Jelentősen lecsökkent a spamforgalom

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nekem nem csökkent a spam kedd óta, hanem növekedett 😊
Nem tudom és nem is akarom minden ember problémáját megoldani, nekem elég, ha a sajátomat megoldom, arra pedig mûködik a saját spam szûrõm. ;-)))
"Azonkívül én például szolgáltatást üzemelek és egy rakat ismeretlen ember küldi a tapasztalatait meg a problémáit a címemre..."

A válaszoddal ezt még mindig nem oldottad meg...

Hát, melléfogtál, mert nem vagyok gyerek, hanem van egy saját informatikai Kft.-m...

Nincs idõm semmiféle spam-re, fehér listával dolgozom, aki nincs rajta, az kuka...

Egy egész céget is könnyen fehérlistára rakok, pl. *@morganstanley.com
Hmm... És az Sg.hu hírlevél honnan kér tõled kódot? 😄
Azonkívül én például szolgáltatást üzemelek és egy rakat ismeretlen ember küldi a tapasztalatait meg a problémáit a címemre... Persze nálunk van spam-szûrõ, de ha nagyobb lenne a forgalom nem lehetne a sebesség miatt...

Lol... ez még gyerekként elmegy az otthoni netezgetéshez, de belegondoltál már, hogy az üzleti életre vetítve mekkora baromság, amit mondasz?

A kódot tõlem tudja megkérdezni élõben v. pl. telefonon.

Aki meg nem ismer, az ne küldjön nekem levelet...
épp errõl volt szó néhány bekezdéssel ezelõtt, hogy ettõl még terheli a hálózatot.
"az email subject-be beleírtak egy kódot" és honnan szerezze meg az a kódot, aki fontos ügyben keres?? vagy csak küldje el a levelet és talán elolvasod?? lol

ennél már csak azok szánalmasabbak, akik pl a myvip rendszerében a körlevél/spam mappában lévõ üzeneteket megnézés nélkül törlik. egyszer LAN-t akartam szervezni, szépen kilistáztam az ismerõseim közül, kit érdekelhet és elküldtem a levelet. egy hónap múlva egyik ismerõsöm megkérdezte, nem-e akarok LAN-t szervezni. én egy b*meg kíséretében jeleztem, hogy akartam, csak senki nem válaszolt.

Nekem borzasztóan egyszerû megoldásom van a spam-re:
- Csak azok kerülnek az inbox-ba, akik
-- rajta vannak az contact listán
-- az email subject-be beleírtak egy kódot

A többi email automatikusan spam, amit v. átnézek és törlök v. csak úgy törlök. ;-)))
én örülök ennek hogy lekapcsolták, de itt az embereket is lekéne kapcsolni.
az én spam forgalmam is megcsappant, eddig napi átlagosan 70et kaptam, most max 5-6 spam érkezik.
Spamservereket DoSal szétb***ni! xD
Kéne szervezni egy ilyen mozgalmat 😄 és persze spamlevéllel mozgósitani az embereket xD
halál a spammerekre
Te meg a 8-ast meg a 9-est!

😉

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Mice: egy központi tevékenységet irányító rendszernek mindig lennie kell, anélkül nem megy.
Vajon kiki: Ha a te hálózatod forgalmának a 30-40%-át az ilyen szar botnetek által keltett levelek, lekérdezések és támadások tennék ki, te sem a hülye szûrõiddel bohóckodnál, szûrõ ide vagy oda, a forgalom ott lesz. Mellesleg egy spamszûrõ egy nagy forgalmú szerveren hatalmas erõforrás igényével nem az igazi megoldás.
vajon kiki: ez csak userszintû, felszíni védekezés. Attól mert te ki tudod kerülni, hogy megkapd a spamet, a hálózatot akkor is terheli. A problémát mélyebb szinten kell megoldani. Én szurkolok nekik.
halálbüntetést a spammerekre <#banplz>

na egy jó hír! 5-ös
akyyy
nézd meg azt a 2-es hozzászólást!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

vajon kiki
válasz: lásd a #2 -es hsz-t !

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

szerintem ez semmit nem jelent
"amelyek a nagy botnet-hálózatok irányító és ellenõrzõszervereiként mûködtek" -"
gyanítom rövidesen kitalálják az alulról szervezõdõ és ellenõrzött szervereket

rövidesen állítom tökmindegy lesz, hogy kiiktatnak egy-egy szervert, azt egész menni fog tovább

az egész net distributed megy
hülyeség lenne azt hinni, hogy a pofonok hatására nem fognak õk is átalakulni..

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

vajon kiki
kit érdekel a spam ilyen weboldalak és a sz*rrá konfigurálható szûrõk után???<#falbav><#conf><#csodalk><#nezze><#banplz>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Lost Lont
Ok, ok, bár a szerverek lekapcsolása mellett a spam-fõnököket is le lehetne kapcsolni, akkor nem is kezdenék újra. (Vagy minden elküldött levelet visszacsatolni a saját otthoni fiókjukra)

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.