28
  • homeless
    #28
    "(Internetes decentralizált titkosító és hamis IP-t biztosító P2P hálózat, teljeskörű böngészőtámogatással , Virtualizácós támogatással, .onion első szintű pszeudo domain támogatással,
    100% SOCKS5 proxy ! 100% nyílt forráskód , 100% biztonság !"

    Na akkor én is írok róla egy kis marketing szöveget.
    (1 byte/sec letöltési sebességet biztosító, fantasztikus http és socks 5 proxy ami udp-ről még csak nem is hallott és az exit node-oknál 100% lesniffelhető, isteni program, használja mindenki bátran mindennapi netezésre, szard le, hogy 10Mbit-es netért fizetsz és csak 1 byte/sec-el tölthetsz a tor miatt, és használj bátran egy vadidegent "átjárónak". Megéri!!!!)
  • smaszi
    #27
    Ez egy barom(fi)ság!!!
    Én pl. a net segítségével ismerkedtem meg egy orosz leányzóval, akivel már taliztunk is, mivel ideutazott hozzánk melózni (pultos)... Vele pl. volt egyszer-kétszer, hogy 9 óránál is hosszabban beszéltem, persze ez csak hétvégenként jött össze... Én is függő vagyok? Vadmarh.k...
  • FoodLFG
    #26
    Úristen o.o Csak most vettem észre, hogy miért van a hozzászólásban "imádom a csíkszemű néniket" után annyi szmájli. Először nem értettem és csak ma esett le. Kissé lassú a felfogóképességem

    Amikor internetezek leginkább a többi ember véleményére vagyok kíváncsi. Ezt úgy is megtehetném, ha egész nap a kocsmában lógnék, annyi különbséggel, hogy az interneten hasznos hozzászólásokat/témákat is találni. Az sg pl azért jó, mert itt rögtön kirakják a hozzászólásokat a hírek alá (nem úgy mint az ebből a szempontból ratyi próhárdveren), bár azért nem mindig érdemes elolvasni őket..

    ők a függők, nem én vaze:
    http://index.hu/video/2008/11/13/fuggo_vagyok_de_nincs_vele_bajom/?p=
    :D
  • remark #25
    Szerintem az is alkalmas a manipulaciora ha bizonyos temakat szisztematikusan elhallgatnak. Azaz ami nem jelenik meg a TV-ben az egyes emberek szerint nem is letezik. Ezzel lehet tomegek velemenyet befolyasolni.
    Pl. ha beszelgettek egymassal, es olyasvalamire hivatkozol amit mar latott a TV-ben (akkor is ha az csak egy jatekfilm volt), a fejehez csak es azt mondja, "ja persze, tudom mirol beszelsz!". De ha olyasmit emlitesz meg amirol sehol se hallott, akkor csak nez rad butan, es elkuld melegebb eghajlatra.
    Ilyen manipulacioban a Spektrum meg a tobbiek is reszt vesznek.
  • uwu
    #24
    Én is így gondolom, csak nem részleteztem ki ennyire
  • who am I 7
    #23
    Ebben az esetben azért, rossz infók is vannak a neten..szóval kell egy objektív ítélőképesség, nem csak úgy ukmukfuk fent vagyok a neten oszt minden van.A TV-ben is vannak jó csatornák, a kereskedelmi TV-ket kellene kitíltani meg 1-2 párt TV-t és nem lenne gond.NGC,Discovery,Animal,Spektrum ezek miért lennének agymosó csatornák?Ezek az adók és a net együtt kiegészítené az információ áramlást és az emberek közti interaktív vélemény cserét.A TV-nél max pár vélemény van, és nem tudsz közbeszólni, még a neten itt vannak ugye a fórumok...
    Egyébként én sem értem, hogy miért is van netfüggőség, és mondjuk aki egésznap a tv előtt ül, az miért is nem függő?Sajnos különböző lobbiknak az az érdekük, h a kereskedelmi adók tömjék a fejekbe a sza*t..Ezt nem szabadna hagyni.
  • Gabe Dearborne
    #22
    Natfüggőség??? Baromság a köbön. Akkor az is netfüggő, aki a neten keresztül távtanul, vagy azon keresztül végzi a napi munkáját. Nem így kell megközelíteni a problémát. A net korlátlan információforrás. Lehet, hogy a kínai hatóságoknak éppen ez szúrja a szemét, mert aki információhoz jut, azt már nehezebb az orránál fogva vezetni. Lásd Észak-Korea. Szerintem ebben rejlik a gubanc. Viszont ha most elkezdik betegekként kezelni azokat, akik sokat neteznek, és ráadásul cenzúráznak is, olyan felfordulás lesz, hogy belebukhatnak.
  • vajon kiki
    #21
    "könnyenben blokkolható"

    helysebítek : "blokkolható"
  • vajon kiki
    #20
    jaj drága barátom ne fáraszz már te is ! semmit nem tudnak cenzúrázni...

    >>>> https://torproject.org <<<<
    http://hu.wikipedia.org/wiki/TOR
    (Internetes decentralizált titkosító és hamis IP-t biztosító P2P hálózat, teljeskörű böngészőtámogatással , Virtualizácós támogatással, .onion első szintű pszeudo domain támogatással,
    100% SOCKS5 proxy ! 100% nyílt forráskód , 100% biztonság !


    Vidalia grafikus interfésszel ! Hamarosan Coming soon Magyarul is :-)

    És vannak gyorsabb de könnyebben blokkolható megoldások is, webes proxyfikátorok:
    http://cantblock.me
    http://proxy.org
    stb..
    stb..
    stb..
    stb..
    stb..
  • uwu
    #19
    Ez az egész csak arra kell, hogy visszaszorítsák a szabad információszerzést.
    Aki TV-zik ehelyett nem számít betegnek. Miért is?

    Most jól megmondom a frankót. Az embereket így akarják TVnézésre kényszeríteni, hogy könnyen manipulálhatóak legyenek. A TV a legjobb eszköz az emberek tömeges agymosására. Az internet veszélyes, mert nem csak jön az infó, még gondolkodni is lehet, sőt olyan infóhoz jutsz hozzá amilyenhez akarsz.
  • hdo
    #18
    Ha netfüggőséggel küldenek betegállományba, akkor általában mint minden mentális betegségnél, elvonóra küldenek, nem azért küldenek haza hogy agyba főbe csináld azt amiért betegállományban vagy.
  • Aquli
    #17
    6,1? az hogy jött ki? ezentúl ügyelek, hogy csak 6,05 órát üljek egy nap gép előtt :)
  • barii
    #16
    >Betegségnek minősíthetik a netfüggőséget
    akkor itthon maradhatok betegálományban Travianozni?
  • Mike at home
    #15
    nomeg az állami totálkontroll sem működik gondolom a neten annyira, meg a szocialista ember eszményképe sem ilyen
    másülönben miért fájna a kinai állam feje
  • hdo
    #14
    Nem vagyok rasszista - imádom a csíkszemű néniket - de erre a hírre igen felhúztam magamat. Igencsak jót tenne szegény kínai társadalomnak ha elgázosítanák a full kormányukat. Népszámlálást tartani, és aki politikus foglalkozást jelöl meg, azt elvinni!

    Tényleg, szánalom ami ott folyik. A fél internetet cenzúrázzák a "kínai nagy tűzfallal", aki meg a megmaradt felét böngészni meri azt meg mentálisan rendellenesnek - értsd: agybajosnak - próbálják nyilvánítani. Közben meg tibetben népírtást szerveznek, de csak csendben, olimpiát kellett rendezni, mert hát ugye kell a kommunista zsebükbe a pííz.
  • Dark Angel 666
    #13
    az orvosok szerint igen
  • DjDano
    #12
    Nekem a napi 6 óra simán megvan, sőt sokszor a 10 is ezek szerint függő vagyok? :D
  • AzUs
    #11
    mijaz a internet??
  • tmisi
    #10
    "Netfüggőség, mi az? Itt olyan még nyomokban sem fordul elő!"

    Pontosan, itt az SG-függőség a jellemzőbb.
  • Chocho
    #9
    Írtam egyszer egy dolgozatot a netfüggésről. El nem hinnétek, mennyi marhaságot hord össze az ún. szakirodalom. Teszi ezt már évek óta úgy, hogy csak tavaly lett hivatalosan szenvedélybetegségnek nyilvánítva... szánalmas.

    "Kínában netfüggõket fogadó klinikák nyitása helyett inkább az emberhez méltó élet feltételeit kellene megteremteni."

    Ott a pont.
  • bertino
    #8
    kína... ehh.
  • Ps1ch0
    #7
    haat en nap 8-oraat ulok a gep elott munkaban, neten .Utana neha par orat otthon ugyhogy cca 10 orat netezek naponta. Zarjatok be :)
  • Dark Angel 666
    #6
    És a TV függőség mikor lessz annak nyilvánítva ?
  • Adam II
    #5
    Szerintem ez így baromság. Jajj 6,2 órát neteztél ma TE FÜGGŐ!
    Az a függő aki a mindennapi életet alább helyezi szenvedélyének és képtelen felállni a gép elől hajnalig virraszt aztán csak 1-2 órát alszik, ritkán eszik mert az ételért ki kéne menni a konyhába vagy rendelt a netről egy minibár hűtőt a gép mellé de azért sajnálja, hogy WC-re még ki kell mennie vagy oda is laptoppal megy.
    Én igen sokat netezek de nem hiszem ,hogy függő lennék. Tavasszal 2 hónapig nem volt netem és kibírtam mindenféle elvonási tünet nélkül. Igen hiányzott de nem úgy hiányzott mint ahogy ezek a "tudósok" gondolják. Az volt a legszarabb amikor láttam valamit az újságban vagy hallottam valami érdekes dologról és szerettem volna többet megtudni róla és szaladtam volna a géphez kielégíteni tudásvágyam de nem tudtam. Marhára nem a CoD4,a chat meg a vicces képek vagy az SG hiányzott, hanem az azonnal elérhető információ.
  • remark #4
    Kínában netfüggõket fogadó klinikák nyitása helyett inkább az emberhez méltó élet feltételeit kellene megteremteni. Ez úgy általában minden országra és minden "betegségre" igaz. Normális életkörülmények mellett tizedennyi "betegség" nem lenne a Földön. Csak ezt fáj kimondani.
  • SpecterMATWRZ
    #3
    Most mit csináljon az ember otthon szabadidejében? Net vagy Tv. Ha vki tud vmi mást is mondani amivel tényleg elfoglalhatja magát az ember azt úgyis leugatják :D De nem értem,hogy ez a netfüggőség miért olyan nagy téma már évek óta. Mindig visszatérnek rá. Nincs miről irni?
  • dzsagon
    #2
    legalább mehetek táppénzre
  • NEXUS6
    #1
    Netfüggőség, mi az? Itt olyan még nyomokban sem fordul elő!