32
  • bcsirke
    nézzétek meg az új south park részt: elementary school musical XD
    http://www.southparkstudios.com/
  • balage187
    Nekem az IMDB-n a rating megoszlasrol (25%: 10, ~50%: 1) egyertelmuen az jon le, hogy itt nagy tobbsegeben ket nagy csoport szavaz: aki nagy rajongoja, meg aki (valoszinuleg nem is latta) es (divat)hater. Aki latta es realisan ertekeli az altalban valahol 3 es 8 koze kene, hogy tegye. Megjegyzem en nem lattam, csak azt akarom mondani, hogy az IMDB-n egyertelmuen latszik, hogy csak a ket nagy csoport nyomogatta a Vote gombot.

A South Park epizod meg nagyon jo volt. :) Pont most neztem meg.
  • adam062
    fúúúúúúúúúúúúúúúújjjjj!
    úndorító ocsmány, nyálas, önmegszégyenítő SZAAR!

gondoltam rá, hogy beülök a moziba és a csöpögős részeknél röhögök és kicikizem az egészet hangosan :D de nem érdemli meg, hogy egyáltalán jegyet vegyek rá!
  • A1274815
    "a hsm3 nem vacak?"

Pontosan még nem tudom, de egyenlőre, nagyon negatív az előre jelzés vele kapcsolatban.

AZ IMDB azért érdekes, mert minden féle gyanus staisztikai szűrűket használ, ami persze nem publikus és általában a divat fikázokat segíti ahogy észre vettem, pedig elvileg ellenük lenne. Meg kell várni, míg nem lesz legalább 20k felett a szavazatok száma, most még nagyon labilis.
  • winnie
    miért rossz példa? a hsm3 nem vacak?:) de örülök, hogy végre valaki van, aki megnézte a kis vukot.

nem erre célzok, hanem arra, hogy kvázi annyian nem is látták a filmet az első héten (akkora bukás volt), mint amennyien szavaztak az imdb-n. (az eloszlást szerintem azért nem érdemes nézni, mert épp ezért sok a kamuszavazat, a kamuegyes. ld. kis vuk. 55 top1000-es szavazó, 355 amerikai szavazó - az imdb-n egyébként is ha valami új csúcsot vagy új mélypontot érhet el, arra ugrik a nép és szavaz, újraregisztrál, stb. az pedig, hogy a fiútiniknek nem tetszik, nem csoda, hiszen általában a fiútinik nyomják be megnézés nélkül az egyest. párhuzam: a lánytinik nem szoktak divatf*kázni (annyit) - vagy csak nem olvasok "lányos" fórumokat.)
  • A1274815
    "hogy a magyar nethez hasonlóan tele van olyan divatf*kázókkal (ld. kis vuk)"

Rossz példa, mert a Kis Vuk tényleg vacak.

Mellseleg az eloszlást érdemes megnézni, még a fiú tiniknek sem tetszik, viszont a nöknek valamivel jobban, mint közepes tetszik általagban és általában korosztálytól függetlenűl (!).
  • nessboth
    Na most akkor hogy jön ide Heath Ledger meg a karrierje?
  • winnie
    az imdb-vel kapcsolatban inkább az az érdekes, hogy a magyar nethez hasonlóan tele van olyan divatf*kázókkal (ld. kis vuk), akik nem látták a filmet, hiszen, ha az ember nem az osztályzatokat csekkolja, hanem az olvasó kritikákat, véleményeket, akkor azt láthatja, hogy a viszonlyag kevés írásból (93) csak 12 került a "hated it" negatíg kategóriába, abból is csak 4 egycsillagos. (persze jogos lehet a f*ka, hiszen, ha megnéznék, meglehet akkor is egyest adnának.)

amúgy meg, ha trendiségről van szó, akkor nem a hsm3-at kellene kiemelni, hiszen mág mindig sokkal több tini látta az idei másik trendi filmet, a sötét lovagot. vagy nálunk a madagaszkár 2-t, ami egy hét alatt leverte a hsm3-at.

mondjuk éppen ezért is voltam kíváncsi anno, mivel nem láttam eddig egy hsm-et sem, hogy aki látta és tud mondatokat képezni, az mit mond róla. vannak érdekes vélemények. mert, aki nem látta, nyilván belehány ebbe, az indiana jones 4-be vagy a dark knightba, de attól nem lesz senki okosabb.
  • teca6910
    Szerintem ez a rész is jó.
    Nem tudom ki milye koroztájba tartozik a hozzászólók közül.
    De az biztos,hogy nagyon sok tininek tetszik!
    De akinek meg nem,annak nem kötelező megnézni!
    Egyet értek ChaosTeam véleményével!
  • A1274815
    Érdemes ám ezt is megnézni, főleg az eloszlást.
  • dartois83
    Na mondjuk a japán animéktől is általában rosszul vagyok, de való igaz, hogy kár ezen nagyon rágódni, most ez a trendi.
    Régen is voltak ilyen beetető baromságok. Én ált. iskolában még majdnem elhittem, hogy a gimi majd olyan lesz mint a Parker Lewisben....hát sajnos nem volt annyira vicces.
    Ez is elmúlik majd, de lesz egy korosztály, akinek majd mond valamit, mint ahogy valakinek emlékezetes a Baywatch vagy a Beverly Hills 90210 (nekem mondjuk nem nagyon, pedig szerintem azok is irtóra giccsesek és sablonosak.
    Ahogy az SP részben is volt, a lányokat később majd nem ez fogja érdekelni konkrétan, hanem a menő srác a suliban épp mit csinál...szóval kinövik, de addig maradjanak meg a saját kis rózsaszín világukban, ameddig lehet. Később már nem lesz rá lehetőségük.
  • Narxis
    Csöpögős szar.
  • muttley00
    Például? :D
  • kalapos01
    Amikor mi voltunk fiatalok, akkor nekünk meg más szarokat adtak el. És mi sem szégyelltük.
  • narumon
    Azért sajnos ez a mai fiatalságot "dicséri", hogy ilyen szarokat lehet eladni nekik :(
  • ChaosTeam
    Mennyi önző egoista ember tűnt itt fel. Azért, mert valami nem nektek van kitalálva, nem nektek való még nem kell fikázni meg sértegetni a nézőit. Ami nem nektek való, nem a ti ízléseteknek megfelelő, azt ne nézétek, de ne is szóljátok le.
    Mit szólnátok, ha a ti kedvenc filmeteket kezdenék el így fikázni, nektek se tetszene... Izlések és pofonok, akinek ez kell annak ez kell, fogadjátok el és inkább ne szóljatok hozzá a témához, ha csak fikázni tudjátok.

Én se nézem a HSM-et, mielőtt félreértené bárki, de nem is kezdem el fikázni, mert sok fiatal odavan érte, szeretik, ez kell nekik és én ezt elfogadom, ahogy a Rockereket, Punkokat, Heavy metal-t hallgatókat, EMO-sokat és társaikat is. Nektek is így kellene tenni....
  • A1274815
    3.3 pont az IMDB-én: erőse konvergál a film Boll "mester" egyik "remek" "művéhez".
  • diablo1336
    nézőkönség 6 évestől a 12 évesig ebből is inkább a csajok.Az baj amikor unatkozok bekapcsolom a tévét és minden csatornát végig járok és aott a jetix. Sajnos párszor volt,hogy ez ment pont rajat. AMikor azzal a kibaszott nagy kék szemével elkezdett énekelni csak egy szó jutott eszembe: ez cső buzás!
  • Adam II
    High School Musical 3/5: Segítség felcsináltam a csajom!
  • Adam II
    Hurrá egy újabb szánalmas, nyálas, tini "musical" a kicseszett Disneytől teli cuki, nyali-fali édes és "vicces" szereplőkkel meg gyönyörű csöpögős jól megkomponált és elmés szövegű dalokkal amitől a kisfiúk és kislányok szétolvadnak amikor naponta 36szor adják őket a Jetixen éveken és éveken át.
    Azt hiszem megyek és ennek örömére nézek egy kis Hannah Montanat.

Miért is kell erről írni egyáltalán?
  • AZTA
    21 évesen már végzős a gyerek nagyon keni
  • Petys
    -I thought you were going to kill yourself!
    -I tried, went to sleep in my mothers car with the engine turned on...
    -But you didn't die?
    -Freakin' Hybrids man, they just dont do the trick anymore!
  • Dark Angel 666
    azt hiszem nem fogom megnézni ezt a filmet , elég volt ez a pár kép
  • Radi
    Nem láttam a filmet de mivel az alcíme : Végzősök, reménykedhetünk hogy vége a rémálomnak. Különben is hogy folytatnák? High School Musical 4 : Megbuktunk az érettségin? Vagy csinálnak Munkahely Musicalt?
  • Egerwin
    A mai South Park részben is ez a film volt :D
  • tommyg
    megnéztem hogy nem egy csaj írta e véletlenül a cikket, de nem...ejnye viktorka :D:D
  • AzUs
    csak ennyit szólnék hozzá a témához: FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJ
  • DaemoonHunter
    Ezt a filmet nem nekem találták ki
    1x bőven elég volt megnézni az első 10 percet
  • DaemoonHunter
    Én egy csajjal néztem moziban...ő hívott, én ellene voltam, de végülis elmentem. Tudtam én, hogy rossz vége lett. Aludni sajnos nem lehet rajta, mert zavar az éneklés...
    Nekem nem a musical-el van bajom, ezt a filmet nem nekem találták ki.

• Broafka
    "Egy biztos, Zac cukibb Heath-nél."
    Ez a viktor tényleg valami sg kitaláció, vagy valami tényleg nagyon nincs rendbe vele! :D