Merchants of Brooklyn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megvette esetleg a gamet??
Mert már van hozzá jó pár patch és érdeklödnék hogy már nomrálisan játszható-e ezekkel a game?
Mert 8,99Euró szerintem nem sok érte!Ha patchekkel már jó akkor megveszem!
Mert már van hozzá jó pár patch és érdeklödnék hogy már nomrálisan játszható-e ezekkel a game?
Mert 8,99Euró szerintem nem sok érte!Ha patchekkel már jó akkor megveszem!
Next PC upgrade: 2022
Elkezdtem vele tolni.
Akadozgat nagyon. Majd kiprobálom dx9 módba hátha fél fokkal jobban fut.
Érdekes dolgok vannak benne.Pl a levágott kezünk helyére felszerelt robot kézzel darabokra tudjuk ütni (erõs ütés hatására szétrobban az ellenfél) és a testrészeket lehet hajigálni és nagy meglepetésemre robbannak.Bármilyen tárgy esett le és eldobtam robbant 😄
Kell is mert kevés a lõszer legalábbis csak elején ameddig toltam kijutottam arénából Ez full az eleje.Jópofa game.Patchel biztos még jobb csak nekem a lentebb említettek nem mûködnek 😞
Akadozgat nagyon. Majd kiprobálom dx9 módba hátha fél fokkal jobban fut.
Érdekes dolgok vannak benne.Pl a levágott kezünk helyére felszerelt robot kézzel darabokra tudjuk ütni (erõs ütés hatására szétrobban az ellenfél) és a testrészeket lehet hajigálni és nagy meglepetésemre robbannak.Bármilyen tárgy esett le és eldobtam robbant 😄
Kell is mert kevés a lõszer legalábbis csak elején ameddig toltam kijutottam arénából Ez full az eleje.Jópofa game.Patchel biztos még jobb csak nekem a lentebb említettek nem mûködnek 😞
Merchants Of Brooklyn Update 2 Proper-RazorDOX
Meg állítólag ilyenek is vannak:
Merchants.Of.Brooklyn.Update.1-CPY
Merchants.Of.Brooklyn.Update.2-CPY
De ezeket nem találom sehol!
Meg állítólag ilyenek is vannak:
Merchants.Of.Brooklyn.Update.1-CPY
Merchants.Of.Brooklyn.Update.2-CPY
De ezeket nem találom sehol!
Sziasztok.Egy CPU AMD ATHLON X2 6000 DUAL CORE
VGA ATI RADEON HD 3870-ES HDD GAINWARD
2GB-OS MEMÓRIA-jú gépen el fog indulni?
légyszives válaszoljatok rá!
VGA ATI RADEON HD 3870-ES HDD GAINWARD
2GB-OS MEMÓRIA-jú gépen el fog indulni?
légyszives válaszoljatok rá!
De ezzel javul egy kicsit.😊Igaz a grafikán még nem tudok állítani.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Ja..szívás egy cseppet..
Ja,csak hiányzik a HUD,a graf beállításokat nem lehet a játékban módosítani etc...ergo,egyelõre egy foskupac.
#
Install Notes
#
#
1. Extract RARs
#
2. Mount or Burn iso
#
3. Install
#
4. Play
#
#
Singleplayer only!
#
Buy the game if you want to play it in multiplayer mode.
Install Notes
#
#
1. Extract RARs
#
2. Mount or Burn iso
#
3. Install
#
4. Play
#
#
Singleplayer only!
#
Buy the game if you want to play it in multiplayer mode.
3100, van még Brooklyn, neandervölgyieket klónoznak.
OMG 😄
OMG 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ezen a héten jelenik meg a game nagyon kíváncsi vagyok rá!
Biztos lesz olyan megoldás mint a mostani steames game-eknél!
Biztos lesz olyan megoldás mint a mostani steames game-eknél!
The first volume of Merchants of Brooklyn will be available March 17, 2009 for the PC via Steam.
Nem! Nem! Nem! Ez alapból egy 3Ds Full-csilivili grafos játéknak indult! De nézd meg mienek benne az emberek például! Nem illik a környezetbe! Ezzel van bajom!
Am. meg a XIII-t végigtoltam! És mai napig nagy kedvenc! <#eljen>#eljen>
Am. meg a XIII-t végigtoltam! És mai napig nagy kedvenc! <#eljen>#eljen>
ja, tetszik, remélem nem kell neki shader 3.0 meg ilyenek, remélem fut majd az én gépemen is :d
>:C
mi az hogy retek grafika? és mi bajod a XIII-val?
van aki ezt a grafikát szereti, szvsz kurvajól néz ki. az egész ötlet mellé egy ilyen rajzfilmes grafika pont passzol. nem kell mindennek csillivilli hûdesimának meg hûdeblurosnak lennie
van aki ezt a grafikát szereti, szvsz kurvajól néz ki. az egész ötlet mellé egy ilyen rajzfilmes grafika pont passzol. nem kell mindennek csillivilli hûdesimának meg hûdeblurosnak lennie
DFTBA ಠ_ಠ
legalább van okunk az "agyatlan" gyilkolászásra😄
amúgy a tálalás olyan LOL hogy én már most adnék neki egy szép citromdíjat
amúgy a tálalás olyan LOL hogy én már most adnék neki egy szép citromdíjat
Törölt felhasználó
Videó:
http://www.gametrailers.com/player/42651.html
3100 körül járunk és a globális felmelegedésnek hála a víz egyre csak pusztít és pusztít, ennek hatására pedig a szárazföld szép lassan eltûnik a planétáról. Brooklyn sem kivétel ez alól, de a társadalmi rétegek megmaradtak: a gazdagok és hatalmasok fenn tanyáznak, míg a tömeg a mélységben nyomorog. A munkaerõ segítségére pedig neandervölgyieket klónoznak, a maffia pedig meglátja a fantáziát bennük, így illegális verekedéseket szerveznek. A mi karakterünk is egy elõember lesz, s mint a videóból kiderült az ellenfelet szinte atomjaira bonthajuk, persze a rajzfilm szerû grafikának hála a brutalitás még sem megy át realitásba.
forrás:gamekapocs
http://www.gametrailers.com/player/42651.html
3100 körül járunk és a globális felmelegedésnek hála a víz egyre csak pusztít és pusztít, ennek hatására pedig a szárazföld szép lassan eltûnik a planétáról. Brooklyn sem kivétel ez alól, de a társadalmi rétegek megmaradtak: a gazdagok és hatalmasok fenn tanyáznak, míg a tömeg a mélységben nyomorog. A munkaerõ segítségére pedig neandervölgyieket klónoznak, a maffia pedig meglátja a fantáziát bennük, így illegális verekedéseket szerveznek. A mi karakterünk is egy elõember lesz, s mint a videóból kiderült az ellenfelet szinte atomjaira bonthajuk, persze a rajzfilm szerû grafikának hála a brutalitás még sem megy át realitásba.
forrás:gamekapocs