22
-
csibra #22 Hát nekem nem csökkent a spam kedd óta, hanem növekedett :) -
JTBM #21 Nem tudom és nem is akarom minden ember problémáját megoldani, nekem elég, ha a sajátomat megoldom, arra pedig működik a saját spam szűrőm. ;-))) -
sanyynn #20 "Azonkívül én például szolgáltatást üzemelek és egy rakat ismeretlen ember küldi a tapasztalatait meg a problémáit a címemre..."
A válaszoddal ezt még mindig nem oldottad meg... -
JTBM #19 Hát, melléfogtál, mert nem vagyok gyerek, hanem van egy saját informatikai Kft.-m...
Nincs időm semmiféle spam-re, fehér listával dolgozom, aki nincs rajta, az kuka...
Egy egész céget is könnyen fehérlistára rakok, pl. *@morganstanley.com -
sanyynn #18 Hmm... És az Sg.hu hírlevél honnan kér tőled kódot? :D
Azonkívül én például szolgáltatást üzemelek és egy rakat ismeretlen ember küldi a tapasztalatait meg a problémáit a címemre... Persze nálunk van spam-szűrő, de ha nagyobb lenne a forgalom nem lehetne a sebesség miatt... -
Me Ga #17 Lol... ez még gyerekként elmegy az otthoni netezgetéshez, de belegondoltál már, hogy az üzleti életre vetítve mekkora baromság, amit mondasz? -
JTBM #16 A kódot tőlem tudja megkérdezni élőben v. pl. telefonon.
Aki meg nem ismer, az ne küldjön nekem levelet... -
torcipepe #15 épp erről volt szó néhány bekezdéssel ezelőtt, hogy ettől még terheli a hálózatot.
"az email subject-be beleírtak egy kódot" és honnan szerezze meg az a kódot, aki fontos ügyben keres?? vagy csak küldje el a levelet és talán elolvasod?? lol
ennél már csak azok szánalmasabbak, akik pl a myvip rendszerében a körlevél/spam mappában lévő üzeneteket megnézés nélkül törlik. egyszer LAN-t akartam szervezni, szépen kilistáztam az ismerőseim közül, kit érdekelhet és elküldtem a levelet. egy hónap múlva egyik ismerősöm megkérdezte, nem-e akarok LAN-t szervezni. én egy b*meg kíséretében jeleztem, hogy akartam, csak senki nem válaszolt. -
JTBM #14 Nekem borzasztóan egyszerű megoldásom van a spam-re:
- Csak azok kerülnek az inbox-ba, akik
-- rajta vannak az contact listán
-- az email subject-be beleírtak egy kódot
A többi email automatikusan spam, amit v. átnézek és törlök v. csak úgy törlök. ;-))) -
fraser87 #13 én örülök ennek hogy lekapcsolták, de itt az embereket is lekéne kapcsolni.
az én spam forgalmam is megcsappant, eddig napi átlagosan 70et kaptam, most max 5-6 spam érkezik. -
KasztnerTokman #12 Spamservereket DoSal szétb***ni! xD
Kéne szervezni egy ilyen mozgalmat :D és persze spamlevéllel mozgósitani az embereket xD -
djw #11 halál a spammerekre -
Zoleeca #10 Te meg a 8-ast meg a 9-est!
;) -
Mcsiv #9 Mice: egy központi tevékenységet irányító rendszernek mindig lennie kell, anélkül nem megy.
Vajon kiki: Ha a te hálózatod forgalmának a 30-40%-át az ilyen szar botnetek által keltett levelek, lekérdezések és támadások tennék ki, te sem a hülye szűrőiddel bohóckodnál, szűrő ide vagy oda, a forgalom ott lesz. Mellesleg egy spamszűrő egy nagy forgalmú szerveren hatalmas erőforrás igényével nem az igazi megoldás. -
bippo #8 vajon kiki: ez csak userszintű, felszíni védekezés. Attól mert te ki tudod kerülni, hogy megkapd a spamet, a hálózatot akkor is terheli. A problémát mélyebb szinten kell megoldani. Én szurkolok nekik. -
LPG #7 halálbüntetést a spammerekre -
peterx #6 na egy jó hír! 5-ös -
#5 nézd meg azt a 2-es hozzászólást! -
#4 válasz: lásd a #2 -es hsz-t ! -
Mice #3 szerintem ez semmit nem jelent
"amelyek a nagy botnet-hálózatok irányító és ellenőrzőszervereiként működtek" -"
gyanítom rövidesen kitalálják az alulról szerveződő és ellenőrzött szervereket
rövidesen állítom tökmindegy lesz, hogy kiiktatnak egy-egy szervert, azt egész menni fog tovább
az egész net distributed megy
hülyeség lenne azt hinni, hogy a pofonok hatására nem fognak ők is átalakulni.. -
#2 kit érdekel a spam ilyen weboldalak és a sz*rrá konfigurálható szűrők után??? -
#1 Ok, ok, bár a szerverek lekapcsolása mellett a spam-főnököket is le lehetne kapcsolni, akkor nem is kezdenék újra. (Vagy minden elküldött levelet visszacsatolni a saját otthoni fiókjukra)