Grand Ages: Rome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki feltudná tenni még egyszer a magyarosítást? A file törölve lett. Nagyon megköszönném! Vagy küldje el erre az email címre: [email protected]
Valaki a magyarosítást fel tudná tölteni még1x ? Mert letöltöttem vagy 5x de kicsomagolásnál folyton CRC hibát kapok :S
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Tudtok nekem magyarosítást az Augustus kiegészítõhöz?
Az alaphoz van, de nem mûködik a kieggel.
Köszi
Úgy látszik a sorozat ezen része a legjátszhatóbb.
Végre sikerült egy nagyvárost kialakítani. Colosseummal és Circus Maximussal. Gyujtogatások idõnként ugyan vannak, de hatékony tervezéssel és Prefectusokkal orvosolható a dolog.
A szabad építkezés résznél elég jól lehet haladni.
Kezdem megszeretni ezt a játékot.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Ennél csak az a szomorúbb, hogy legálisan megvettem.
Írtam supportnak több helyen is a gyártó cég honlapján többen is panaszkodnak ezzel kapcsolatban, sajnos azt írták valamelyik hozzászólónak, hogy gond van bizonyos chispetek és grafkártyákkal :(
Baromi ronda ez az új dizájn!
uninstall majd ujra fel es mar mukodik rendesen:)
Igy hat nekem isproblemat jelent a sok tuz, volt 2 prefekturam, de az gyulladt ki.
Ja es azt sem nagyon sikerult meg elatlalnom, hogy az uzemek miert nem mukodnek... nyilvan, mert nincs eleg plebs, de azok meg nem akarnak jonni sehogysem. Bezzeg a tuz....:)
Ja és néha egy -egy város választásánál kilép a gamma.
Kereskedni szoktál? Amúgy a templomok is termelnek kis pénzt.A fórumra ha rámész akkor adót is szedhetsz de akkor népszerûséget is vesztesz.
Hirtelen ennyi..igaz én csak ma kezdtem..
3 pályán vagyok túl.Most tudok majd több kampány közül választani:
1 kereskedelmi
2 valami politikai (talán választás?..)
3 egy katonai kampány.
Kicsit ledöbbentem ezen a játékon mivel az elõzõ részei nekem gagyik voltak.Sehogy sem akart a település városra hasonlítani! De ebben a részben qrva jó az építkezés+ az összkép.Tecc a fejlesztések sokszínûsége+ a karakterfejlõdés ( + képességpontok + a vásárolható birtokok ! ) Eddig nagyon bejön !! Nagy kár hogy a harcászat még mindíg csak egy nagy gomolygás..semmi formáció+ taktika.
Jah próbálta már valaki az online részét?
Az mibõl áll valyon ?Gondolom egy térképen van 2 város ( 1v1 ) aztán hajrá építés-fejlesztés + hadsereg és a másik elpusztítása??
Mondjuk ha ilyen akkor az lényegében AoE séma csak..:-(
Van valami megoldás multizni letöltött verzióval??
thx a válaszokat
Azt szeretném kérdezni, hogy Denariust hogyan lehet szerezni? Mindig az a problémám, hogy épp mire teljesíteném az elvárásokat, addigra csõdbe megyek :(
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Mûködik csak át kell nevezni english-re már magyar is.
18,19 oldal
20,21 oldal
22,23 oldal
24,25 oldal
26,27 oldal
28,29 oldal
ez is segítség de most már csak 1 magyarosítás kellene hozzá :D
Ezeket találtam de ez is segitség1.oldal
2,3
4,5 oldal
6,7oldal
8,9 oldal
10,11 oldal
12,13 oldal
14,15 oldal
A magyarítással kapcsolatban szeretnék érdeklõdni. Sajnos sehol nem találok hozzá. Az angol verzió van meg nekem is. Jelezzétek, hogy kinek írhatok PM-et, hogy elkérhessem. Az e-mail címemet nem merem megadni ide.
Elõre is nagyon köszönöm a segítséget.
Valaki betudná linkelni honnan lehet letölteni hozzá magyarítást? Mert nekem angol verzióm van és nem értek egy csomó dolgot így. Elõre is köszönöm.
De annak is örülnék ha elküldenétek e-mail-be a magyarosító fájt. Azt hiszem itt található: Grand Ages Rome/Local
Cimem: [email protected]
De mindez el van magyarázva a tutorialban.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
* munkanélküliség esetén 60 másodpercenként elhagyják a lakók a házaikat (eredetileg 30 mp volt),
* az elhagyott házak HP pontja háromszor lassabban csökken (kb. 9 perc múlva kapnak lángra),
* a prefekturátusok kétszer gyorsabban oltják el a tüzet,
* a fontos üzenetek már villognak a kezelõfelületen,
* a fontos üzenetek kaptak egy figyelmeztetõ hangot is,
* már nem léphetünk be olyan könnyen véletlenül a birodalmat áttekintõ módba,
* a rossz idõjárás idõtartama és intenzitása csökkent,
* stabilitás és kompatibilitás javítása.
Az a patch egyedül azt módosítja, hogy a prefektusok gyorsabban oltják a tüzet és kihasználatlanság esetén lassabban degradálódik az adott épület (aminek a végén lángra kapna, de az már alapból rossz, ha egy épület üresen áll). A tüzek legfõbb forrása a bûnözés, és ha az egyáltalán nincs a városban (és mindegyik épület használva van) akkor soha nem lesznek tüzek.
Magyarán ha valakinél akárcsak egyetlen tûz is kiüt, akkor csak meg kell nézni az overview-knál hogy van-e bûnözés (utolsó, csuklyás figura) és ha van akkor hol. Kijavítod az épület szükségleteit és máris megoldódik a gond.
Nocomment: A hadi cuccok között találsz Military Camp-t (ára 1000), rakj egy olyant a csapatok közelébe, amikor épp nem harcolsz. Az visszatölti uolyan képességûekkel a sereget. Több csapat eseten érdemes több tábort rakni, ha tudsz. Ha a hatásugarában állsz a tréningezés is gyorsabban megy.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Grafika sokkal szebb, mint az elõzõ részben. A játékmenetbe van még mit szokni, nekem kifejetetten hiányzik a nõi-férfi munka és munkahelyek számlálása.
A megfogyatkozott seregekkel mit kezdjek??? Csak a disband lehetséges??
Prefektúrákat se építek soha mert egyszerûen nem kellenek. Max akkor ha nagyon kell equites a seregbe és nem tudok más munkahelyet teremteni nekik.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...