10
-
Kagemusha #10 Engem erdekel a Mortal. En ezen nottem fel es momentan nekem az altalad emlitettek nem jelentenek semmit... -
#9 Mellesleg érdekel még valakit a Mortal a Dead or Alive, a Soul Calibur, a Tekken mellett? -
#8 gyuri TIZENKETTŐ: Ez miért baj? A mortal kombat játékot játszók több mint fele 16 év alatti az eddigi korhatárjelzés ellenére is, ezért kell finomabbra csinálni.
Ha durvábbra csinálják a cuccot, akkor nem adják ki a cuccot a boltokban a fiatalkorúaknak (ne keverjük össze a dolgokat, nyugaton sok helyen tényleg nem adják ki, magyarországon kiadnák), sok szülő sem venné meg, ezért lewarezolják, ebből a kiadó nem lát pénzt, így viszont talán a szülők jobban megveszik, mindenesetre bírnám, ha ez így bejönne a kiadónak... -
gyuri12 #7 A bejelentés óta tudni lehet,hogy "Teen" besorolást akarnak elérni,emiatt pedig megvágják. Kurva anyukat.:) -
nessboth #6 ...Hát ez szószerint felhígult... -
#5 A mortal kombat csak az sneses időkben, az első három rész volt jó, de a nintendo64es 4. résszel számomra véget ért a sorozat, maradok a soul calibur/super smash/dead or alive/tekkennél... -
#4 Nem akarok flémelni, de szerintem ez a játék egy akkora rakás sz*r lesz, hogy csak na. Esetleg annak fog tetszeni valamelyest, aki nagy DC universe meg Mortal fan. Én a mortalt szerettem még tizenéves koromban, jónak is tartom, de most már felnőttem, nem jáccok ilyenekkel, nem verekszek csak lövök :) -
feamatar #3 ha a harcrendszer jól esz akkor még ok, de azért a gore az hiányzik nagyon, anélkül nem mk az mk:( -
tyuklepes #2 Gyenge, GYENGE, GYENGE!!!!! -
#1 Sonya,Macskanő de gyengék.Sub Zero kivégzését meg már láthattuk régebben, csak éppen véresen XD