A Fox elpakolja a Terminátor-sorozatot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy-úgy...majd akkor töltjük!
Na, bumm. Akkor szomb-on fogjuk letölteni! <#crazya>#crazya>
Vagy esetleg kezdenek rájönni, hogy tv nézés helyett vannak értelmesebb elfoglaltságok is, amivel a szabadidejüket el tudják tölteni.
Hat igen, eleg gyenge a sori...
de amerikában többet buliznak? (itt arra gondolok, hogy nálunk péntek este évek óta ment és megy most is a legnézettebb sorozat) vagy a scifi channel nem ért hozzá, mert õk pont a péntek estét választották ki a napnak, amikor sorozatokat adnak, melyeknek a fiatalok a célpontjai?
én is ugyanezzel magyaráznám, de nem szerintem ilyen egyszerû a kérdés.
én is ugyanezzel magyaráznám, de nem szerintem ilyen egyszerû a kérdés.
Hétfõ helyett péntek....ha magyarázni kell mi szokott péntekenként lenni, akkor túl fiatal vagy ahhoz hogy ilyen sorozatot nézz😛 Mondjuk úgy finoman,hogy Haverok,buli,fanta....
remélem a PB kap egy erõs felvezetést
"rajongók ezentúl a hét legkevésbé nézett napjával lesznek kénytelenek beérni"
ezt a mondatot annyira nem értem😊..ha engem valami érdekel,akkor nézem meg,amikor adják...mi alapján legkevésbé nézett akkor az az idõpont?😊
ezt a mondatot annyira nem értem😊..ha engem valami érdekel,akkor nézem meg,amikor adják...mi alapján legkevésbé nézett akkor az az idõpont?😊
Nem a fiatalabbra gondoltam. 😊
A fiatalabbikra gondolsz? az Brian Austin Green, szinész 😊
Mostanában csak olyan hírek vannak hogy mindennek megy le a nézettsége, mit néznek az amcsik akkor? született feleségeket? 😊)
Mostanában csak olyan hírek vannak hogy mindennek megy le a nézettsége, mit néznek az amcsik akkor? született feleségeket? 😊)
bár én lelkesen nézem a sorozatot, és nagy terminátor-fan vagyok, de el kell ismerni, hogy elég nyögvenyelõs a sorozat...lehetne egyrészt valahogy sokkal akciódúsabb, másrészt a sztori lehetne némileg összeszedettebb. el fog halni sorozat, sajnos, ha ez így megy tovább, mert így tényleg csak a legkitartóbb rajongók fogják nézni. esetleg a terminator 4 salvation mozi lendít majd rajta. ki tudja.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Jól látom, hogy a képen Toby Siegler van a West Wing-bõl?