8
  • chuky123
    #8
    ja 1 videot látok én is az is vmi fejes üdvözli a katonákat ez tényleg 1 bullshit
  • Vorpal
    #7
    "Sign in to the only video sharing website created specifically for our troops and their families!"

    csak belső használatra.
  • zyppy
    #6
    1videó van összesen az oldalon?
  • A1274815
    #5
    Hát igen, nem hiszem, hogy sokan megbíznak a pentagon videómegosztójában, akik meg igen azoknak meg úgy kell.
  • Gerygrey
    #4
    De én azt mondom, hogy pont a kontroll nem működik. Mert ha otthonról tölti fel egy másik videómegosztóra a videót a katona, azt ugyanúgy nem fogja tudni senki ellenőrizni.
  • HöfEE
    #3
    Sajnos. Ezt hívják ám valódi cenzúrának. Az internetnek köszönhetően igencsak esett Amerika és az Amerikai hadseregbe vetett bizalom, sőt néha átment gyűlöletbe ami érthető is. Hiszen pl Youtube-on is rengetegszer láthattuk, az igazi Irakot és , hogy mit csinálnak a drága jó felszabadító békeszerető katonák ha unatkoznak. Ezentúl meg majd csak azt láthatjuk, hogy a hős amerikai vitézek miként védik a világbékét a mocskos terroristáktól.
  • Vorpal
    #2
    Ez nem az oldalról ez a kontrollról szól.

    Ha valaki érzékeny témát tölt fel - pontosan tudják majd, hogy ki ő, és még előbb odaérnek a házához, hogy egy másik oldalra felrakná - rögtön tiltani lehet minden hozzáférést.

    kézben akarják tartani a dolgokat.
  • Gerygrey
    #1
    Baromság, sosem értettem az ilyen korlátozásokat. Előző munkahelyemen is tiltva volt mindenféle azonnali üzenetküldő és hasonló alkalmazás, de még a POP3 is, a hivatalos indoklás szerint azért, hogy nehogy kiszivároghassanak bizalmas anyagok. Arra persze nem gondolnak a szerencsétlen barmok, hogy létezik webes levelezés, Google Docs, webfelületen MSN és hasonlók... No meg DVD író és USB csatlakozó, meg céges PDA memóriakártya-foglalattal :)

    Ezek a katonák ezentúl majd otthonról fogják feltölteni a "bátor bajtárs hősiesen ledobja a meglőtt lábú szerencsétlen kiskutyát a hegyről Irakban" típusú videókat. Sokat elértek, ez az egész egy idióta médiahekk hogy egy kis reklámot kapjon az új oldal. A sajtó meg szépen megkajálta.