34
  • KasztnerTokman
    Görögök meg jogdijat kérnek a demokrácia használatáért :F
  • Kagemusha
    ...mármint Bugyi
  • Kagemusha
    Az országos főútvonalak és vasutak által nem érintett, 11.558 hektár területű 5149 lakosú NAGYKÖZSÉG Budapestől déli irányban mintegy 30 km-re az Ócsa -Kiskunlacháza és a Taksony - Dabas, - Kunpeszér közötti utak kereszteződésében alakult ki.
  • M0RN1NGST4R
    *utcaneveket=utcákat
  • M0RN1NGST4R
    Kossuth is pereskedhetne az USA-ban... Bár mivel ott az egyes helységeket/utcaneveket az iránta érzett tiszteletből nevezték el így, ezért aligha tenné... Ja és azért is, mert nem volt baj az agyával...
  • torcipepe
    vagy a Star Trek-franchiset, mert megjelent benne a U.S.S.Budapest csillaghajó.
  • bakagaijin
    Szerintem pereljük be mi is, van Budapest is. Mi van pl. Bud-dal?
  • Loál János #27
    Nagyközség.
  • Iamzozo
    Ezért én adnék egy pirospontot, szerintem jó :)
    "nem a városról kapta a nevét, hanem két állat keresztségéből"

Egyébként meg tényleg tré, pláne hogy már írták előttem is a cím tisztán annyi: "the dark knight". Ha még megnyerik, akkor össze kéne ülni és csinálni egy kisfalut mo.-n: Gotham. Majd visszadátumoztatjuk :)
  • Adenoma
    de mégis melyik bíróságon perelték be? a törökön? hát jó, nem megy törökországba a cég, és nem ad oda filmeket. amerikában? kiröhögik...
  • Andrews2007
    Jó illata volt az 1 milliárdos bevételnek biztos. :) Mivel ez hozta legtöbbet mint képregényfilm, gyorsan be kellett perelni is. :D A sikerhez jön a perlés is ugye. :)

• Bandee1987
    Érdekes, hogy csak most perelték be, pedig ez már a sokadik batman film, ami lement a mozikban.
  • eaposztrof
    jartam batmanban, kellemes kis varoska, jol jon neki a hirnev, kell a turistak penze.
  • bippo
    Mindenki látja, hogy ez esélytelen. Itt már csak az a kérdés, hogy ennek ellenére miért lépték meg ezt a per dolgot. 1: tényleg ennyire hülyék 2: megpróbálnak a film sikeréből egy kicsit megcsípni ők is, és hírverést csinálni a városnak, a film farvizén evezve fellendíteni kicsit a turizmust.
  • Gericop
    Meg az a probléma az egésszel, hogy ugye a "batman" egy angol kifejezés, hiszen miért ne lehetne denevéremberről beszélni mondjuk egy legendában. Továbbá a kettő név közel sem egy kategória, az egyik egy helység neve, a másik pedig egy kitalált karakteré. Szóval szerintem nem számíthatnak arra, hogy megnyerik a pert... :D
  • lama king19
    ilyen nincs! ezt ők se gondolhatják komolyan h majd tejelnek nekik. hihetetlen...
  • bippo
    Esélytelen, főleg, hogy a város Batman, de a filmben csak azt mondogatják, hogy 'betmen'.
  • Jrex
    Még jó hogy The dark knight a címe :)
  • Chocho
    Úristen... Nem is tudok nyilatkozni a cikk témájáról úgy, hogy a jó ízlés határain belül maradjak.
  • sylas
    nak kapásból találtam most usaban párat
    london, hamburg, newcastle,lebanon,madrid de van még rengeteg
  • sylas
    usaban is van csomo olyan város amit máshol használnak pl párizs stb
    világatlaszt felcsapom simán találok párat
  • bmw
    Penz kell a tetu toroknek...
  • Adam II
    De nem fogják fel, hogy Bat (denevér) Man (ember)???? Marhára nem a város nevét viseli mert ez két angol szó összeillesztve.
    Akkor Barack Obama beperelhet minket mert nap mint nap használjuk a nevét sőt a boltban lehet barack pálinkát kapni tehát még hasznot is húzunk belőle.
  • Kojiro
    amúgy a batman szó eredeti jelentése tisztiszolga, és ez a szó létezik mióta tisztek meg szolgák léteznek léteznek... úgyhogy törökök haza!
  • Narxis
    Megvan mire fog elmenni a következő batman film pénze.
  • galocza
    amikor a phoenix kényzelen volt nevet változtatni firebirdre majd firefoxra a biosfejlesztő phoenix jogi fenyegetései miatt, felmerült bennem, hogy cseppet pofátlanság, mert őket phoenix város perelhetné.
    akkor még nem tudtam, de nem is jártam messze a valóságtól.
    én is szeretnék perelni, nickemet vki felhasználta vki egy állítólag elég obszcén darab címéhez, igaz, hosszú "o"-val, de ugyanígy cz-vel, s én használtam előbb...
  • jAMEsbAUd
    Atomot kell dobni a fejukre es akkor nincs baj, megszunik a varos es nem fognak pereskedni.
  • Juszufka
    Én is megtaláltam még régen a térképen és én is jót szórakoztam rajta. Annyira nem volt eldugva.
  • bertino
    deszar.
  • neoG
    Mihelyst elküldtem az üzenetet megvilágosodtam: az ott lakókon és berserk87-en kívül senki nem tudott e város létezéséről...egészen mostanáig.Virágozzék hát a turizmus!
  • neoG
    egy hivatalnok ennyire hülye legyen.itt a gép elől 0 jogi tudással meg tudom jósolni, hogy esélye nincs egy peren.hiszen : 1. nem a városról kapta a nevét, hanem két állat keresztségéből 2.még csak utalás sincs a filmben a városra
  • sugarman
    Szerintem nem is foglalkoznak vele. A producereknek meg a rendezőnek mi köze van ahhoz h 70 éve készült egy képregyén és azt filmesitik meg?:D és a the dark knightban hol van batman név?
  • berserk87
    Gyerekkoromban jót szórakoztam amikor a térképet néztem és megtaláltam rajta Batmant(Törökország) és Malackát (Szlovákia). Ez a hír viszont tényleg nagyon szánalmas.
  • akyyy
    Az a Bugyi nem falu?