Sitten a Taxi sztárja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze...
Bedrogozva halálragázolt egy rendõrt és nevetséges 2 év felfüggesztett lett a vége mostmeg nagy "sztár"dj....Szánalmas....
Bedrogozva halálragázolt egy rendõrt és nevetséges 2 év felfüggesztett lett a vége mostmeg nagy "sztár"dj....Szánalmas....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Emlékszik még valaki Császár Elõdre???
Számomra nem.<#crazya>#crazya>
Azért a 8-as és 9-es jó poén volt <#hehe>#hehe>
Én csak azt nem értem, hogy az ilyen bulvár híreket miért nem Szekeres Viktor írja. <#ticking>#ticking>
Én csak azt nem értem, hogy az ilyen bulvár híreket miért nem Szekeres Viktor írja. <#ticking>#ticking>
https://twitter.com/foodlfg
Ittas vezetés, gyorshajtás, rendörnõ elsodrása....talán csak túlzottan beleélte magát anno a taxisofõr szerepébe és nem tud kirázodni belõle 😄
vagy csak készül az 5. részre 😄
vagy csak készül az 5. részre 😄
Hány éves ez basszus, 500? Csak mert annyinak néz ki <#lookaround>#lookaround>
lámarabszolga...
A törvény alól nincs kibúvó. Csak Magyarországon.
Nothing to say
nem kellet volna részegen a kanyarba fetrengeni😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hû marad a filmes szerepéhez.<#hehe>#hehe>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azért rendõrt nem sodortam el még soha. Még bringával sem. Ellenkezõleg, egy barom üttöt el majdnem hajnali 1-kor mert nem tudta, hogy mi az a záróvonal...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igazad van, elütni egy rendõrt, ez mindenkivel elõfordul, nap mint nap. Szegény Samy Naceri-t meg letartóztatják, pedig evidens, hogy akinek sok kis buzi rajongója van arra nem vonatkozik a törvény 😛
uristen, inkább téged <#wilting>#wilting>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hm, mintha ti tökéletesek lennétek
elõfordul mi??? zárják börtönbe ezt az ámokfutót!
"Samy Naceri francia színészt hat hónap börtönre ítélte a párizsi bíróság, mert autójával elsodort egy rendõrnõt, majd pedig saját testvérének adta ki magát.
A Taxi sztárja nem elõször került szembe a törvénnyel. 2005-ben rátámadt egy divattervezõre és ezért 10 hónapot kapott. De van a rovásán már ittas vezetés, testi sértés és gyorshajtás."
Ezek alapján csak két szó: bukott pszichopata.
A Taxi sztárja nem elõször került szembe a törvénnyel. 2005-ben rátámadt egy divattervezõre és ezért 10 hónapot kapott. De van a rovásán már ittas vezetés, testi sértés és gyorshajtás."
Ezek alapján csak két szó: bukott pszichopata.