Angliában a rendõrség fél a fotósoktól
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Megertem az indokokat..."
En meg nem. Es remelem sokan igy vannak meg vele. (Hogy ettol automatikusan gyanus szemely valik belolem? Kap**k be!)
En ugy nottem fel, hogy szulovarosomban az "elnyomo szervek" irodai kornyeken elhelyezett "fotozni tilos" tablat meglatva mindig arra gondoltam, hogy vajon meg mit tilos, es mibe fognak belekotni. Nem volt valami jo erzes, de az meg egy masik rendszer volt. Eltelt par ev, "nincs" elnyomo szerv, tombol a demokracia, es rosszabb a legkor mint akkor volt...
En meg nem. Es remelem sokan igy vannak meg vele. (Hogy ettol automatikusan gyanus szemely valik belolem? Kap**k be!)
En ugy nottem fel, hogy szulovarosomban az "elnyomo szervek" irodai kornyeken elhelyezett "fotozni tilos" tablat meglatva mindig arra gondoltam, hogy vajon meg mit tilos, es mibe fognak belekotni. Nem volt valami jo erzes, de az meg egy masik rendszer volt. Eltelt par ev, "nincs" elnyomo szerv, tombol a demokracia, es rosszabb a legkor mint akkor volt...
Paranoiás angolok. Reszkessetek csak a félelemtõl<#alien2>#alien2>
Egyébként van eredménye ennek a megerõsített ellenõrzésnek. Arról is volt már korábban cikk, hogy london valami iszonyat módon be van kamerázva.
Egyébként van eredménye ennek a megerõsített ellenõrzésnek. Arról is volt már korábban cikk, hogy london valami iszonyat módon be van kamerázva.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
pedig a bobbykat pont lehet fotozni, ha elotte megkered oket...
http://gaborszantai.co.uk/
2 éve engem is lecharge-olt egy Bobby a Trafalgaron, amikor lefényképeztem messzirõl... Hülyekocsog.
az, itt meg megdobaltak, mikor marcius 15.-en kimentem Danival unnepelni, igaz PRESS mellenyben, de volt rajtam kokarda...<#gonosz1>#gonosz1>
Költözz Magyarországra, ott tökjó fotósnak lenni!!!
<#gonosz1>#gonosz1><#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1>
<#gonosz1>#gonosz1><#vigyor2>#vigyor2><#zavart1>#zavart1>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"A filmszalag vagy memóriakártya lefoglalható, de a rendõrségnek nincs joga töröl(tet)ni a képeket, vagy megsemmisíteni a filmet."
De jo!
Akkor csak 2db 100 GBP-os kartyat tudok elbukni...<#szomoru1>#szomoru1>
Rengeteg civil szervezet kezdte el vedeni a fotosok jogait, mert addig fajultak a rendori tulkapasok, hogy hivatasosok munkajat is ellehetetlenitettek.
Megertem az indokokat, de mint a cikkben is ideztek, egy terrorista nem pro dslr vazzal van kivonulni kepet kesziteni a celpontrol, hanem kompakttal igyekszik beolvadni a tomegbe.
Mindenesetre elertek, hogy lassan nem merem elovenni a gepemet az utcan, mert annyiszor olvastam indolkolatlan elkobzasrol, hogy inkabb a fotozasrol mondok le es csak studioban hasznalom a felszerelesem<#rinya>#rinya>
De jo!
Akkor csak 2db 100 GBP-os kartyat tudok elbukni...<#szomoru1>#szomoru1>
Rengeteg civil szervezet kezdte el vedeni a fotosok jogait, mert addig fajultak a rendori tulkapasok, hogy hivatasosok munkajat is ellehetetlenitettek.
Megertem az indokokat, de mint a cikkben is ideztek, egy terrorista nem pro dslr vazzal van kivonulni kepet kesziteni a celpontrol, hanem kompakttal igyekszik beolvadni a tomegbe.
Mindenesetre elertek, hogy lassan nem merem elovenni a gepemet az utcan, mert annyiszor olvastam indolkolatlan elkobzasrol, hogy inkabb a fotozasrol mondok le es csak studioban hasznalom a felszerelesem<#rinya>#rinya>
← ElőzőOldal 2 / 2