Kikapcsolják a Phoenix Mars-szonda berendezéseit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Ha jol emlekszem a melyebben levo kemeny reteg egy kisebb meglepetes volt amire korabban nem voltak felkeszulve muszakilag. Elkepzelheto, hogy nem akarjak kockaztatni az egesz kuldetest a markolo eroltetesevel es netan tonkretetelevel egy szivos talajban, de azt sem tartom kizartnak, hogy a kuldetes vegen csinalnak egy ilyen befejezo vizsgalatot.
A cikkel kapcsolatban pedig egy dolgot nem ertek, miert nem probaltak meg melyebbre menni? Tudom hogy az also jegreteg kemeny, de azert en megprobaltam volna egy kicsit jobban felkaparni a markoloval. Meg az is elofordulhatott volna, hogy a jegreteg felso par centije alatt valami eletet is talalnak. Ehhez kepest valamiert megalltak a kemenyebb reteg szelenel.
több info
Nehogymá' nekem kelljen ezt bizonyitani édes tezsvírem...
Innentõl fogva, aki szkeptikus, annak kell bebizonyítania az ellenkezõjét, annak kell bebizonyítania hogy a marson nem élnek vakondok.
Olyan mintha nekem kéne bizonyítanom, hogy a macskák léteznek a földön. Kép is van róla de egyesek nem hisznek el semmit, még a saját szemüknek sem.
Persze a marson még nem jártam, ezért csak képekkel tudok bizonyítani.
Azt bebizonyítani hogy a marson nem élnek vakondok, kb pont olyan lehetetlen lenne, mint bebizonyítani azt hogy a földön nem élnek macskák.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Azon is gondolkodtam, hogy miért elsõsorban a földet fotózza a szonda? Ha az eget fotózná, akkor lehet hogy találnánk az égen néhány repkedõ rétisast, meg egerészölyvet. Sztem ezek is szeretik az indítórakétát, meg fõleg az eufóriát... <#ravasz1>#ravasz1><#fogmosas>#fogmosas>
Nézzük csak az elméletet:
-a képen 3 tehénszar látható
-köztudomású hogy a tehénszar a tehenektõl származik
-a marson tehenek vannak
egyébként az igazi sztory a következõ:
A nasanak sikerült embert juttatnia a marsa. Sajnos ezen embereknek szarniuk is kellet, igy hát ástak egy gödröt amibe szartak. Te pedig a kiásott földkupacot látod. Na de mivel a projekt sziguran titkos volt, a nasa szakemberei évekig tiprodtak rajta hogy hogyan rejtsék el az ürhajosok nyomát a marson. Végül úgy döntöttek hogy megkérdezik errõl a dalai lámát aki köztudomású hogy a legbölcsebb ember a földön. A dalai láma hosszas töprengés után a következõt válaszolta:
-tegyétek közzé az képeket amin az ürhajosok által létesitett wc földkupaca van.
-mondjátok azt az embereknek hogy a képen látható földkupacokat NEM vakondok túrták
-végül röhögjetek jókat a világ összeesküvés elméletein a marsi vakondon, és az ürhajosaitok továbbra is vigan és titokban járkálhatnak a marson. Ja és jöttök egy sörrel.
nos hát ez az igazi sztory. Aki nem hiszi járjon utánna 😊
Minél jobban meg akarod magyarázni annál gyanúsabb ez a vakondtúrás dolog.
Az a 3 "vakondtúrás" az a szonda által a mintavétel helyérõl kivett földkupacok, mert ugye ahhoz hogy a vízjéghez hozzáférjenek kellett egy lyukat ásni... ami földet onnan kivettek azt 3 kis kupacban rakták oda.. a kép arányai is csalókák, mert az egész kupac kb. 2-3 cm átmérõjû lehet, ugyanis az ásott terület is max pár centi átmérõjû...
De persze a Marsvakondok emeltek bástyát, illetve inkább zarándokhely lett az a 3 túrás, mert a vakondok isteni bálványként tisztelik a szondát.
Ezt hívjuk kultúrális szennyezések<#mf2>#mf2><#kocsog>#kocsog><#banplz>#banplz>
Akkor mivel magyarázod a vakondtúrásokat a marson?
Szerinted a Phoenix Mars-szonda unalmában megviccelte a NASA embereit??
Vagy esetleg az ufók tettek oda egy vakondot? Aztán meg jót röhögnek rajtunk, hogy itt vitatkozunk az sg-n.
Akárhogy is nézzük, ez a vakondtúrás megmagyarázhatatlannak tûnik, de csak tûnik, mert mindenre kell hogy legyen értelmes magyarázat.
Ha ocham borotvája elvét vesszük, a dolgokra adott magyarázatok közül általában a legegyszerûbb a helyes, és ha a deduktív logika szabályait is figyelembe vesszük akkor könnyen lehet következtetni.
1. Megállapítás - A vakondtúrást a vakond csinálja. "nem ismerek más állatot aki ilyet csinál"
2. Megállapítás - A marson vakondtúrás van.
Deduktív következtetés - A marson legalább egy vakond van. Egyértelmû, és ez a legegyszerûbb magyarázat is.
ezmiez
<#vigyor5>#vigyor5>
inkább azon gondolkodjatok el, hogy lassan már tényleg embert kéne küldeni a marsra .. én az anettkával el is mennék szívesen <#love11>#love11>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Az hogy egy picit eltér a földitõl ne tévesszen meg, bizonyitott tény hogy a mars kisebb gravitációja illetve az oxigénmentes levegõje miatt a szarvasmarhák trágyája a marson pont ilyen lesz.
Ja igen jut eszembe, a mindent 2 bájtba tömöritõ algoritmusod hogy áll? 😊
Csak az volt egyertelmu, hogy vakondtol szarmazik?
> ... mert akár az egyik szonda is magával vihetett egy vakondott.
Behidalok. Ugye ezt most csak viccbol irtad? <#wilting>#wilting>
Velem meg olyan se fordult elo, hogy az ut szelen a kocsiba beszallt volna mellem egy vakond, nem, hogy egy ellenorzott korulmenyek kozt osszeszerelet urkapszulaba. Es meg ha levego nem is volt neki uton a Mars fele, mi a fraszt evett odaig? Es ott mit eszik? Gondold mar vegig...
Elarulom neked, hogy meg egy reszeg bakteriumot sem vihetett magaval mert ezeket a berendezeseket steril kornyezetben rakjak ossze es osszeszereles utan is sterilizaljak.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Ugyan már, ezt senki nem veszi be, mindenki tudja hogy a marsi levegõt nem tudják belélegezni a szürkemarhák. És hogy nincsenek odakötve a szondák a farkukhoz.
Olyan butaságokat beszélsz,hogy röhögni is nehezemre esik rajta.
Attól,hogy egy vakond véletlenül feljutott a marsra, "marsi talajban él" nem biztos hogy más élõlény is életben maradna a marsi levegõn.
Egy képet mutass csak amin szürke marha van a marson én nem fotoshopos.
A Marson lévõ vakondtúrások:
Nem lopott kép, sg szerverérõl van, hiteles NASA által közzétett kép ez. Nincs belenyúlva.
És állitólag egy biztonsági videókamera látta, amint egy ilyen eufóriában szédelgõ (kerge)marha épp bebújik az inditórakéta kiömlõnyilásába, és egyes tudosok szerint a kergemarha vizelete oldja a rakéta belsõ burkolatát, igy akár egészen az ürszondáig is eljuthattak belülrõl, az emberi szem elõl rejtve.
Bár újabban más elméletek szerint ez direkt van igy, megmagyarázván hogy hogyan birja az 5 hónapra tervezett szonda 55 hónapig, ugyanis a marha farkához kötötték a szondát, igy bár az akksija már rég lemerült a szondának, a marha még mindig mozgatja azt ahogy legelészik a nagy marsi prérin.
Aki nem hiszi járjon utánna 😊
Next PC upgrade: 2022
Állítólag, vakondtúrást is találtak az egyik szonda közelében, de nem volt egyértelmû,hogy marsi eredetû, mert akár az egyik szonda is magával vihetett egy vakondott. Idézet idézete a korai cikkbõl:
"Egy NASA csoport ugyanakkor azt vizsgálja, hogy nem magáról a Phoenixrõl került a Marsra a vakond, ami az egységet útjára indító Atlas II rakéta indítóállása környékének legfõbb lakója"
Honnan vetted ezt az ökörséget? Csak nem itt olvastad, mikor a srácok vicceltek (ismétlem VICCELTEK) vele??? "Imádom" az összeesküvés elméleteket! 😛
http://www.sg.hu/cikkek/61859/perkloratot_talaltak_a_marson (17. hozzászólás asszem'!
😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Nah jó nem kötözködök 😊
Nekem is a már 55 hónapja mûködõ szonda jutott eszembe ami eredetileg 3 hónapig mûködött volna 😄
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
Olvasgatok sok ilyen összeesküvés-elméletet, bár néhol szárnyal a fantázia rendesen, azért egy-két dolog igaz lehet belõle. Szerintem ha találnának mikróbákat azt is letagadnák...
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"