Zöld lámpa a Füstölgő ászok 2-nek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez jó film vót, jöhet
csuszi
mert ha még igazad is van. ki a fasz vagy te hogy állandóan így basszd le az embereket. istenkomplexus bejátszik?

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ez a mániája. az észosztó😄
5%. gz. 95%ból mennyi nagyköltségvetésû? mennyi úgynevezett sztárfilm? mennyi hype-olt? mert ha végigvesszük az elõzõleg felsorolt kritériumokat akkor lehet 5% lesz az új ötlet. "divatfika". kibaszott antipatikus ember vagy.

MJ rulz Pink Team The Only One

Csak nekem jött le úgy, hogy a film címe direkt kétértelmû vagy másnak is feltûnt?
Az egyik fõszereplõ Aces, a film meg arról szól, hogy ki akarják nyírni, azaz kifüstölni => Smokin' Aces.
crankedbõl hogy lesz 2? a végén meghal szegény statham, nélküle ne is legyen
oszd csak elírtam
Winnie aki fikázik az te vagy. Oszt az észt máshol vagy inkább ne mert keveset minek szétosztani-?
jaj, divatfika. (ez manapság a trendi, hogy felteszünk egy olyan kérdést, amire tudjuk a választ, de feltesszük, mert úgy teszünk, mintha nem tudnánk és várjuk, hogy valaki megerõsítsen? gáház😊)

fyi, az amerikai filmeknek elenyészõ hányada folytatás, alig 5%-a. sajnos remake még kevesebb van, de elindult egy trend, az elmúlt két évben végre nõtt a feldolgozások száma.
Igen, de tényleg csak néha..
A többi rimék, vagy 20 éves forgatókönyv alapján készült..
Filmre visszatérve, szerintem jó volt, de "folytatást" nem vártam..
Kíváncsi vagyok, melyik szálat veszik bele az elõzménybe..
Azért néha készülnek olyan filmek is, melyek nem folytatások, meg elõzményfilmek?