Újabb halott támad fel a Prison Break-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt en se értem, minek ilyen címet adni egy cikknek, pláne, hogy nem is feltámadásról van szó.
Olvasd el az irományomat még1x, kalaposkám. Látom, nem érted! És te is, neoG-kém! És köszönöm bippo, látom, te érted!
szerintem sem lesz semmi extra (akit érdekel, mi lesz, elolvashatja, én nem olvasok spoilert), de nem hogy "ilyen" poént, de szinte minden poént el lehet elõre olvasni a neten. az utóbbi évek sorozatainak legnagyobb csavarjai kikerültek hetekkel elõre oldalakra, szóval...
Dynamic
Gondolkozzatok már! Nem hiszem, hogy egy ilyen poént lelõnék. Biztos vagyok benne, hogy csak visszaemlékezés, régi videófelvétel vagy hasonló formában fog megjelenni. Az meg sztem nem akkora spoiler.
Igazatok van abban, hogy aki nem akar meglepetést lelõni, az ne olvassa el, de akkor is dtm-nek van igaza most abban, hogy ezt most elég szarul két kézzel az arcunkba nyomták, elég nehéz így elkerülni, hogy az ember tudomást szerezzen róla. Tanulság: legközelebb kultúráltabban kell tálalni, és akkor a kedves olvasó is könnyebben óvatos.
"...hiszen nem egy halottnak hitt szereplõ tért vissza az élõk sorába,..."

Eddig csak egyvalaki. És az is baromi gáz volt.
Eléggé logikátlan lépés volt részedrõl elolvasni a cikket, ha nem szereted a spoilert.

Ha fél Amerika, akkor fél Magyarország is tudja, ott sem ment a rész, itt sem. De nyilván olyan hülye nincs, aki szereti a meglepetéseket és rákattint egy olyan hírre, aminek az a címe, hogy "Gyere, lelövök egy meglepetést". Oké, visszavonom. Egy hülye mégis csak van.
Nem baj, ha fél amerika tudja, mert én magyar vagyok. Lehet, hogy õk spoileresek, én még mindig szeretem a meglepetéseket.
Nem kellett amúgy elolvasnom a cikket, a címe is lelövi azt, amit szintén nem akartam tudni, de azért szerettem volna egy két szóval illetni ezt a fantasztikus cikk-ötletet, ezt pedig csak kattintással lehet, ahol meg ott van Westmoreland képe.
Nethyrrea
szerinted õ tudta meg ezt az infót elõször és nagy lelkesen szétkürtölte a világba? sztem kinézel a netre és fél amerika tudja már (ha nem az egész). különbenis, már a cím spoilergyanús volt, ha nem akarod megtudni mi van mögötte, minek olvasod el? 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

bertino
inkább ne írogassa a kritikáit, ha lehet. 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ez egyébként igaz,sokan csak a honi tv-ben nézik,ott meg csak a 3.ment le
dtm: teljesen igazat adok Neked. Normális helyen felhívják az ember figyelmét, hogy aki nem akarja, hogy poént lõjenek le, ne figyeljen, stb. Vagy hogy egyáltalán melyik szezonra vonatkozik (sokszor csak a cikk közepén derül ki, hogy a tv-ben futó szezonról van szó).
Még a focimeccsek közepén is tudnak szólni, ha másik meccs eredményét mondják.
Vagy ott van erre a 'spoiler' fogalom, tessék alkalmazni a megfelelõ helyen/idõben.
húbaz...ez hirtelen kiesett nekem😊
Látom már a régi jó szokása a sorozattal (is) foglalkozó oldalaknak megszûnt, hogy tiszteletbe tartják a meglepetésekben bízó emberek igényeit, ami a Prison Break egyik legfõbb erénye. Ló betûkkel kiírni, cikket csinálni belõle... hát komolyan mondom. A f*sznak kell lelõni a poént! Beszéljétek meg ezt fórumokon vagy tökmindegy hol. Én elég nagy fan vagyok (olyan, aki sok kérdéssel szeret sorozatot nézni) és az oldalt is mindennap látogatom. Úgy látszik, a kettõ ki kell hogy zárja egymást! Mr. Szekeres, igaz, csak egy beírogató vagyok a sok közül, de hagyjuk az ilyen cikkeket. Ki a tököm akarja elõre tudni, hogy mi fog történni kedvenc sorozatában? Aki mégis, az meg megtalálja a módját! Írd inkább a kritikáidat, ha lehet!
Hat kivancsi vagyok mi lesz a 4. evad jo eddig.
Akinek meg nem tetszik az ne nezze ennyi....
pénz a vizbe esett. nincs t-bagnél

Flashback kell,hogy legyen,hiszen ha túl is élte,nem engedték ki a Fox Riverbõl..T-Bagnél van még mindig tudtommal a pénz,így max valami múltbéli szál-összevarrást tartok logikusnak...
remélem leszidja majd Michaelt h nem küldte el a lányának a pénzt