28
-
cobra64 #28 Már egy ideje a 3.1 prebeta2-t használom, mindig a legfrisebb verzióját különösebb probléma nélkül.
Igaz időnként összeomlik, de mit vár az ember egy beta progitól. Eddig mindent tökéletesen megjelenit és a napi 1-2 alkalmat pedig vígan kíbírja az ember, persze ha előfordul, mivel volt olyan hét amikor semmi gond sem volt vele. Ráadásol sokkal gyorsabb is, mint a sima 3-as verzió, nekem bejött akkor minek is használjak mást. -
#27 Nekem a hibakonzol tetszik a legjobban.....fogalmam sincs mit akarhat tőlem ) -
torcipepe #26 DjDano: igen, én is megnéztem az oldalt és tényleg.
Gerygrey: és te ie6-ot használsz?? mert én azokra értettem, akiknek csak az van fent és rendszeresen azzal neteznek, nem használnak firefoxot, operát vagy valamilyen más böngészőt. tudatos felhasználók szerintem alapból kerülik az ie-t, főleg a 7 előttieket.
adblock-ot én is használom :)
flash-t és java-t ha úgy telepíted ie7-el, hogy a firefox be van zárva, akkor a következő indításánál általában már jól működnek. nekem is ez volt a problémám egy ideig, hogy folyton kérte a flash playert, pedig fel volt téve. -
Turdus #25 A fejlesztőknek nemsok beleszólásuk van ebbe, lévén a flash az adobe zárt cucca (látszik is, amilyen sz*r). Ha nem tetszik, akkor az adobenál kell reklamálni plugin ügyileg (lehetőleg minnél többen tegyük, mert eléggé kriminális a helyzet valóban).
Privát mód eddig is volt, nem értem miért olyan nagy szám, hogy kiemelték külön menüpontba...
A statisztikákról meg csak annyit, hogy egyáltalán nem mérvadóak, akinél van fent adblocker, azt alapból nem számolja... és mivel az FF használók főleg tudatos netezők, ezért valószínűleg sokaknál van. A googlestat pl nálam is le van tiltva, egész egyszerűen azért, mert RETTENTŐ lassú, és untam várni rá. -
Cat 02 #24 Flash-be nézd :P Egyébként nekem lejátsza :) -
M0RN1NGST4R #23 ja, meg paint passziáns és miegymás... :D -
#22 az ie6 ezért olyan "népszerű", mert a buta felhasználók képtelenek windowst frissíteni.
Vagy épp a tudatos felhasználó olyan SP3-as XP-t tölt le, amelyikben az IE7 és a WMP11 nincs benne :)
-
#21 az a pr0n mode jó dolog :) -
Ari18 #20 köszi szépen,már jó ideje gondom volt vele. -
#19 Ezt rakd fel hozzá aztán megy. -
Ari18 #18 Ezt lejátsza neketek a FF3 ? mert nekem a windows media player 11-et akarja telepíteni,miközben Vistában alapból fent van -
Cat 02 #17 Ha FF2-re telepíted lehetnek bajok. -
Tomasz Man #16 A flash probléma nálam is jelentkezik - sajnos. De talán ezt a fejlesztők is észreveszik és csinálnak egy javítást- remélem. -
Yv@n #15 Csinálj egy biztonsági mentést a user profilodban a firefox könyvtárról, majd zúzd le a francba(ne uninstaláld, hanem töröld a profilodból). Ha eztán elindítod olyan kéne legyen, mint új korában. Ha így jó, akkor configold be úgy ahogy korábban volt és használd, ha nem jó, akkor valami komolyabb probléma van vele. -
#14 De ez nem a progi hibája! -
#13 nekem is voltak gondjaim az FF3-al , igaz régi, gyenge gépen próbáltam , de akkor se mentség, hiszen ugyanazt az oldalt az FF2 bugmentesen megjeleníti.. általában ha 2 flashnél több van az oldalon és nyomsz egy jobbklikket valamelyikre egy régi gépen az FF3-mal (több különböző rendszeren is teszteltem) akkor egyszerűen nem válaszok az egész FF3 kb. jó 10 percig.. FF2 nem nagyon csinál ilyet még 6-7 erősebb flashnél sem.. ugyanazokon a gépeken -
Szefmester #12 nincs vele bajom, bár kicsit lassan indul.. de ez nálam minden verziónál előfordult
-
#11 Nem hiszem h az a problema h nem updatel, default beallitasoknal min rakerdez ha talal vmi ujat..
A problema az (volt), h nem volt teljesen kesz a progi mikor kiadtak (ma mar nincs is ilyen szoftver ugye) es nem kompatibilis a regebbi bovitmenyekkel (nem is kell annak lennie) igy a hanyagabb bovitmenyfejlesztok nem irtak idoben megfelelo cuccot az uabb kiadasra.. ill az elso verziok meg csak fosok voltak.. -
#10 Az teny, h mikor megjelent a FF3 eleg instabil volt, mara mar kozel olyan stabil, mint a 2. volt. A folyamatos FF, add-ons es plugin -updatek segitenek.
Eleinte naponta 10x fagyott kb, ma hetente 1x.. /en mondjuk eleg inteziven hasznalom.
-
#9 Nálam minden rendben, frissítsed a bővítményeket Flash, Java, stb Lehetőleg mindegyikből legyen a legújabb!
torcipepe: A cím finoman szólva nem pontos, nem a FF3 van 20%-on, hanem maga a Firefox! -
Ry0K3N #8 Nekem is 3 van, most kezdtem el használni az opera helyett megint mert annál tényleg van jó sok oldal amnit szarul nyit meg, míg a FF3-al semelyik oldalnál nem volt semilyen gondom vele amihez a java kellett volna vagy amihez nem. -
bvalek2 #7 Hasonló dolog történt velem is, 2.x-es Firefoxot upgradeltem, és ugyanilyen problémáim voltam. Elmentettem a beállításaimat, letöröltem a Firefoxot, és tisztán újratelepítettem. Minden problémát megoldott. -
#6 Tegyük hozzá Európában a részesedés már a 40%-ot közelíti, Magyarországon meg jóval meg is haladja és piacvezető a Firefox -
#5 Nem tudom, hogy csak nálam van-e így, de a FF3 tök szarul működik. Egy halom oldalt képtelen betölteni. És már most vannak olyan portálok is, amiket eddig betöltött, de mostanság már nem.
Nem túl nagy barátok a Java-val.
Holott a 3 előtti 2.x krvajól ment. Meglepő volt számomra is, hogy tényleg megbirkózott mindennel.
Ti, akik szintén FF3-at nyúztok, hogy vagytok ezzel? -
torcipepe #4 de ez csak az FF3. sokan használnak még FF1-et vagy 2-t is bizonyos megfontolások miatt.
az ie6 ezért olyan "népszerű", mert a buta felhasználók képtelenek windowst frissíteni. -
shrike7973 #3 Milyen cuki a post kép :DD -
#2 Már rég lenyomta csak van még néhány olyan buta ember aki nem állt át. -
GG #1 Hajrá Tűzesróka! Nyomd le azt a őskővület IEt! :P