Batman perli Denevérembert

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Görögök meg jogdijat kérnek a demokrácia használatáért :F
...mármint Bugyi

Az országos fõútvonalak és vasutak által nem érintett, 11.558 hektár területû 5149 lakosú NAGYKÖZSÉG Budapestõl déli irányban mintegy 30 km-re az Ócsa -Kiskunlacháza és a Taksony - Dabas, - Kunpeszér közötti utak keresztezõdésében alakult ki.

*utcaneveket=utcákat

Kossuth is pereskedhetne az USA-ban... Bár mivel ott az egyes helységeket/utcaneveket az iránta érzett tiszteletbõl nevezték el így, ezért aligha tenné... Ja és azért is, mert nem volt baj az agyával...

vagy a Star Trek-franchiset, mert megjelent benne a U.S.S.Budapest csillaghajó.

Szerintem pereljük be mi is, van Budapest is. Mi van pl. Bud-dal?
Loál János
Nagyközség.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Ezért én adnék egy pirospontot, szerintem jó 😊
"nem a városról kapta a nevét, hanem két állat keresztségébõl"

Egyébként meg tényleg tré, pláne hogy már írták elõttem is a cím tisztán annyi: "the dark knight". Ha még megnyerik, akkor össze kéne ülni és csinálni egy kisfalut mo.-n: Gotham. Majd visszadátumoztatjuk 😊
de mégis melyik bíróságon perelték be? a törökön? hát jó, nem megy törökországba a cég, és nem ad oda filmeket. amerikában? kiröhögik...

Jó illata volt az 1 milliárdos bevételnek biztos. 😊 Mivel ez hozta legtöbbet mint képregényfilm, gyorsan be kellett perelni is. 😄 A sikerhez jön a perlés is ugye. 😊

Bandee1987
Érdekes, hogy csak most perelték be, pedig ez már a sokadik batman film, ami lement a mozikban.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jartam batmanban, kellemes kis varoska, jol jon neki a hirnev, kell a turistak penze.

http://eaposztrof.com/sg save the planet, kill yourself!

Mindenki látja, hogy ez esélytelen. Itt már csak az a kérdés, hogy ennek ellenére miért lépték meg ezt a per dolgot. 1: tényleg ennyire hülyék 2: megpróbálnak a film sikerébõl egy kicsit megcsípni õk is, és hírverést csinálni a városnak, a film farvizén evezve fellendíteni kicsit a turizmust.
Meg az a probléma az egésszel, hogy ugye a "batman" egy angol kifejezés, hiszen miért ne lehetne denevéremberrõl beszélni mondjuk egy legendában. Továbbá a kettõ név közel sem egy kategória, az egyik egy helység neve, a másik pedig egy kitalált karakteré. Szóval szerintem nem számíthatnak arra, hogy megnyerik a pert... 😄
ilyen nincs! ezt õk se gondolhatják komolyan h majd tejelnek nekik. hihetetlen...

Esélytelen, fõleg, hogy a város Batman, de a filmben csak azt mondogatják, hogy 'betmen'.
Jrex
Még jó hogy The dark knight a címe 😊

Chocho
Úristen... Nem is tudok nyilatkozni a cikk témájáról úgy, hogy a jó ízlés határain belül maradjak.

Gaming is believing.

nak kapásból találtam most usaban párat
london, hamburg, newcastle,lebanon,madrid de van még rengeteg

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

usaban is van csomo olyan város amit máshol használnak pl párizs stb
világatlaszt felcsapom simán találok párat

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Penz kell a tetu toroknek...
Adam II
De nem fogják fel, hogy Bat (denevér) Man (ember)???? Marhára nem a város nevét viseli mert ez két angol szó összeillesztve.
Akkor Barack Obama beperelhet minket mert nap mint nap használjuk a nevét sõt a boltban lehet barack pálinkát kapni tehát még hasznot is húzunk belõle.<#wilting>

Kojiro
amúgy a batman szó eredeti jelentése tisztiszolga, és ez a szó létezik mióta tisztek meg szolgák léteznek léteznek... úgyhogy törökök haza!

Kojiro ergo sum.

Narxis
Megvan mire fog elmenni a következõ batman film pénze. <#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

amikor a phoenix kényzelen volt nevet változtatni firebirdre majd firefoxra a biosfejlesztõ phoenix jogi fenyegetései miatt, felmerült bennem, hogy cseppet pofátlanság, mert õket phoenix város perelhetné.
akkor még nem tudtam, de nem is jártam messze a valóságtól.
én is szeretnék perelni, nickemet vki felhasználta vki egy állítólag elég obszcén darab címéhez, igaz, hosszú "o"-val, de ugyanígy cz-vel, s én használtam elõbb...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Atomot kell dobni a fejukre es akkor nincs baj, megszunik a varos es nem fognak pereskedni.

Én is megtaláltam még régen a térképen és én is jót szórakoztam rajta. Annyira nem volt eldugva.
bertino
deszar.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mihelyst elküldtem az üzenetet megvilágosodtam: az ott lakókon és berserk87-en kívül senki nem tudott e város létezésérõl...egészen mostanáig.Virágozzék hát a turizmus!

egy hivatalnok ennyire hülye legyen.itt a gép elõl 0 jogi tudással meg tudom jósolni, hogy esélye nincs egy peren.hiszen : 1. nem a városról kapta a nevét, hanem két állat keresztségébõl 2.még csak utalás sincs a filmben a városra

Szerintem nem is foglalkoznak vele. A producereknek meg a rendezõnek mi köze van ahhoz h 70 éve készült egy képregyén és azt filmesitik meg?😄 és a the dark knightban hol van batman név?
Gyerekkoromban jót szórakoztam amikor a térképet néztem és megtaláltam rajta Batmant(Törökország) és Malackát (Szlovákia). Ez a hír viszont tényleg nagyon szánalmas.
akyyy
Az a Bugyi nem falu?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;