8
  • kabirjedi
    #8
    http://itcafe.hu/tema/korlatos_a_korlatlan_pannon_internet/hsz_1-50.html
  • vajon kiki
    #7
    semmit nem lehet letiltani !

    uTorrent 1.8nál fogon belépsz az Options>Preferences-be (Beállítások)
    majd a Connection (kapcsolatok menüben) bepipálod a Randomize Port Each Start-ot (Port véletlenszerű hozzárendelése) , ezután a Bittorent menüben a Protocol Encryption (Titkosítás) -t Enabled-re (Bekapcsolva) állítod, esetleg kiveszed a pipát az Allow incoming legacy connections-ből (Titkosítatlan bejövő kapcsolatok engedélyezése) tehát letiltod , izomból leOKézod és KÉSZ ! VOÁLÁ !

    A szolgáltatód máris NEM fogja tudni hogy mi a kijövö és a bemenő adatforgalmad, még azt sem fogja tudni hogy torrentezel-e vagy sem ... a sávszélesség-edet pedig KÖTELES a szerződésben foglaltak szerint biztosítani , ha nincs 100%-os bizonyítéka arra vonatkozóan hogy te fájlmegosztót használsz. Márpedig ebben az esetben 0% bizonyítéka lesz erre vonatkozóan.

    Arról pedig hogy ne legyen folyamatos a sávszél húzása az uTorrent beépített Use Lazy Bitfields opciója gondoskodik , amely véletlenszerű időközönként változtatja a lehúzás és feltöltés csomagjainak méretét amivel még a szolgáltatód esetleges beépített lassító robotjait IS megtéveszti és kitrükközi.

    Jó torrentezést !
  • Adamul
    #6
    Jah, vodánál már régóta van ilyen, csak épp ez sem ér semmit, mer pont a torrent meg a fájlcserélés van tiltva...
  • a_n_d_r_e_w
    #5
    Inkább a szánalmas mobilinternetjüket kellene aktualizálni (nem csak nekik, tulajdonképp mindhármuknak). 2000Ft/100MB, no comment. Az 500MB-os ugyanennyiért viszont nem hívható SIM kártyával jár a ügyfélszolgálatuk szerint... (PDA telefonra kellene)

    (rózsaszíneknél csak 80MB-ot adnak ennyiért, de ott T-home net mellé a 3GB-os mobilnet is csak 2000, a vörösök meg akció nélkül is olcsóbbak...)
  • zidder
    #4
    Az Edge nem széles sávú elérés, szal aza 90%-os lefedettség elég kamus...
  • akyyy
    #3
    nem rossz nem rossz,de nekem nem lenne jó, mivel szinte mindenhol van net, vagy wifi. és ha esetleg netalánolyan helyre megyek ahol nincs, azért minek fizessek havi 6ezret? az kéthavi telefonbeszélgetésem ára.
  • kukac7
    #2
    egybol a kepembe rohogott.
  • toyotakacsa01
    #1
    A honlapjukon nem találok semmi infot erről.
    Megtalálta valaki?