Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Az az olasz asszony, aki lekéste az Air France francia légitársaság Rio de Janeiróból Párizsba tartó 447-es járatát, amely az Atlanti-óceánba zuhant, néhány nappal késõbb, kedden autóbalesetben vesztette életét.
A német származású nyugdíjas olasz házaspár, Johanna és Kurt Ganthaler május 31-én csupán néhány perccel késte le a tragikus sorsú járatot.
A csodával határos módon megmenekült házaspár néhány nappal késõbb tért vissza Európába. Münchenbe érkeztek, ahonnan gépkocsival szándékoztak visszatérni lakóhelyükre, az olaszországi Meranóba.
Kocsit béreltek, ám Kufstein mellett autójuk áttért a szembejövõ sávba, és frontálisan ütközött egy teherautóval.
Az asszony a baleset helyszínén vesztette életét, férjét súlyos állapotban szállították kórházba.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)