47
avagy tanítsunk pénzért
 • BredaD
  #47
  Sziasztok, Szeretnék ajánlani nektek egy online magántanár adatbázist, az oktass.hu-t. Ha diák vagy és magántanárt keresel, itt jó eséllyel megtalálod a neked megfelelőt. Ha nem találsz tanárt, keresünk neked :)

  Ha magántanár vagy és hirdető felületet keresel, az oktass.hu a te oldalad. Az ingyen1ho kuponkóddal egy hónap ingyenes tagságot kapsz (a tagság utána is csak 990ft/hó)

  Magántanár regisztráció: https://oktass.hu/regisztracio
  A diákoknak a keresés nincs regisztrációhoz kötve és ingyenes: https://oktass.hu/kereso

  Szép napot nektek! :)
  Utoljára szerkesztette: BredaD, 2019.12.23. 09:57:40
 • Multisync
  #46
  Főiskolai, illetve egyetemi villamosmérnöki tárgyak, valamint matematika és fizika és angol nyelv tárgyakból házidolgozatok megírását, tételek kidolgozását, korrepetálást, illetve házifeladat/jegyzőkönyv megírását vállalom olcsón! Végzős villamosmérnök hallgató vagyok!

  Írjatok bátran, mindenkinek szívesen segítek: [email protected]
 • daver88
  #45
  kicsit az árakról: amikor én 3 éve jártam matekkorrepre egy egyetemi tanárhoz, akkor 1800 HUF-ot kért el egy órára. Namármost adott egy olyan ajánlatot, hogy mivel többen lennénk érettségi előtt, akik korrepetálásra szorulnak (persze ez nem így volt, csak jó volt ismételni..:)), ezért felajánlott azt, hogy legyünk hárman 2 órán keresztül, és csak 1500 HUF lett volna egy alkalom. Én belementem, éshát stabil 4-es lett az érettségi.
  Szóval fel lehet ajánlani ilyen kis "akciókat".
  Más: plakátolás nem rossz dolog, rengeteg ilyen telefonszámletépőset látni. csak abba van egy kis kockácat ténylet az APEH részéről, dehát aki nem jáccik, az nem is nyer.
  még vmi...: azon kellene még eltöprengeni, hogy Mohamed menjen a hegyhez, vagy a hegy menjen Mohamedhez, azaz a te lakásodba/házadba lenne az aktus, vagy a célszemély otthonába. Ezzel is sok jó pontot lehet nyerni, ha te mész el hozzá. (persze az ár arányosan növekedne +100, 200 Ft-al, legalábbis amennyit az utazás megkíván)

  na hamargyorsan ennyi jutott az eszembe, elnézést a szóismétlésért, és a hejesírásí hibákért :)...de reggel csak ennyi futja tőlem...
 • mapol
  #44
  Aki esetleg korrepetálásra vágyna bizonyos tárgyakból, ajánlom az alábbi oldalt:

  http://www.tanuljunk.eoldal.hu/

  Már tanultam nála, és szerintem bőven megéri a pénzét, hogy így fejezzem ki magam. Remélem tudtam segíteni.
 • akyyy
  #43
  hv30 elég profi?
  mikrofon, meg világítás nem fontos (nah jó, világitás lehet nyár kivételével igen)

  megnem ezt szeretném fő állásba csinálni, emeleet szeretnék rendes fizetős melót valahol, ez csak olyna mellékes mert érdekel, meg amit legutóbb csináltam, eléggé dicsérték hogy jó lett)

  nah de elégg, ne offoljuk már szét ennyire a korrepetálástopikot:D
 • xDS
  #42
  Rengetegen vannak már esküvő videózásban, úgy hogy szerintem tényleg jól gondold meg. A másik a felszerelés.. biztos van aki kis handycammel csinálja, de az olyan is lesz. Vagyis ha csak hobby filmes vagy, akkor még kéne áldoznod legalább vmi fél profi felszerelésre, anélkül elveszel a kameráddal a rokonok között...na meg kamerán kívül van más is: mikrofonok (pl templomi eskünél elég jól jöhet) és vmi világítás se árt. Ha ezek megvannak akkor mehet a biznisz.
 • ZilogR
  #41
  csak óvatosan, de próbát megér

  1.) csináltass magadnak pólót
  2.) ha valaki olcsón/ingyen berakja a saját weboldalára a bannerodat az is jó lehet
  3.) az aláírásodba ne azt írd, h "dikkmáán", hanem reklámozd magad
  4.) legyen aktív a BT-od és a telefonod neve legyen olyan, ahonnan rögtön a weboldaladra lesz kedvük kattintani
  5.) bárkinek küldesz emailt, alul legyen ott a hirdetésed az aláíráso alatt
  6.) minden emiledhez legyen mellékelve automatikusan egy *.vcf névjegykártya
  7.) a postaládádon a bedobó nyílás mellett legyen kinn a hirdetésed és letéphető szórólapjaid is legyenek odaragasztva - pl.: "Én nem megyek el hozzád, hogy ezt bedobjam a postaládádba, így arra kérlek, tépj magadnak egyet, ha már úgyis erre tévedtél!" - vagy vmi hasonló!
  8.) Ha eleve rövid SMS-eket írsz, akár alá is írhatod!
  9.) legyen a weboldalad mobiltelefonról is elérhető


  ennyi jutott eszembe elsőre...


  10.) igen, legyen kinn a hirdetésed ovikban, abc-kben, idősek otthonában, templom hirdetőtábláján (a "ki a halott" mellett :@ ), diszkóban, művházban, könyvtárban, pályaudvarokon, kocsmákban

 • akyyy
  #40
  és lehet hirdetni is magam helyi szuperinfoba, meg haverom muterja ovodába dolgozik és mondta hogy szivesen kitesz oda ilyen falszerüségre is?
 • joebacsi
  #39
  Kezd el csinálni, aztán ha megy, akkor ráérsz vállalkozóit kiváltani.
  Előbb legyen meg a fizetőképes keresleted, majd hogy ha már jön belőle annyi pénz, hogy nem csak szotyira elég, akkor gondolkozz el rajta, hogy tudsz megfelelni az apehnak. Hidd el ők is jobban örülnek, ha nagyobb/folyamatos jövedelmed után fizetsz adót :)
 • joebacsi
  #38
  de :)
 • akyyy
  #37
  értek hozzá az nem vitás, van referencia is, sőt kamerám is hozzá,nem is az olcsobb fajta...

  csak nem merek saját egyéni vállalkozást inditani, mert sok benne a rizikó, meg hát sok helyről hallom hogy ilyen olyan válalkozás igy fuccsolt beugy fuccsolt be.

  hobbi szinten csinálnám, egy normális meló mellet, csak hát, az sincs a környéken sajna:)
 • ZilogR
  #36
  ...akkor mán én se értem... - ha esküvői videozást akarsz, akkor csináld! Biztosan jó móka és valszeg kell hozzá érteni, h mindenkinek tetsző dolog legyen belőle (ugye nem gondolod komolyan... :) )

  amúgy meg mind1, itt úgy fest senki nem magántanárkodik
 • akyyy
  #35
  ?
 • ZilogR
  #34
  - kattints a #26 alatti linken és nézd meg, hányan tanítanak!
  - egyébként maga a közvetítő jár a legjobban: van kb. 550 tanár náluk, azok befizetnek egy évre fejenként 6500Ft-ot, az összesen 3'575'000 Ft, azaz havi bevételük átlagosan ~298'000Ft, ennek kb 40%-át átcsurgatják állambácsinak, nekik marad ~175'000Ft és még ott van a reklámbevételük, ami megint csak nem kevés - talán nem véletlen, h az ELLA-nál van a számlájuk: biztos úgy szerződtek, h a lakáshitelük ebből ketyeg lefelé... Ha jól tudom, az egész linken levő cuccost pár ember (talán egy fiú és egy lány) csinálja!!!

  Na, ebben van a pénz - ellenben egy jó magántanár egy héten megkeresi a regisztráció díját - sőt! :) ;)
 • akyyy
  #33
  hát jó, n esküvői videózásal foglalkoznék, csak mielőtt vállalkozást inditanék, előtte felmérném az igényeket, egykétrhelyre is elmennék, de ahoz is már hirdetni kéne, és mindenki azzal jön hogy bizony ezt be kell jelenteni.
 • Laky
  #32
  vicc vicc vicc :P
 • Thanatos
  #31
  szerinted hány ilyen "tanár" van bejelentve? és hányhor hallottál akit bántott az apeh?
 • ba32107
  #30
  Köszi, ez hasznos volt! Most épp sietek, de este nézelődök és összegyűjtök egy-két kérdést, ha lesz még.
 • ZilogR
  #29
  baEZIOL ügyes gyerek, megoldja ezt... :P
 • autoszimulator
  #28
  de nem azt nézik mit tudsz, hanem mivan a gatyóban :D
 • akyyy
  #27
  de ha nincs bejelentve megbasha az apeh
 • ZilogR
  #26
  Regelj itt de előtte nézz is körbe, ki mennyiért és mit tanít!

  Ált. iskolásokat eleve nem, középsulisok gázosak, mert állandóan van számonkérésük és nagy megterhelés a magántanárnak is, mert azt hiszik, h neked kell megtanítani az anyagot, pedig arra ott az iskola.

  A magántanárnak az a szerepe, hogy a hellyel-közzel felkészült diákokat a buktatósabb részek elmagyarázásával eljuttassa a sikeres ZH-ig vagy vizsgáig.

  Én több mint tíz éve kezdtem és volt olyan félévem, amikor 36 egyetemista/főiskolás tanítványom volt és mindezt rendes meló mellett csináltam esténként és hétvégenként.

  Magántanítani: amennyit tanítasz időben, legalább a másfélszerese időben otthon rákészülni. Ha valamiből nem vagy nagyon otthon, azt ne vállald (pl.: ha analízisből nem tudod definíció szerint deriválni a cos(x)-et, vagy nem menne pl. az x^ln(x) fgv. a "deriválási szabályok" szerint, akkor el kell döntened, hogy hagyod a csudába, vagy sok-sok melóval megtanulod tisztességesen az anyagot és mégis belevágsz... - és ezek még egyszerű esetek is... :P )

  Nem érdemes 1 órát vagy annál kevesebbet egyszerre leadni, 2 óra viszont sok, másfél ideális.

  Óradíjak: nyugodtan kérhetsz 2000Ft/60perc fölött is, nézz körbe a linken!

  Ha csoportot vállalsz, adj kedvezményt, de persze te jól jöjj ki a dologból!

  Minden tanítványnak külön mappa vagy félévenként egy mappa, szépen lefűzve a levelezés velük és javasolt beszerezni egy jó PDA-t vagy PDA-telefon kombót, mert egy idő után nagy lesz a kavarodás! Nekem egy régi DOS-os kütyüm van (HP200LX), ideális a feladatra, de használtam Palm-okat,Symbianos telókat, mégis ezt használom szívesen, de van nálam kinyomtatva egy naptár is, amibe be tudok írni dolgokat, ha kell és utána mehet az elektrongyosba...

  Soha ne késs!

  Mindíg készülj a tanításra már 2-3 nappal a találkozó előtt és előtte való napon még 1x nézd át, amivel foglalkozni akarsz! Mivel te készülsz, a bebukható kérdésekre is rá tudsz készülni, így kisebb az esély, h kellemetlen helyzetbe kerülsz! Ha mégis megesne, ajánld fel, hogy a következő alkalomra utánajársz! (És járj is utána mielőbb!)

  Egyelőre ennyi - aztán majd válaszolok, ha lesz kérdés!
 • Rundstedt17
  #25
  jah de ők válogatni szoktak:D
 • ba32107
  #24
  Persze..
 • tommyg
  #23
  te is így csinálnád valszeg
 • akyyy
  #22
 • Wolfsnack
  #21
  számlát tudsz adni?
  ha nem akkor kár arról beszélni hogy "Mennyit lehet elkérni egy-egy óráért"
  csináld ingyen vagy sehogy
 • Narxis
  #20
  Én egyetemista lányokna tartanék kúrrepetálást.
 • CattiBrie
  #19
  Tarts specit az egyetemen.
 • ba32107
  #18
  Köszi ^^ Ha van valaki még aki tud segíteni, ne fogja vissza magát
 • Atkamon
  #17
  5 perce az aláirásodon röhögök:D sok sikert a korrepetáláshoz xDD
 • Cat 02 #16
  Plakátold ki :D
 • ba32107
  #15
  Erre én is gondoltam. Valószínűleg megpróbálom, csak a matektanárom nem különösebben bagózik senkire :D De azért majd beszélek vele.
 • Szeszmester
  #14
  Menj vissza a gimidbe és beszélj a matektanároddal, hogy vállalnál korrepetálást (felzárkóztatást)! Így a tanárodtól is kérhetnél segítséget, ha van kérdés, illetve a megfelelő anyagot tudod gyakoroltatni, jók lesznek az eredmények!
  Mivel kis csoportoknak tartanád, fejenként keveset fizetnének, viszont te jól járnál!
  Ha egyénit akarsz, max 1000-1500 Ft/óra, többet nem fognak adni matektanárért. Helyzetfüggő.
 • nandorb
  #13
  en nem vagyok nyelvtanar vazze
 • nandorb
  #12
  jolvan elirtam te preciz ember lehetsz ha mar igy kiakadsz kis dolgokon
 • REPS0L
  #11
  nah a nyelvtantanár beszólt :l
 • autoszimulator
  #10
  az nem erthetodo hanem ertheto
 • ba32107
  #9
  Igen. Ezzel nem lenne gond, jól tudok más fejével gondolkozni, könnyen magyarázok. Azokra a kérdésekre érdekelnének válaszok, amiket az #1-ben írtam. Lehetőleg olyantól, aki ténylegesen korrepetál is pénzért.
 • nandorb
  #8
  szal tobbnek magyaraztad???