18
  • Reagol
    A könyv sokkal "könnyedebb" hangvételű, mint a Tolkien mű. És egyértelmű hogy egy Gyűrűk Urával nem veheti fel a versenyt, de nem is hiszem, hogy fel kéne.

Robert Jordan nagyot alkotott, ahogyan Rowling és Tolkien és még biztosan sokan mások. Egy új világot alkottak, részletesen és igényesen, és mint ilyen a maga nemében utolérhetetlen és összehasonlíthatatlan.
    Nem sok író mondhatja el ezt magáról, hisz sokan csak egy már létező világba írnak műveket.
    Így azt hiszem méltán megér egy főhajtást, az, amit alkottak. Én örömmel és kíváncsisággal nézek a jövő év elé, remélve, hogy mind a film, mind a folytatás hű lesz az eredetihez.
  • Windwalker
    Ezt a sorozatot nem ismerem de nem tudom a Dragonlance-t vagy a Salvatore -Drizzt sorozatat mikor fogjak megfilmesiteni, ha egyaltalan. Az lenne BEST. Persze ha nem szarjak el. A masik meg addig kene ezeket mozira vinni amig el az iro...
  • immovable
    hát hajrá. de inkább nem táplálok hiú reményeket. fantasy regényeket "nem lehet" filmre átültetni. lásd A gyűrűk ura. jó film lett meg minden, de inkább a könyv.
  • narumon
    Szerintem nem rossz Jordan bácsi de azért Tolkien minimum egyel magasabb szint, márcsak írásminőségileg is.
  • Griphons
    Tolkien egyáltalán nem forog a sírjában, szerintem jó haverok Jordan papával a mennyben.
    Az biztos, hogy az Idő Kereke jobban megérdemli a megfilmesítést mint az a ratyi harry potter (kisbetűvel szándékoltan)...
    Kicsit én is tartok tőle, hogy rövidíteni fogják a sztorit a filmben, de hát a Gyűrűk Urából is kihagytak sok jelenetet.
    A játékra annyira nem vagyok kiváncsi, de az MMO-t kipróbálnám, mert a világban tényleg sok lehetőség van.
  • digital
    Xéna szintet azért biztos hozni fogja. kb.
  • IMYke2.0.0.0
    The Wheel of Time - ilyen játék már létezik, s már magyarul is.
  • JiBBeRiSH
    Talán az első könyvvel kellett volna kezdeni.;)
  • lamer the true
    Nagy fantasy rajongó vagyok de a hugom egyszer vett nekem egy könyvet ebből a ciklusból. Háát nem tudom, de szerintem igen gyenge volt. Nem is olvastam a többit.
  • Mirk

"A kritikán felül a Gyűrűk Ura színvonalán teljesítő regényciklus..."
    Tolkien forog a sírjában,

Vicceseket mondasz.
    Vagy nem olvastad a sorozatot, vagy csak furcsa az ízlésed.
  • Mirk
    kegyetlen anyja lehetett, vagy csak simán félt a nőktől
  • winnie
    "Tolkien forog a sírjában."

vagy megtisztelve érzi magát, hogy hozzá hasonlítják.
  • asdasdasd
    "es nem 1 resz 2 kotetes"
    Csak néhány kiadó adja két kötetben, mert akkor kétszer annyit tud kérni érte.

"A kritikán felül a Gyűrűk Ura színvonalán teljesítő regényciklus..."
    Tolkien forog a sírjában.

Amúgy ennek a Jordan fickónak komoly problémái lehettek a nőkkel...
  • Mirk
    Nagyon jó LEHETNE de én tartok tőle hogy elrontják/lerövidítik/átírják/stb
  • azirafael
    Maszek!
  • QuippeR
    szerintem kábeles sorozatként jobban lehetne realizálni mint mozifilmként, de azért várom a fejleményeket.
  • Matyóhímzés
    Osztom, tenyleg nagyon jo filmet/jatekot lehetne belole csinalni, de oszinten ketlem, hogy sikerulne nekik.
    A film buktatoja, hogy iszonyat hosszu a tortenet, 12 resz (ebbol az utolso meg meg sem jelent), es nem 1 resz 2 kotetes, minden resz megerdemelne legalabb 1 kulon filmet, de minimum 2 resz 1 filmet, ami legjobb esetben is 6 film lenne....ezt semelyik studio sem valalna be ugy, hogy maga a regeny sorozat azert nem olyan kozismert, sikerei ellenere sem. Szoval valoszinuleg kapnank 3 iszonyatosan vagott, leroviditett, atirt filmet az egesz sorozatbol, sok-sok szerelmi szallal, nagy robbanasokkal, 0 tortenettel, Hugh Grant-el, meg JííLó-val.
    Jatek vonalon meg egy agyatlan "szedj ossze 3 pillangot, meg 4 gyermeklancfut" szintu q-ekkel telezsufolt akarmit, foleg, ha MMORPG is lesz. :S
    Nem akarok nagyon pesszimista lenni, de sajnos ez a trend mostanaban. :(
  • L3zl13
    Nem tudom, hogy örüljek, vagy sírjak.

Egyrészt zseniális filmet/filmeket lehetne kihozni ebből a történetből, másrészt meg nagyon kis esélyt látok rá, hogy ne szúrják el...

MMO viszont egyátalén nem érdekel, bár a világ szerintem nagyon jó keretet ad egy MMO-nak.