48
  • Doktor Kotász
    Na ezt akartam én is írni, csak egy kicsit kijavítanálak:
    Nem PC-n, hanem IBM-kompatibilis PC-n.
    Ugyanis az Amiga is PC (Personal Computer), meg a C-64 is, bár az inkább HC (Home Computer)
  • Zozo76
    Az Commodore Amiga-n peldaul mar reg mukodott az Plug and Play csak ott AutoConfig-nak hivtak, es a PCvel ellentetben mukodott is rendesen!
  • Doktor Kotász
    Azért szüntették be a W3.11-et, mert felmerült a gyanú, hogy a terroristák kezébe került.
  • Skynet85
    JÁÁÁÁÁJ hát Te se sok számteket szívtál magadba az elmult években :D...
  • Ryder7
    van abba valami amit mcsaba volt nekem volt Win3.1-es meg Dosos gépem (sose virusoztam tele, érdekes:D). és igen valamennyivel talán nagyob fejlédés a doshoz képest mint a Win3.1-hez a Vista, mert a Vistába ami plusz az a graf, talán könnyebb kezelni (részletkérdés) és hogy az USB-n bemenő cuccokat felteszi magától. (bár ehez csak floppy kell régi Windowsokhoz)
  • pedrohsi
    soroljam? tisztelt Microsoft kb. 15 éves lemaradásban volt ezen a téren egyes alternatívákhoz képest - az más kérdés, hogy mára behozták, csak egyeseknek rövid az emlékezete (vagy hiányos a tudása)
  • Déta
    Te veszed észre magad???
    Hol volt olyan az XP előtt, hogy bedugod és megy az USB vagy Digitális Kamera? Dilis vagy... ?
  • mcsaba
    Szerintem sokkal nagyobb fejlődés volt a Win3.1 a DOS-hoz képest mint a Vista a Win3.1-hez képest, mégse kellett sokkal erősebb gép.