12
-
smaszi #12 Úgy-úgy...majd akkor töltjük! -
god25 #11 Na, bumm. Akkor szomb-on fogjuk letölteni! -
Wittgen #10 Vagy esetleg kezdenek rájönni, hogy tv nézés helyett vannak értelmesebb elfoglaltságok is, amivel a szabadidejüket el tudják tölteni. -
bmw #9 Hat igen, eleg gyenge a sori... -
winnie #8 de amerikában többet buliznak? (itt arra gondolok, hogy nálunk péntek este évek óta ment és megy most is a legnézettebb sorozat) vagy a scifi channel nem ért hozzá, mert ők pont a péntek estét választották ki a napnak, amikor sorozatokat adnak, melyeknek a fiatalok a célpontjai?
én is ugyanezzel magyaráznám, de nem szerintem ilyen egyszerű a kérdés. -
cateran #7 Hétfő helyett péntek....ha magyarázni kell mi szokott péntekenként lenni, akkor túl fiatal vagy ahhoz hogy ilyen sorozatot nézz:P Mondjuk úgy finoman,hogy Haverok,buli,fanta.... -
berc00 #6 remélem a PB kap egy erős felvezetést -
xido #5 "rajongók ezentúl a hét legkevésbé nézett napjával lesznek kénytelenek beérni"
ezt a mondatot annyira nem értem:)..ha engem valami érdekel,akkor nézem meg,amikor adják...mi alapján legkevésbé nézett akkor az az időpont?:) -
Kferro #4 Nem a fiatalabbra gondoltam. :) -
zedow #3 A fiatalabbikra gondolsz? az Brian Austin Green, szinész :)
Mostanában csak olyan hírek vannak hogy mindennek megy le a nézettsége, mit néznek az amcsik akkor? született feleségeket? :)) -
#2 bár én lelkesen nézem a sorozatot, és nagy terminátor-fan vagyok, de el kell ismerni, hogy elég nyögvenyelős a sorozat...lehetne egyrészt valahogy sokkal akciódúsabb, másrészt a sztori lehetne némileg összeszedettebb. el fog halni sorozat, sajnos, ha ez így megy tovább, mert így tényleg csak a legkitartóbb rajongók fogják nézni. esetleg a terminator 4 salvation mozi lendít majd rajta. ki tudja. -
Kferro #1 Jól látom, hogy a képen Toby Siegler van a West Wing-ből?