Új internetes zsidó adatbank

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uniu
"csak nehogy .... kezebe keruljon!"
Sztem nagy palesztin latogatottsaga is lesz az oldalnak 😊)

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

vajon kiki
gyarmatosítsák el inkább dachaut az szép hei <#violent>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Tetsuo
azert mert kishazankat NEM a kecsua-indianok gyarmatositjak..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

vajon kiki
én csak azt nem értem hogy az ilyen kakukktojás cikkhez mi közünk van nekünk magyar állampolgároknak? miért nem héberföldön teszik közzé ezt a nagyszerû hírt valami kóser weblapon? és ...

ennyi erõvel akkor miért nincs pl.: egy kecsua-indiánokat egy adatbázisbagyûjtõ webes alkalmazásról szóló cikk sem?

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
éppen mondani akartam.. nem tudják már kínjukban mivel hergeljék a népet ezek a büdös...

inkább nem mondok semmit...

rigidus
A linket kijavithatnatok.

A matula.hu-nak volt régen egy IZSDB aloldala (Internet Zsidó DataBase).

Úgy nézett ki mint a google, beírtál egy nevet és kiírta hogy XYZ ZSIDÓ vagy XYZ NEM ZSIDÓ.

---

ON: összeírják magukat, frankó.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Tetsuo
Mit kell "zsidózni"?! 😛P

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

vajon kiki
Nem tudtam mi hiányzik. Ezt a cikket se fogom berakni a kedvencek közé, bár a végefelé vannak szép mondatok.
<#buck>