20 százalék felett a Firefox 3 böngésző
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz idõnként összeomlik, de mit vár az ember egy beta progitól. Eddig mindent tökéletesen megjelenit és a napi 1-2 alkalmat pedig vígan kíbírja az ember, persze ha elõfordul, mivel volt olyan hét amikor semmi gond sem volt vele. Ráadásol sokkal gyorsabb is, mint a sima 3-as verzió, nekem bejött akkor minek is használjak mást.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Gerygrey: és te ie6-ot használsz?? mert én azokra értettem, akiknek csak az van fent és rendszeresen azzal neteznek, nem használnak firefoxot, operát vagy valamilyen más böngészõt. tudatos felhasználók szerintem alapból kerülik az ie-t, fõleg a 7 elõttieket.
adblock-ot én is használom 😊
flash-t és java-t ha úgy telepíted ie7-el, hogy a firefox be van zárva, akkor a következõ indításánál általában már jól mûködnek. nekem is ez volt a problémám egy ideig, hogy folyton kérte a flash playert, pedig fel volt téve.
Privát mód eddig is volt, nem értem miért olyan nagy szám, hogy kiemelték külön menüpontba...
A statisztikákról meg csak annyit, hogy egyáltalán nem mérvadóak, akinél van fent adblocker, azt alapból nem számolja... és mivel az FF használók fõleg tudatos netezõk, ezért valószínûleg sokaknál van. A googlestat pl nálam is le van tiltva, egész egyszerûen azért, mert RETTENTÕ lassú, és untam várni rá.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vagy épp a tudatos felhasználó olyan SP3-as XP-t tölt le, amelyikben az IE7 és a WMP11 nincs benne 😊
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
A problema az (volt), h nem volt teljesen kesz a progi mikor kiadtak (ma mar nincs is ilyen szoftver ugye) es nem kompatibilis a regebbi bovitmenyekkel (nem is kell annak lennie) igy a hanyagabb bovitmenyfejlesztok nem irtak idoben megfelelo cuccot az uabb kiadasra.. ill az elso verziok meg csak fosok voltak..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Eleinte naponta 10x fagyott kb, ma hetente 1x.. /en mondjuk eleg inteziven hasznalom.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
torcipepe: A cím finoman szólva nem pontos, nem a FF3 van 20%-on, hanem maga a Firefox!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Nem túl nagy barátok a Java-val.
Holott a 3 elõtti 2.x krvajól ment. Meglepõ volt számomra is, hogy tényleg megbirkózott mindennel.
Ti, akik szintén FF3-at nyúztok, hogy vagytok ezzel?
az ie6 ezért olyan "népszerû", mert a buta felhasználók képtelenek windowst frissíteni.
AVIRA - \"More than security.\"