7
  • karcsi
    la tienne
  • vajon kiki
    én körmöst adnék nekik

nevetséges hogy még mindíg ezzel a kisstílű megfélemlítéssel próbálkoznak amikor alig van már olyan
    ember aki NE tudná hogy hogyan kell egy utorrentet titkosítva beállítani és akkor aztán semmi bizonyítékuk nincsen
    akármilyen kalózos filmet töltesz le
  • Razgon
    Én is szigorú vagyok a franciákkal:

-Franciák, anyátokat!
  • avman
    hoztak egy betarthatatlan, mind technikailag, mind szakmailag ostoba törvényt. nabumm. mert majd az isp zsandárt játszik, és az előfizetőit kidobálja. aham, persze... ahogy azt micika a jogvédő lobbinál meg a törvényhozásban elképzelte. monnyuk biztos lesznek elrettentő esetek, kis számmal. h az isp-nél a káposzta is megmaradjon, meg a kecske is jóllakjon.
  • Dante73
    Nevelés?
    B+, állítsák sarokba az állampolgárt, mégis, hogy jön ahhoz, hogy csak úgy letöltöget! Ejnye!
    Szólásszabadság, ilyenek ezeknek egy szót sem mond. Érződik a szakértelem a törvényen...
  • benczurzs
    Érdekes lenne most egy új vírus, mely elterjed, a döntéshozók gépeire is, mely a háttérben P2P kapcsolatokat nyitogatna, és randomra töltene le és azokat fel.
    Kíváncsi lennék annak az arcára, aki épp megszavazta a törvényt, és másnap az ISP az ő gépén talál ilyesfajta aktivitást.
  • highpoint
    Az a baj, hogy ez a büntetés nem elég elrettentő. Az ilyen elvetemült ember a büntetés ideje alatt képes arra, hogy mások wifi-s hálózatát megcsapolja, és ezzel ártatlan netezőket kever hasonló bajba. Szerintem elrettentésként bírósági tárgyalás nélkül főbe kellene lőni az ilyen mocskos banditákat...!!!