12
-
Szilvi79 #12 Nincs Keira? Nincs Orlando? HURRÁ! Akkor megnézzük. :P -
Kagemusha #11 Johnny Depp piszok jó színész! -
emp #10 Hát amekkora összecsapott faszság volt a három... Az egy zseniális volt. Remlém hozza a négy annak a szintjét! -
Scamp #9 Tényleg vmi oltári feje van :D
Lepattintvában sztem nagyon jó volt, rajta röhögtem végig :D Sztem még jó is kisülhet ebből az egészvől :) -
#8 hatalmas arc ez a Brand. ez még akár jó is lehet! -
#7 Mondjuk jobban belegondolva, lehet hiányozni fognak, de csak azért, mert már nagyon megszoktam a jelenlétüket... Pedig legalább egy rész végi nagy csatában besegíthetne Will... -
berserk87 #6 Szerintem jó választás volt Russel Brand, várom a folytatást. Tényleg hasonlít Johnny Deppre és nagyon jó poénokat tudok hozzá elképzelni. Amúgy nekem a második rész tetszett a legjobban, ami leginkább Jack Sparrowról szólt, úgyhogy nekem nem fognak nagyon hiányozni Bloomék, bár Keirát még elnézegettem volna a folytatásban is:). -
#5 Azért remélem Barbossa kapitány visszatér, meg látunk még ismerős arcokat... -
kizo13 #4 miert pont ez az ember? ha tenyleg benne lesz, akkor eddig erdekelt a sorozat... -
cS6Szi #3 Hát én is remélem hogy a nyálas Bloom és az anorexiás Keira nélkül jó kis film lesz a karib 4. A második és harmadik résszel sztem csak az volt a baj hogy túlságosan rámentek a látványra és túl vontatott volt a film. A Jack sparrow-s részek nagyon jók voltak mind a három részbe de a többi főszereplő jelenetei szörnyű unalmasre sikeredtek. Sztem a studió is rájött h a karib tenger kalózai filmek lelke Jack Sparrow az az Johnny Depp. A többi csak sallang. És most megszabadultak tőlük. Remélem így már lesz olyan élvezetes mint az első rész. -
Etinger #2 Ha új irányt vesz a történet, tehát Bloom és Keira nem tér benne vissza, akkor azért érdekesebb a helyzet... -
hernyo05 #1 én nem értem miért kell ennyi bőrt lehúzni még erről...vagyis hát értem, de áhh...már a 3. rész is feleslegesen hosszú és unalmas volt (sztem)...talán befejezik, ha ez a rész nem váltja be a reményeket anyagilag. de ez úgyse fog bekövetkezni...