20
-
Skyline #20 Persze...
Bedrogozva halálragázolt egy rendőrt és nevetséges 2 év felfüggesztett lett a vége mostmeg nagy "sztár"dj....Szánalmas....
-
nimrod45 #19 Emlékszik még valaki Császár Elődre??? -
1Obi1 #18 Számomra nem. -
#17 4 része van a Taxi-sorozatnak -
#16 Nagyon tetszett mind a 3 Taxi rész, jó színész volt. -
FoodLFG #15 Azért a 8-as és 9-es jó poén volt
Én csak azt nem értem, hogy az ilyen bulvár híreket miért nem Szekeres Viktor írja. -
CaptainRumi #14 Ittas vezetés, gyorshajtás, rendörnő elsodrása....talán csak túlzottan beleélte magát anno a taxisofőr szerepébe és nem tud kirázodni belőle :D
vagy csak készül az 5. részre :D -
#13 eléggé idős már. -
AzUs #12 Hány éves ez basszus, 500? Csak mert annyinak néz ki -
lama king19 #11 lámarabszolga... -
Yutani #10 A törvény alól nincs kibúvó. Csak Magyarországon. -
#9 nem kellet volna részegen a kanyarba fetrengeni:D -
#8 Hű marad a filmes szerepéhez. -
#7 Azért rendőrt nem sodortam el még soha. Még bringával sem. Ellenkezőleg, egy barom üttöt el majdnem hajnali 1-kor mert nem tudta, hogy mi az a záróvonal... -
Gulyas84 #6 Igazad van, elütni egy rendőrt, ez mindenkivel előfordul, nap mint nap. Szegény Samy Naceri-t meg letartóztatják, pedig evidens, hogy akinek sok kis buzi rajongója van arra nem vonatkozik a törvény :P -
#5 uristen, inkább téged -
Loverman #4 hm, mintha ti tökéletesek lennétek -
Zoliz #3 előfordul mi??? zárják börtönbe ezt az ámokfutót! -
A1274815 #2 "Samy Naceri francia színészt hat hónap börtönre ítélte a párizsi bíróság, mert autójával elsodort egy rendőrnőt, majd pedig saját testvérének adta ki magát.
A Taxi sztárja nem először került szembe a törvénnyel. 2005-ben rátámadt egy divattervezőre és ezért 10 hónapot kapott. De van a rovásán már ittas vezetés, testi sértés és gyorshajtás."
Ezek alapján csak két szó: bukott pszichopata. -
#1 előfordul...