108
Autószalonokban rendezett nyílt hétvégékről itt végre értesülhetsz
-
#68 VW nyílt napra akarok menni, meglesem a Golf VI-t :) -
#67 Én ledöbbentem, hogy milyen nehéz egy sperrdifi :DD -
#66 xD na én mentem aludni, jóéjt -
#65 már csak egy kis olaj hiányzik a homlokról azt kész XD -
#64 ultra konzervatív oldschool kinézet híve vagyok AE86 tekintetben :DD -
#63 írd át a topic címet -
#62 -
#61 :D látom jó kedved volt
Szép a vas, csak így tovább nem kell szarrácicomázni.
-
#60 na átalakül japán autó topiccá :D:D
ti aztán tudjátok mi a jó -
#59 na ezis valami, jóaz -
#58 jóféle, nagyon jóféle !!! -
#57 Ő az -
#56 részletesen -
#55 én rejtőzködősárgának hívom. kicsit rikító de színkód szerint is ilyen. -
#54 ez amúgy 1,25-ös mocival van, nem??
a toyota az mekkora??
enyimé 1,6os -
#53 lehet h rösszul látom, de ez sztem telefonnal készült kép, azért élőbe tuti nem ilyen... -
#52 A szomszéd utcában szokott állni egy zsír állapotú fekete...de ez a sárga ez nagyon nem áll jól neki -
#51 már 1 x fújva volt, nekitolattaak a hátuljánk, és akko átfujatta nagyfater az egészet. -
#50 aaaaahhhhh, bjutifulll
nagyon szeretem a régi japán autókat(meg az újakat is ) ezért megyek a Hondához a hétvégén pl -
#49 Eredeti szín? -
#48 disziz
-
#47 képet pls -
#46 Az nagyon szép!! -
#45 egy barátomé volt -
#44 Nice -
#43 enyémbe 154 000 van én nagybátyáméktól kaptam, ők sem használták sokat -
#42 nekem 28 éves japán autóm(colt 1.250) 108000 km el, örököltem, nagyfater 0 km esen hozta svájcból -
#41 ha ez valóban a tied akkor paszdmeg
ez hurkajó, hogy jutottál hozzá? -
#40 Ilyen -
#39 nekem meg egy 16 éves japán álomautóm, na mégis pontosan mi?
ez az enyém -
#38 Egy 24 éves japán 'szarom' :DD -
#37 öhm, te nem vagy tisztába dolgokkal sajnos. ezeket az autókat pont azért adják oda hogy megtapossad.
sőt mondok jobbat okostóni! nálunk itt békéscsaba és gyula közt lelőttek egy audi rs 6 ot. amivel véletlenül pont nyílthévégen egy tesztvezető ment. ja és a lenagyobb sebességgel lelőt autó magyarországon. asszem 266 km/h. lejet ott pesten nincs ilyen de itt nem ugatnak ha kicsit tempósabban mész -
#36 mid van? -
#35 Én tökre szeretek más autókat kipróbálni, de az az igazság hogy mindig mosollyal a számon ülök vissza a sajátomba utána :))
De a múltkor XC60 D5 tesztvezetéskor könnyek fakadtak a szemembe a soros 5 henger hangjától :DD -
öregember #34 egy valós élmény :
Seat nyílt nap (III. Kunigunda u.), arra már nem emléxem, h milyen volt, de Leon rémlik -
öregember #33 én egy ferrarival jártam egy hétig, aztán tele lett a hamutartó .... -
#32 tavaly Seat Leon FRX-et teszteltem...hát egy-egy nagyobb dugással ért fel
220-270 lóerő között mozog...pontosan nem tudni mennyi, mert az OCT nem adott ki infót erről (egyes autós magazinok szerint 270, írták, hogy jobban megy, mint a Cupra, ami 240 lovas)
de ahogy a turbó szisszen egyet minden egyes gázelvételkor, az maga a mennyország -
#31 jöhetnek az élmények is, mint a #16os -
Szabi1991 #30 Bajnokok tornája... a legjobb idei versenyzők... Suzukikkal... -
#29 Évente 3-4 alkalommal, idén már nincs több. (okt 24-én volt az utolsó)