A TV2 bocsánatot kért a politikustól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is kíváncsi lennék?
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
Meg lehet valahol nézni a neten az ominózus részletet? Kiváncsivá tettek.
" potenciális nézõk talán épp arra kapják fel a fejüket, hogy akad mûsor Magyarországon, ahol beszólnak a politikusoknak."
Így, hogy bocsánatot kértek, elveszett az oka a fejfelkapásnak.
Így, hogy bocsánatot kértek, elveszett az oka a fejfelkapásnak.
szerintem rossz szót találtál. a szólásszabadságban is létezik bocsánatkérés. sõt, a szólásszabadság nem azt jelenti, hogy bárimt lehet bárkire mondani - vannak törvényes keretek.
nem mintha ezt láttam volna, biztos ott van a tv2-n streamben a jelenet, de ha bocsánatot akarnak kérni, hát kérjenek. senki nem követelte, inkább csak PR az egész.
nem mintha ezt láttam volna, biztos ott van a tv2-n streamben a jelenet, de ha bocsánatot akarnak kérni, hát kérjenek. senki nem követelte, inkább csak PR az egész.
Ennyit a "szólásszabadságról"...
Nevetséges. Egyébként is: vagy minden politikustól kérjenek bocsánatot, vagy senkitöl. Túl nagy a hájp Ibolyka körül...
inkább úgy kérdezd hogy miért kellett mikor a kutya se nézte így õt se érintette kínosan 😄
Nem kaszálták, csak pihen egy ideig.
de miért reklámoznák, ha egyszer már elkaszálták?
Nyilván csak a nagyot zakózott XXL-t akarják promozni. Rossz reklám is reklám. Ráadásul ingyen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.