Öt magyar a kölni WCG világdöntőben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS-bõl nincs?

2 éve a westend-ben gorkynak ott volt a nõje meg az apja a helyi döntõn😉 ment is a fika, caleb a faterja mellett szólta el magát, hogy "kapna ki a kis buzi" (vagy mi).
a kicsi ace pl. kézilabdázik meg focizgat, oké, nincs nõje, de ráér még😊

kockulni pedig jó dolog😊
És mi a fasznak egy nõ? Elég ha van egy kezed amivel ki tudod verni.
Halo3 meg CS?Halo 3 csak XBOX-ra van, hogy rohadjanak meg. De miért ez a 2 játék?
Amúgy sok sikert!
Broafka
beszállok én is a fikázásba, de én erre az oldalra állok:
Hülye kockák!

Nah igen, ez egy életcél...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ennek meg, hogy 'értelmeset hozzá nem tudok fûzni, hát leszólom az egészet' semmi értelme.. Ismételni nem fogom magam, de ha már nem drukkolsz nekik, legalább ne szólnád le õket...<#levele>

Én azt mondom, Hajrá srácok, verjetek szét mindenkit, hozzatok haza minél több érmet!<#taps>

Jaj de nagy király vagy.. Lehet, hogy neked heti 4 kurvára futja, nekik meg nincs nõjük, de õk legalább képviselhetik országukat egy világméretû rendezvényen..!

Te szánalomkirály, te... Az még ok, hogy nem tetszik neked a kinézetük..még az is ok, hogy konckák. De ha már paraszt vagy, legalább sok szerencsét kívánnál nekik, vagy ilyesmi.... pfff

Sok sikert srácok<#eljen>

Emlékszem mikor még kizárólag igazi játékok (UT, Q3, CS, W3, SC, AoE2) legjobbjai juthattak ki a WCG-re egy olyan EQ megnyerése után, aminek hangulatát máig visszasírom. Az egész WCG egy reklámfogás már csak..könyörgöm billiárdban, sõt még mobilos autóversenyben is lehet indulni(már ha a Guitar Hero nem lenne volna elég szánalom).

xD Nekik sincs életük ...hanem csak karakterük XD
Ezeknek sincs nõje, az fix. xD

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Van Halo 3 meg Csé.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Danecay
FPS mostanában már nincs is a WCG-n, vagy csak hazán fiai nem jutottak be ezen a területen?

jobbulást...

fúúj de ronda kockák wáááááááááááá hányááás