Mozgásban a Perzsia hercege

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na végigjátszottam. 1988 óta nyomom a gameket, de azt kell mondjam ez volt a LEGSZEBB játék amivel valaha is játszottam. Egyszerûen tökéletes képi világ és hangulat.
Nem tudom, miért fújol mindenki. Ez marha jó lesz, végre valami, ami a PoP-nak mindig is kellett volna. Visszatér az eredeti Sands of Time-hoz és ráadásul még azt fel is turbózza. Szerintem nagyon nagyot fog ütni.
Hát nekem sosem jött be a herceg (mármint a róla készült játékok 😊), de ez a videó egy kicsit elvette a kedvem az új résztõl. Nemrég végeztem ki a T.R. demóját, és ez a sok valótlan pörgés-forgás-ugrás-dobás így kicsit sokkolt. Meglátjuk, milyen lesz a fullgame, gondolom csak a látványos bemutató kedvéért ennyire tömény benne az ugrabugra-pörgõszaltó-tinglitangli. 😞

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Newton most forog a sírjában. Ez a herceg már teljesen felrúgta a gravitáció törvényeit. De attól még szívesen játszok majd vele. 😄
schrank
mi van leporolták a régi szegás szonikot aztán ez lett belõle ? <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

a bogyó szélében megkapaszkodik, mi ebben a furcsa??

Broafka
oké, én nagy PoP fan vagyok, de ennek a videónak a feléig se jutottam el, kurva szar!
Ez most Prince of Persia vagy Devil May Cry? Komolyan egy PlayStation 3-ba egy Final Fantasy 23. epizódjának elmegy, de hogy ez nem Prince of Persia az biztos. Mi ez a hülyeség? ráfut a falon egy bogyóra, meg áll a falon, megvár valami csajt, és együtt átrepülnek pörögve egy másik bogyóra...
Figyeljük majd meg amikor 60X lehet beleütni az ellenségbe a LEVEGÕBEN
szánalmas lesz ez, sry, de ez siralmas!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Azt hittem a filmbõl van részlet, eddig is volt már videó...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ez geci jó lesz, gyerekek. Én már nagyon várom. xD

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10