6
  • waterman
    #6
    most már nincs joker plusszod.. szerintem a standard figyelt be. ezek a tarifák röhejesek.
    az egész drágításnak az a lényege, hogy mindenki menjen előfizetésesnek. valamint mintha az az apróság kimaradt volna a cikkből, hogy december 3.ától a nagy összegű feltöltések sem érnek majd pár ezer forinttal többet.
  • Tyty
    #5
    Nekem Joker Plusz van, annál gyakorlatilag egyik sem jobb, legalábbis nekem nem, szűkítették és drágították a kínálatot, a jutalmak nem sokat érnek, az extrák meg fizetősek, ugye. Pedig vártam már, hogy lesz tényleg valami jutalom, de a naivitásom megint félrevezetett, mert azt gondoltam, hogy nekem jót akarnak...
  • tompka
    #4
    Ja csak 24Ft az sms-em :) Akkor meg főleg nem éri meg.
  • JL666
    #3
    lám, lám a technika, hogy fejlődik, de kb. 10 éve 1 sms 160 karakter. Hosszabbat is lehet küldeni, de az már nem egy sms, és nem 29 ft ugye. Tudnám mi kerül annyiba...
  • tompka
    #2
    Oké hogy újítottak, de inkább drágítottak! Nekem miért érné meg VitaMAX Uno-ról VitaMAX Standard-ra váltani? Hogy a 29Ft-os SMS-em 39Ft legyen? Kösz Voda, inkább nem.
  • TeDDyRuSh
    #1
    Hát igen, amennyire jó hírverést csinálnak a szolgáltatásoknak, olyan nagy csalódás is néha. Bár náluk vagyok előfizető, de ha ezek közül kellen választanom, akkor nehezen választanék. Nem igen "szívhezszóló" ajánlat egyik sem. Ahogy én észrevettem, mindig próbálják kitalálni az igényeket, de valahogy mindig van egy kis buktató. Vagy olcsón beszélek a baátnőmmel vagy haverral, de szívok a "külsős" hívásokkal, vagy csúcsidőben nyúlnak le. Egyre jobban hajlok az egységes díjszabásra, de a 39 HUF az nagyon drága. Ráadásul a mobil kínálatuk se az igazi. Akkor mi ösztönözne embereket a váltásra, mert ugye már új belépő egyre kevesebb van, vagy stagnál.

    Hajrá Voda én szurkolok nektek, de ez szar ajánlat!