3747
Fail
-
ba32107 #545 A_S:DA_D?A_S?A_D?_ -
#544 ÁÁÁÁ! LoL! xDDD Szakadok! :D -
#543 :D -
#542 Akkor már ez is -
Bala10 #541 szerintem a betyárbarac a hibás... azt kéne bevizsgálni. :D -
#540 Vazze... ez fail a javabol... ekkora faszt, szerintem kellett volna gyakorolni meg! -
#539 Aztadurva.
Idióta. -
#538 Fail, hogy nem failt jobban ez a faileszű! -
#537 uh vazze ez epic fail... -
#536 Kés bűvésztrükk FAIL
"Tadaaaa"
-
#535 Azta... Gyonyoru fail! XD -
#534 Újabb csodatermék a kakaóbiztos számítógép, vizitdíjautómata, meg a 200 milliós szóvivői honlap mellé. -
Flower #533 Magyarország -
#532 Szomorú Fail! :S -
#531 Élőben csődölt be az egymilliós szonda -
#530 -
#529 Ez is fail:
-
Vlala #528 Gázt kell adni, de ellenkormánnyal. Nézd meg azt a pályaívet: szerinted volt ott ellenkormány? Ha levette volna a lábát a gázról, és fékezett volna, akkor is könnyebben megússza... Szerintem kereste a "retry" gombot a középkonzolon.
(ne offoljuk szét a topicot.) -
#527 Igaz, gázt kell adni, de szerintem a gyerek pont nem gázt adott neki. -
ba32107 #526 Most hadd cáfoljalak meg titeket, de ha egy elsőkerekes autónak elkezd csúszni a segge, akkor ellenkormányzás mellett éppenhogy gázt kell adni, ha a féket nyomod, szinte biztos, hogy keresztbe állsz. Ergo a gyerek jól csinálta, csak épp elszámolta az ívet és a sebességet. -
#525 :DDDDDDDDDDDDDddd -
#524 nemhiszem, de mikor csúszott nem hogy fékezett volna hanem nagyobb gázt adott. Ráadásul a kanyar belsőíván állt egy Régi piros Opel Astra meg a 2. képen látható egy fekete Peugeot 206-os(a 2. kép rá pár órával készült) de Peugeot az eset után állt odébb. Jó hogy nem kapta el még azt a két kocsit is. -
Vlala #523 Minek csúszkál, aki nem ért hozzá?
Ahhoz tehetség kell, hogy elsőkerékhajtással túlkormányozza az autót... Azt megsúgta már neki valaki, hogy a gázpedált fel is szabad engedni néha? -
gyuri12 #522 :D -
#521 annyit elfelejtettem hozzátenni hogy ez már a 8. összetört autója, és negyedszerre ment át a vizsgán...xD
-
ba32107 #520 Lol, FAIL!! :D -
#519 Úgy kell neki! -
#518 Ma reggel suliba bombariadó volt és kint álltunk a suli előtt. Eggyik suliból való gyerek megvillantotta nekünk drift tudását.
FAIL
-
#517 Szép a Faith-es logód! :) -
#516 Az mégjobb, mert akkor fail-kombó! -
#515 De azért nevettem még 1*! :D Kösz! -
#514 ááá fail.
nomind1 :D -
#513 I think VotMá! -
#512 -
#511 Használtteszt: Ford Orion CLX 16V
Izlandtól Nyasszaföldig mindenütt ott van, és még sincs sehol, hiszen a napi forgalomban úgy felszívódik, mint Predator a vietnami dzsungelben. Kizárólag akkor látni, ha az ember rámereszti a szemét, mint Billy, az indián, és észreveszi,
-
#510 Humorosból:
Fail'Z
Tecsó bakik
Bringás bakik
Foci bakik
Receptklub fail -
#509 xDDD -
#508 Omg
Erre a szemét hullandásra oda kell figyelni sajnos mindegyikünknek! -
#507 Válogatás a legalja.hu-ról:
-