5
 • hdo
  #5
  A legutolsó töketlen lőtéri sánta kutyát se érdekli, hogy mit csinálnak _már_megint_ a németek.

  "..minden fejlesztés ami eljut a hazánkba a hazánkon kívülről jön"
  Aham ... és hol érdekel az engem hogy mit találtak ki a németek amit itthon tutira nem valósítanak meg még évtizedek múltán sem? Baszki, arra nem képesek például, hogy "a nyugat kapujában" Vas megyében leborítsanak megyeszékhelyen belvárosban egy-egy kiló cementet az útpadka szélére útkereszteződésben, hogy babakocsival, biciklivel, kerekesszékkel stb. lehessen közlekedni, akkor mit vársz országos WIFI lefedettséget? Térerőm nincs mobiltelefonnal megyeszékhelytől 10 kilométerre házon belül, ha fontos hívást kapok ki kell mennem a ház elé telefonálni, hogy ne akadozzon a hang. EZ magyarország.
 • bertino
  #4
  linkeld, ha nagyon szeretnéd és egyáltalán nem csak külföldről jön, elég nagy baj, ha ezt gondolod.
 • vajon kiki
  #3
  "Csak egy közös hálózat létrehozásának van értelme és ebbe a feladatba egyetlen vállalatnak nem érdemes belevágnia. Miután az infrastruktúra kiépült, azt mindenki számára szabadon hozzáférhetővé kell tenni" ...

  1: Csak egy közös hálózat létrehozásának van értelme és ebbe a feladatba egyetlen vállalatnak nem érdemes belevágnia...

  mit értenek egy közös hálózaton: egy közös hálózatot ismerek ez pedig az internet.. és miért ne szabadna belevágnia akárhány cégnek, hiszen ez a digitális demokrácia világa, nem beszélve arról sem hogy a WLAN eszközök egymással 99% kompatibilisek (802.11x) , ez egy eléggé elfuserált demagóg szöveg amit csak olyan hint el aki később monopolizálni akarja az átmeneti összerabolt összecsalt kis hatalmát és azon jól meggazdagodni rajta, addig ütni a vasat amíg izzik. mint ahogy a következő sorból világosan látszik is :
  Miután az infrastruktúra kiépült, azt mindenki számára szabadon hozzáférhetővé kell tenni

  hát igen.. miután az infrastruktúra kiépült... eleinte nem szedne lóvét aztán csak egy kicsit végül meg egyre többet.. erről szól a monopol helyzet... de WLAN-t bárki tud telepíteni nem kell hozzá nagy ész, és utána nem kell majd havi szinten vagy bármilyen szinten állandóan fizetnie, hanem neki is éppúgy EGYSZER kell kiépítenie az infrastruktúrát.

  Miért építine ki másoknak a saját költségén infrastruktúrát bárki is másoknak , ha utána nem akarna abból jó nagy lóvét szakítani havi szinten?
 • Vorpal
  #2
  ez okos volt - linkeld a kurucra.

  tudom, hogy nem sokat segít majd, de belegondoltál, hogy minden fejlesztés ami eljut a hazánkba a hazánkon kívülről jön?
 • bertino
  #1
  jolvan, de mi nem németország vagyunk, hanem magyarország, inkább olyan hírt adjatok, amivel kapcsolatban hazánkban lesz fejlesztés, nem ki tudja hány 100km-el arrébb...