History Civil War: Secret Missions

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sgtfathi
Na vége,sajna rövid volt😞 a vége felé elég jo volt csatázni a városokban és a csatatéren!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

sapkafej
nagyon nem jött be

György

pedig jó game!

mama 2
Hát ez nagyon ratyi<#idiota>.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Már van pár kép a screenshotos topicban.
Legend Killer
jónak tûnik, de ez nem lesz durva 😄. bár 4dik perc körül a gránátnál jó nagyot repült az ellen 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Legend Killer
fasza

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Vki plz tegyen be ingame screenshotokat! Mert még egy ingame képet sem találtam róla xD
Sgtfathi
köszi!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Montanosz
van topik az elsõ részérõl is
amúgy nem volt rosz az sem

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Kandurex
felcserélted a téma rövid és hosszú címét :p (javítva)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

én végigtolam pár óra alatt,jó kis game,el lehet vele lenni!
ajánlom!

Sgtfathi
Közben ki is próbáltam.A gépemen max.grafikán szépen fut,és egész jól is néz kis.
A fegyverek változatosak,és jól használhatók.Szval próbáljátok ki nem rossz!!

solo
Tetszik 😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Sgtfathi
A játék az 1860-as évek környékére repít minket vissza. A helyszín ugye Amerika, ahol is éppen polgárháború dúl észak és dél között. A játék érdekessége, hogy igazi megtörtént eseményeket dolgoz majd fel, a csaták helyszínei is le lettek mintázva, ahogy a lehetõség engedte. A korhûség természetesen az egész játékon végigkísérhetõ minden téren, a fejlesztõk azt is megígérték továbbá, hogy szeretnék úgy vissza adni a csaták véres és brutális hangulatát, ahogy az valamikor tényleg megtörtént.

A Választható fegyverekbõl ítélve (revolver, shotgun, stb.), ismét egy FPS lesz, ahogy az elõdje is volt, azonban ha a taktika is bejön, akkor vagy megpróbálják belevinni a Brothers In Arms csapatirányítós elemeit vagy valami RTS-el kevert játékmenetet.