12
  • PacaTriK
    Joker a legnagyobb arc:D Többiek nem érnek semmit. MK4-ben voltak utoljára jó kivégzések.
  • GG
    Látványos? Melyik univerzumban? Az arcade gépes poént már ellőtték anno a MK3ban. Jó lenne kiadni a játékot 12+ és a 18+ változatba is. Ja a kívégzésebről annyit hogy a Killer instincben volt hasonló kivégzések anno de azzok legalább kreatív dolgokat csináltak. :D
  • rudymester
    Nagyon béna az egész szerintem. Ez a arcade gépes kivégzés, amit Liu Kang csinál, az egy régebbi mortalban friendship volt...
    Ezek nem látványos kivégzések. Megs em közelítik a régi mozdulatok színvonalát...
  • szurka
    hát...ha valaki erre izgul
  • zola2000
    Láttam, de ez akkor sem érdekel. Ezzel a xarral meg miért foglalkozik az Sg, eddig azt hittem, hogy lesz pcre azért, de nem. Akkor inkább a soul calibur 4ről, tekken6ról, super smash brothers brawlról, dead or alive 4ről, vagy inkább a street fighter 4ről lett volna ennyi hír, sőt asszem a street fighter 4 az lesz pcre is, ha már ekkora pc fanboyok vannak itt :)

Schrank: csak hogy tudd a street fighter is a 2D kor szülötte.
  • Frosty01
    joker nagyon arat :D

amugy elég híg lett :S
  • Szefmester
    szánalmas
  • tgergo96
    MC fatality funny
    Mc kivégzések
    azért ezek odavágnak
  • schrank
    ezek a kivégzések katasztrofálisak a mozgást szerintem direkt hagyták MK-osra de a graffal nem vagyok megelégedve szerintem enné sokkal jobbat lehetett volna nnna mindegy a MK még a 2D-s kor szülötte így hát nem csoda hogy nem tudja felenni a lépést egy street fighter lV-gyel ;)
  • Cyberdevil
    Ezek közül Barakáé a legjobb, többi még mindig gagyi, sajnos...
  • OliApa
    Basszus! Milyen gagyi, szögletes mozdulatok! Megeszik még valahol?
  • neoG
    uccsó videó "címe" majdnem összejött