44
-
Ford Prefect #44 A marsi szürkemarhák létezése bizonyított tény, az ősmagyarok telepítették oda a Szíriuszról ahonnan egyébként a pulikutya is származik. A Mars-arcról készült részletesebb felvételeken (amiket szándékosan titkolnak) pedig jól látható székely rovásírásos jelek láthatók. Ez teljesen komoly, egy ismerősöm ismerőse mondta aki az 51-es körzetben dolgozik. -
Praetor #43 Hja. Már várom a következő cikket: "A terroristák már a Marson vannak"... (már csak azért, hogy az aktuális divat-paranoiának is helyt adjunk) -
#42 Lesz, nyugi... elobb mint gondolnank... -
Epikurosz #41 Csak egy kis dinamit lenne ott... -
#40 > A cikkel kapcsolatban pedig egy dolgot nem ertek, miert nem probaltak meg melyebbre menni?
Ha jol emlekszem a melyebben levo kemeny reteg egy kisebb meglepetes volt amire korabban nem voltak felkeszulve muszakilag. Elkepzelheto, hogy nem akarjak kockaztatni az egesz kuldetest a markolo eroltetesevel es netan tonkretetelevel egy szivos talajban, de azt sem tartom kizartnak, hogy a kuldetes vegen csinalnak egy ilyen befejezo vizsgalatot. -
#39 Frayer, szerintem te itt direkt szivatod a nepet... -
kvp #38 Vigyazat herbalyz17 spam-el, nem egeszseges a linkre menni!
A cikkel kapcsolatban pedig egy dolgot nem ertek, miert nem probaltak meg melyebbre menni? Tudom hogy az also jegreteg kemeny, de azert en megprobaltam volna egy kicsit jobban felkaparni a markoloval. Meg az is elofordulhatott volna, hogy a jegreteg felso par centije alatt valami eletet is talalnak. Ehhez kepest valamiert megalltak a kemenyebb reteg szelenel. -
herbalyz17 #37 http://mezotr.myminicity.com
több info -
torreadorz #36 Szerintem meg a nagy repülő spagettiszörny bújik meg az alatt a kupac alatt :)
Nehogymá' nekem kelljen ezt bizonyitani édes tezsvírem...
-
Praetor #35 Figyu, neked pihenésre van szükséged. Kérd meg az orvost, hogy írjon ki egy hétre. Hidd el, hogy jót fog tenni. -
#34 Nehogy már nekem kelljen bizonygatnom a marsi vakondok létezését. Ezt már meg tette helyettem a NASA, képekkel alá támasztva, megdönthetetlen.
Innentől fogva, aki szkeptikus, annak kell bebizonyítania az ellenkezőjét, annak kell bebizonyítania hogy a marson nem élnek vakondok.
Olyan mintha nekem kéne bizonyítanom, hogy a macskák léteznek a földön. Kép is van róla de egyesek nem hisznek el semmit, még a saját szemüknek sem.
Persze a marson még nem jártam, ezért csak képekkel tudok bizonyítani.
Azt bebizonyítani hogy a marson nem élnek vakondok, kb pont olyan lehetetlen lenne, mint bebizonyítani azt hogy a földön nem élnek macskák. -
#33 Pont te beszélsz? Ufó létedre embernek adod ki magad. innnye -
Praetor #32 Neeem buta. Csak politikusnak készül, és kísérletet végez: hány emberrel tudja elhitetni a marsi vakondok létezését... -
#31 Frayer te menthetetlenül buta vagy...
-
Praetor #30 hehe... királyság
Azon is gondolkodtam, hogy miért elsősorban a földet fotózza a szonda? Ha az eget fotózná, akkor lehet hogy találnánk az égen néhány repkedő rétisast, meg egerészölyvet. Sztem ezek is szeretik az indítórakétát, meg főleg az eufóriát... -
torreadorz #29 És miért is vakondtúrás? Szerintem meg tehénszar.
Nézzük csak az elméletet:
-a képen 3 tehénszar látható
-köztudomású hogy a tehénszar a tehenektől származik
-a marson tehenek vannak
egyébként az igazi sztory a következő:
A nasanak sikerült embert juttatnia a marsa. Sajnos ezen embereknek szarniuk is kellet, igy hát ástak egy gödröt amibe szartak. Te pedig a kiásott földkupacot látod. Na de mivel a projekt sziguran titkos volt, a nasa szakemberei évekig tiprodtak rajta hogy hogyan rejtsék el az ürhajosok nyomát a marson. Végül úgy döntöttek hogy megkérdezik erről a dalai lámát aki köztudomású hogy a legbölcsebb ember a földön. A dalai láma hosszas töprengés után a következőt válaszolta:
-tegyétek közzé az képeket amin az ürhajosok által létesitett wc földkupaca van.
-mondjátok azt az embereknek hogy a képen látható földkupacokat NEM vakondok túrták
-végül röhögjetek jókat a világ összeesküvés elméletein a marsi vakondon, és az ürhajosaitok továbbra is vigan és titokban járkálhatnak a marson. Ja és jöttök egy sörrel.
nos hát ez az igazi sztory. Aki nem hiszi járjon utánna :) -
#28 Nem egyértelmű, hogy a szonda tette oda a vakondtúrást, szerintem.
Minél jobban meg akarod magyarázni annál gyanúsabb ez a vakondtúrás dolog.
-
Soundmaker #27 Lol vakker ne legyet már ekkora idióták!
Az a 3 "vakondtúrás" az a szonda által a mintavétel helyéről kivett földkupacok, mert ugye ahhoz hogy a vízjéghez hozzáférjenek kellett egy lyukat ásni... ami földet onnan kivettek azt 3 kis kupacban rakták oda.. a kép arányai is csalókák, mert az egész kupac kb. 2-3 cm átmérőjű lehet, ugyanis az ásott terület is max pár centi átmérőjű...
De persze a Marsvakondok emeltek bástyát, illetve inkább zarándokhely lett az a 3 túrás, mert a vakondok isteni bálványként tisztelik a szondát.
Ezt hívjuk kultúrális szennyezések -
#26 Tyűűűűűűűűűűűűűűű!!! -
#25 Nem?
Akkor mivel magyarázod a vakondtúrásokat a marson?
Szerinted a Phoenix Mars-szonda unalmában megviccelte a NASA embereit??
Vagy esetleg az ufók tettek oda egy vakondot? Aztán meg jót röhögnek rajtunk, hogy itt vitatkozunk az sg-n.
Akárhogy is nézzük, ez a vakondtúrás megmagyarázhatatlannak tűnik, de csak tűnik, mert mindenre kell hogy legyen értelmes magyarázat.
Ha ocham borotvája elvét vesszük, a dolgokra adott magyarázatok közül általában a legegyszerűbb a helyes, és ha a deduktív logika szabályait is figyelembe vesszük akkor könnyen lehet következtetni.
1. Megállapítás - A vakondtúrást a vakond csinálja. "nem ismerek más állatot aki ilyet csinál"
2. Megállapítás - A marson vakondtúrás van.
Deduktív következtetés - A marson legalább egy vakond van. Egyértelmű, és ez a legegyszerűbb magyarázat is. -
HiddenTruth #24 A Nasa most nem akar embert küldeni a marsa, mert legutóbb is lezuhantak:
ezmiez
-
#23 gyerekek ! ne komolytalankodjunk! ez az űrjármű volt minden idők legsikeresebb emberalkotta űrszerkezete és küldestése a landolástól kezdve a küldetés teljesítéséig és túlteljesítéséig !
inkább azon gondolkodjatok el, hogy lassan már tényleg embert kéne küldeni a marsra .. én az anettkával el is mennék szívesen -
torreadorz #22 Valójában ha jobban megnézed a képet, akkor láthatod hogy az a 3 kis kupac amit te vakondturásnak látsz, valójában 3 kisadag tehénszar. :)
Az hogy egy picit eltér a földitől ne tévesszen meg, bizonyitott tény hogy a mars kisebb gravitációja illetve az oxigénmentes levegője miatt a szarvasmarhák trágyája a marson pont ilyen lesz.
Ja igen jut eszembe, a mindent 2 bájtba tömöritő algoritmusod hogy áll? :)
-
#21 > Állítólag, vakondtúrást is találtak az egyik szonda közelében, de nem volt egyértelmű,hogy marsi eredetű...
Csak az volt egyertelmu, hogy vakondtol szarmazik?
> ... mert akár az egyik szonda is magával vihetett egy vakondott.
Behidalok. Ugye ezt most csak viccbol irtad?
Velem meg olyan se fordult elo, hogy az ut szelen a kocsiba beszallt volna mellem egy vakond, nem, hogy egy ellenorzott korulmenyek kozt osszeszerelet urkapszulaba. Es meg ha levego nem is volt neki uton a Mars fele, mi a fraszt evett odaig? Es ott mit eszik? Gondold mar vegig...
Elarulom neked, hogy meg egy reszeg bakteriumot sem vihetett magaval mert ezeket a berendezeseket steril kornyezetben rakjak ossze es osszeszereles utan is sterilizaljak. -
Timbu #20 -
#19 Ehehehehe, ezeken a kommenteken jót nevettem, köszi srácok!!! Csak így tovább!! -
Timbu #18 Bocsánat, pedig csak az eredeti képet akartam beszúrni... (Éppen szólni akartam, hogy a Frayen által bemásolt egy aljas manipuláció eredménye, de nekem megvan az eredeti kép) -
Timbu #17 -
#16 Most mé csinálod ezt? Mé plagizálsz itt engem? Be akarod csapni az embereket, olyan képtelen dolgokkal, hogy szürke marha van a marson???
Ugyan már, ezt senki nem veszi be, mindenki tudja hogy a marsi levegőt nem tudják belélegezni a szürkemarhák. És hogy nincsenek odakötve a szondák a farkukhoz.
Olyan butaságokat beszélsz,hogy röhögni is nehezemre esik rajta.
Attól,hogy egy vakond véletlenül feljutott a marsra, "marsi talajban él" nem biztos hogy más élőlény is életben maradna a marsi levegőn.
Egy képet mutass csak amin szürke marha van a marson én nem fotoshopos.
A Marson lévő vakondtúrások:
Nem lopott kép, sg szerveréről van, hiteles NASA által közzétett kép ez. Nincs belenyúlva. -
torreadorz #15 Sőt én azt olvastam, hogy már szürkemarhát is láttak a marson, mert állitólag előszeretettel legelésznek az inditórakéta környékén mivel ott kellemesebb a klima, és az induláskor felszabaduló gázok belélegzése kellemes euforiát vált ki.
És állitólag egy biztonsági videókamera látta, amint egy ilyen eufóriában szédelgő (kerge)marha épp bebújik az inditórakéta kiömlőnyilásába, és egyes tudosok szerint a kergemarha vizelete oldja a rakéta belső burkolatát, igy akár egészen az ürszondáig is eljuthattak belülről, az emberi szem elől rejtve.
Bár újabban más elméletek szerint ez direkt van igy, megmagyarázván hogy hogyan birja az 5 hónapra tervezett szonda 55 hónapig, ugyanis a marha farkához kötötték a szondát, igy bár az akksija már rég lemerült a szondának, a marha még mindig mozgatja azt ahogy legelészik a nagy marsi prérin.
Aki nem hiszi járjon utánna :) -
#14 Ezek ott a NASAnal miket láthatnak baszki.Tuti vannak rajtunk kivül mások is de retkes tökömért titkolják. -
T0nk #13 Jáhj. -
#12 Az a lábnyom ott van a marson, oly igaz akár a szentírás. Csak nehogy ráhatson valamelyik szonda.
Állítólag, vakondtúrást is találtak az egyik szonda közelében, de nem volt egyértelmű,hogy marsi eredetű, mert akár az egyik szonda is magával vihetett egy vakondott. Idézet idézete a korai cikkből:
"Egy NASA csoport ugyanakkor azt vizsgálja, hogy nem magáról a Phoenixről került a Marsra a vakond, ami az egységet útjára indító Atlas II rakéta indítóállása környékének legfőbb lakója" -
Stray #11 Bocs a 13. hsz volt! -
Stray #10 "Barátom!"
Honnan vetted ezt az ökörséget? Csak nem itt olvastad, mikor a srácok vicceltek (ismétlem VICCELTEK) vele??? "Imádom" az összeesküvés elméleteket! :P
http://www.sg.hu/cikkek/61859/perkloratot_talaltak_a_marson (17. hozzászólás asszem'!
:) -
roliika #9 Erről adnál linket? Vagy mondanál bővebben róla valamit? Hol olvastad? Érdekel, csak azért kérdezem. -
torcipepe #8 azon én is röhögtem, mikor először bejelentették, hogy hosszabbítanak. 500 milliót költöttek arra, hogy elküldjék 3 hónapra, utána meg azon agyaltak, honnan szedjenek 5 milliót a +1 hónapra. -
#7 És mivan a lábnyommal amit az egyik szonda fedezett fel? Arról miért nem írnak?
-
Scamp #6 IT? Információs Technológia :D
Nah jó nem kötözködök :)
Nekem is a már 55 hónapja működő szonda jutott eszembe ami eredetileg 3 hónapig működött volna :D -
Tyberius #5 tmisi: Vagy csak arról van szó, hogy a mérnökök paráztak, hogy egy esetleges korai meghibásodás miatt kidobott pénzzé válna az a sok-sok millió dollár, amit a projektbe beleöltek - ezért aztán messze túltervezték, túlbiztosították a szondákat, illetve rövidebb élettartamot jósoltak nekik, mint amennyire valóban számítottak.