Motorola Aura: luxusmobil kerek kijelzővel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem jól néz ki. És sokan pont a lényeget nem értik közületek szerintem. Ez a telcsi nem a tudásával hódít. A mai alapot beleteszik. Viszont olyan imidzse van ami nincs az N95-nek(mobildick), se a 30-ezres koreai Samsungnak. A lényeg pont ez az. Ezt a telefont nem veheted meg csak úg egy Media Marktban, mert külön rendelésre kézzel állítják össze (akármekkora parasztvakítás is). És hidjétek el, a társaságban (legyen az az osztályod, vagy irodád, vagy golfklubbod) nem az N95-t fogják megnézni, hanem ezt a körkijelzõs "fémvarázst". Akinek praktikus, nagytudású, árértékarányos telefont akar venni, az bemegy egy elektronikai üzletbe és elkölt 100e. HUF-t telcsire. Aki oda akarja tenni magát és megmutatni egy társaságban, hogy hol a helye, akkor RENDEL egy ilyen csodát.

Lehet szídni de mégis csurog a nyálad utána, mert az Aura nem csak terméket jelent, hanem életstílust amirõl csak álmodozol miközben feladod a lottó szelvényedet.

Picsába, miért nem dolgozok a Moto-nak😊
ez meg alapból szarul néz ki tehát....

De az iphone az nem villogós, asztalra téve a fülesével úgy néz ki, mint vmi gagyi mp4 lejátszó.

LZ forever

Dark Angel 666
ezek a Motorola telefonok nekem sose voltak szimpatikusak , nem tudom miért ...

vajon kiki
a másik meg jól mutat ugyan a kerek kijelzõ de én speciel sosem tudnám megszokni...

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
hiába polírozzák ha beejted a rötyibe egy mozdulattal 😄D

sosem szerettem az ilyen sznobofonokat egy teló legyen elsõsorban OLCSÓ mert ugyis ellopják összetöröd hamar... minél drágább annál hamarabb.

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
pfff mi ezen a luxus?? a samsungnak most lehet kapni egy telóját 17 Ft-ért újonnan nagyságrendekkel többet tud.. ezért 30 Ft-nál semmiképp sem lehet többet elkérni fõleg ma ilyen konkurenciák mellett mint iPhone és társai brutál nagy kijelzõvel érintõképernyõvel és olyan kemény szoftverekkel amikrõl ez álmodni se tud. a full 3d-játékoktól .. a nagyképernyõs kényelmes böngészésen át a google mapsig ami nagy képernyõn mégiscsak élvezhetõbb... blue tooth hol van belõle? usb kábel még jó volt vagy 5 éve a motorola 650-esben dehát az akkor is ért vagy 20e ftot azt kezícsonkolom

Tinman
Tudás tekintetében száni, ár tekintetében vicc. Hülyék telefonja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szerintem az N95 meg a hasonlók komolyabban néznek ki.

LZ forever

meg pl nem sok fejlesztõnek támadna sztem kedve KEREK kijelzõre játékot csinálni, meg nem sok filgyártónak kerek filmet csinálni(körbevágni meg nincs értelme tehát a kicsinyítés az egyetlen megoldás, de akkor meg már egy 20 ezer forint 128x160 vagy 176x220 pixel felbontású Sony Ericsson W szériás teló is ugyanennyit érne)
Tetsuo
ha azon meg teglalap alaku videot v fotot nezegetsz, akkor joval kevesebb pixelt hasznalsz megintcsak.. tehat szarra se valo ez a felbontas.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
full HD minimum, legalabbis az en igenyem.. 😉

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ezért a kör alakú kijelzõ esetében kicsit máshogy van minden.
Mert ahogy megszoktad, a négyzet alakú kijelzõknél a pixelek száma a felbontásból és a kifejlzõ méretébõl számolható ki. Tehát ha már tudjuk hogy összesen 480*480 pixel van rajta, akkor már nem is kell számolnunk, mert ugye négyzet alakú a kijelzõ tehát 230400 pixel2 vagy rajta. De ha kör alakú a cucc akkor kicsit más a helyzet. Szerencsére tudjuk, hogy egy 480 pixel széles és magas négyzetet egy 240 pixel sugarú kör tölt ki. És a területe r2PI tehát ~240*240*3,14, azaz kb 181 ezer pixel.
Köszi, jó tudni, hogy legalább az olvasók között van, aki figyeli is a netet... <#rolleyes>
De ez a szöveg, hogy "csak 480 x 480"?... Mennyinek kéne mégis lennie, pláne egy ilyen sznobfonon? <#wilting>
Lesznek, akik éppen az ára miatt választják, mert ha olcsóbb lenne, már nem érné el a sznobsági küszöbüket...
A becélzott rétegnek ez elsõsorban mutogatni való, mellesleg telefonálhatnak is rajta, de ez csak ürügy a csillogó tárgy birtoklására.

Griphons
A Moto-Shopban egy cent híján $2000-ért lehet elõrendelni a kicsikét. Hát annyit biztosan nem ér. Annyiért már egy szuper tabletpc-t kapok. 😊

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

tetszik... csakhát elérhetetlen lesz egy átlagos ember számára

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !