39
-
#39 The.Mentalist.S03E17.720p.HDTV.x264-IMMERSE
ehhez van hun sub?:o -
Dean Winchester #38 na igen meg ha annyira éles eszü ez a bosco hogyhogy nem nézte meg az asztalt :D (na mind1,jóezigy)
nekem favon Pelt :P
liszbon ,hmmm elsőnek furva volt ezzel az új kinézettel (talán egy picit jobb de mondom egy icipicit max) -
ldavid #37 de az milyen már, hogy a poloskán piros led villog, mintha azt akarnák, hogy megtalálja valaki
btw Lisbon most néz ki jobban, vagy az első évadban?
nekem ez a frufru és az élénk rúzs nem jön be -
Dean Winchester #36 nekem bejön ez a bosco-jane "harc" emlékeztet a dexter VS Doakes -
ldavid #35 kurva szar az új főcím, eslő 2 rész meg átlagos
#32: igen, minden címben volt egy árnyalata a vörösnek -
Dean Winchester #34 azaz első évadot néztem szinkronosan ! -
Dean Winchester #33 ekezdődőtt a 2.évad!
elsőt szinkronosan néztem meg és hát mit mondjak jobban bejön a szinkronos verzió :) kicsit jobban hangsúlyozza a poénokat a szinkron szerintem :)
(bár elsőnek fura volt mind a szinkron mind az eredeti)
mivel a vége űtős volt igy muszáj nézni a 2.részt :D
-
Inquisitor #32 Attól függ, a többiben Blood van, vagy pl. a Carmelian Inc. neve is szerintem egy szint jelől. Vagy a Crimson Casanovában a Crimson?
"Crimson is a strong, bright, deep red color combined with some blue, resulting in a tiny degree of purple. " -
salieri #31 Már az első évadban sem volt benne mindegyik címben a "red". -
ldavid #30 azért vak nem vagyok :)
csak szerintem a Redemption már "csalás" mert ugyan benne van a red, de semmi köze a vöröshöz
azért kíváncsi leszek még a többi címre is (egyszer csak kifogynak, vagy lehet már ez is annak a jele?) -
#29 Season 1, Episode 1: Pilot
Season 1, Episode 2: Red Hair and Silver Tape
Season 1, Episode 3: Red Tide
Season 1, Episode 4: Ladies in Red
Season 1, Episode 5: Redwood
Season 1, Episode 6: Red-Handed
Season 1, Episode 7: Seeing Red
Season 1, Episode 8: The Thin Red Line
Season 1, Episode 9: Flame Red
Season 1, Episode 10: Red Brick and Ivy
Season 1, Episode 11: Red John's Friends
Season 1, Episode 12: Red Rum
Season 1, Episode 13: Paint It Red
Season 1, Episode 14: Crimson Casanova
Season 1, Episode 15: Scarlett Fever
Season 1, Episode 16: Bloodshot
Season 1, Episode 17: Carnelian, Inc.
Season 1, Episode 18: Russet Potatoes
Season 1, Episode 19: A Dozen Red Roses
Season 1, Episode 20: Red Sauce
Season 1, Episode 21: Miss Red
Season 1, Episode 22: Blood Brothers
Season 1, Episode 23: Red John's Footsteps -
#28 észre vehetted volna, hogy az összes rész címe kapcsolódik a piroshoz:) -
ldavid #27 LOL 2x01 Redemption -
#26 évadzáró közeleg -
#25 Egyetlen főszál van, néha foglalkoznak vele, de 99%-ban különálló részek. -
#24 A részek összefüggőek(mint pl. a Szökés) vagy különállóak ? -
salieri #23 Holnap reggel tölthető az új rész :) -
bmw #22 Szerintem marha jo sorozat! -
salieri #21 11. rész lement korábban, köszönjük kanada, most csak annyit tudok mondani, hogy ismét egy nagyon jó rész lett! -
salieri #20 Látom kevesen kaptak rá az új sorira, igaz mondjuk nem sok mindent lehet róla beszélni, hiszen nagy cliff nincs a végén, de azért a Red John nyomozás biztos érdekes lesz :)
1x07 -
salieri #19 valaki látta az új részt? :)
nagyon jó volt :)
bazz annyi pénzt elszórni, hihetetlen ;) -
#18 kár:) -
salieri #17 Héten pihenő, aki még nem kezdte el nézni a sorozatot, annak van ideje behozni magát esetleg ;) -
salieri #16 redwood nagyon jó rész volt (sorban a negyedik 16M feletti nézővel)
Megnéztem a címeket, mármint a következő részekre gondolok, és ahogy látom nemsokára jön John. -
salieri #15 Köszi a bannert. -
salieri #14 Én voltam, köszi, bocs a levélért :)
-
#13 nem én voltam:) -
#12 Berakjuk a bannert, elég csak a moderátori topikba írni, nem kell rögtön a [email protected] szirénázni :) -
#11 Bannernak?
Nem én csináltam, thetvdb.com:) -
#10 akkor ez olyasmi lehet mindt a The Dead Zone volt... -
salieri #9 Én is ezt várom, gondolom elő fog még kerülni. -
#8 bár ha majd beindul a szmájlisgyilkosos rész akkor felkúszhat 9/10-re -
#7 ha monk 10/10 és psych 9/10, akkor nálam ez 8/10:) -
salieri #6 Erre így nehéz válaszolni, mivel nem lehet összehasonlítani, ahogy te is mondtad. Nyomozós sorozat, minden részben vagy egy eset, amit meg kell oldani temészetesen, jönnek a nyomozók és nekik ad tanácsokat a főszereplő (mentalista), akinek inkább csak nagyon jó a megfigyelőképessége és nem uri gellert kell mögé képzelni.
Részemről az eddigi részeket látva simán 7/10. A nézettsége pedig szintén nagyon magas, az újoncok között a legmagasabb. Ahogy Dean is írta, 15M felett van. -
#5 Múúúkodj!!! -
Dean Winchester #4 elsőre azt hittem,hogy ez is uri gelleres műsor kint angliában :D
a mentalista :D
hát hajrá!
vki aki látta a sorit osztályozzon már 1 től 10 ig.
és kb vmi hasonlóságot adjon már róla,mennyivel jobb/rosszabb esetleg a heroes,pb,dexter,terminator,supernatural,knight rider től-
természetesen tisztában vok vele,hogy más műfaj de mégis :D -
#3 ez nézős lesz nálam, de csak majd később, most túl sok mindent nézek egyszerre:)
egyébként tényleg grat a sorinak hiszen közel 15 millióan nézik ha jól tudom... -
salieri #2 Még valami infó gyorsba: a sorozatból már berendelték a teljes évadot, így 22 résznek örülhetünk.
Remélem sokan vannak, akik be tudták rakni a programjukba a sorozatot. -
salieri #1 Az idei évad/szezon (egyik) legjobb újonca is megérdemel egy saját "témát". Remélem sokan vannak akik nézik a sorozatot, egy kis kedvcsináló, ha esetleg még nem hallottatok róla:
Vélemények az első részről: egy, kettő, (három)
A végére pedig egy hatalmas poszter: