kocsog><#violent><#mf1><#banplz>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s