338
-
#18 inkább a 9. rész emelkedése érdekes.
mi vezette akkor fel? és a 10. mivel ment egyszerre (nem volt másik finálé másik csatornán?) -
Monoton #17 Na lement a 10 epizód vége az évadnak :( Nekem nagyon bejött a sorozat, főleg a karakterek tetszettek meg (Castle és Beckett párbeszédei, oltásai hatalmasak). A részek tartalmilag jók voltak, volt 1-2 gyengébb rész de összességében fantasztikus sorozat.
Pletykaszinten elvileg lesz 2. évad, hivatalosan Május 19-én (nembiztos :P) dönt az ABC a sorozatairól.
[/justify]
[center]Csináltam egy diagrammot a nézettségről(18-49), érdekes hogy a fináléra csökkent egy keveset.
-
Monoton #16 Na elkezdted? -
Monoton #15 4. rész is pazar volt :) -
#14 sokan dícsérik, lehet néznem kéne:D:D:D -
Monoton #13 Fúú nagyon bejön ez a sorozat, egyre jobbak a részek, Castle beszólásai pedig hatalmasak :) -
Monoton #12 2. rész se volt rossz, Nathan Fillion nagyon jól játsza a karakterét.
-
Monoton #11 Egész jó volt az első rész, amikor Castle felhívta a polgármestert ott szakadtam :DDD -
#10 Holnap premier!!
Title: Flowers for Your Grave
Episode #: 01x01
Original Airdate: Monday March 09th, 2009
Main Cast
•Susan Sullivan played Martha Rodgers
•Stana Katic played Kate Beckett
•Ruben Santiago-Hudson played Captain Roy Montgomery
•Molly Quinn played Alexis Castle
•Nathan Fillion played Richard Castle
•Tamala Jones played Lanie Parish
•Seamus Dever played Kevin Ryan
•Jon Huertas played Javier Esposito
Guest Stars
•Dan Castellaneta (Homer Simpson!!!) played Judge Markway
•James Patterson (1) played Himself
•Keir Dullea played Jonathan Tisdale
•Monet Mazur played Gina Cowel
•Stephen J. Cannell played Himself -
winnie #9 jó, de tudhatod, hogy az imdb-nek nem lehet feltétlenül hinni. valamelyik user, aki nem ért hozzá beír valami hülyeséget és akkor elterjed. ilyenkor inkább töröld onnan. -
Monoton #8 ÁÉn csak IMDB ről néztem -
winnie #7 nem kellene bedőlni minden random oldalnak. még nincs premierdátum. -
#6 jah, így értetted?:D -
#5 jah, így értetted?:D -
Monoton #4 Season 1, Episode 1: Pilot
Original Air Date—7 January 2009 -
#3 midseason sorozat elvileg. ehhez kell viszonyítani... -
Monoton #2 Mikor lesz a Pilot? -
#1 Castle (Nathan Fillion), mint horroríró segíti a rendőrök nyomozását.
Amit tudni lehet a sorozatról azok kb. ki is derülnek az előzetesből, így érdemesebb azt megnézni.
Sajnos a gazdasági válság miatt az eddigi 13 részes rendelést 10 részesre csökkentette az ABC, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy -amennyiben a nézettség, ill. az előállítási költségek erre ösztönzik őket- menetközben 20-24 részesre bővítsék az első évadot.