17
  • TeDDyRuSh
    Szerintem jól néz ki. És sokan pont a lényeget nem értik közületek szerintem. Ez a telcsi nem a tudásával hódít. A mai alapot beleteszik. Viszont olyan imidzse van ami nincs az N95-nek(mobildick), se a 30-ezres koreai Samsungnak. A lényeg pont ez az. Ezt a telefont nem veheted meg csak úg egy Media Marktban, mert külön rendelésre kézzel állítják össze (akármekkora parasztvakítás is). És hidjétek el, a társaságban (legyen az az osztályod, vagy irodád, vagy golfklubbod) nem az N95-t fogják megnézni, hanem ezt a körkijelzős "fémvarázst". Akinek praktikus, nagytudású, árértékarányos telefont akar venni, az bemegy egy elektronikai üzletbe és elkölt 100e. HUF-t telcsire. Aki oda akarja tenni magát és megmutatni egy társaságban, hogy hol a helye, akkor RENDEL egy ilyen csodát.

Lehet szídni de mégis csurog a nyálad utána, mert az Aura nem csak terméket jelent, hanem életstílust amiről csak álmodozol miközben feladod a lottó szelvényedet.

Picsába, miért nem dolgozok a Moto-nak:)
  • AzUs
    ez meg alapból szarul néz ki tehát....
  • Ferrer
    De az iphone az nem villogós, asztalra téve a fülesével úgy néz ki, mint vmi gagyi mp4 lejátszó.
  • Dark Angel 666
    ezek a Motorola telefonok nekem sose voltak szimpatikusak , nem tudom miért ...
  • vajon kiki
    a másik meg jól mutat ugyan a kerek kijelző de én speciel sosem tudnám megszokni...
  • vajon kiki
    hiába polírozzák ha beejted a rötyibe egy mozdulattal :DD

sosem szerettem az ilyen sznobofonokat egy teló legyen elsősorban OLCSÓ mert ugyis ellopják összetöröd hamar... minél drágább annál hamarabb.
  • vajon kiki
    pfff mi ezen a luxus?? a samsungnak most lehet kapni egy telóját 17 Ft-ért újonnan nagyságrendekkel többet tud.. ezért 30 Ft-nál semmiképp sem lehet többet elkérni főleg ma ilyen konkurenciák mellett mint iPhone és társai brutál nagy kijelzővel érintőképernyővel és olyan kemény szoftverekkel amikről ez álmodni se tud. a full 3d-játékoktól .. a nagyképernyős kényelmes böngészésen át a google mapsig ami nagy képernyőn mégiscsak élvezhetőbb... blue tooth hol van belőle? usb kábel még jó volt vagy 5 éve a motorola 650-esben dehát az akkor is ért vagy 20e ftot azt kezícsonkolom
  • Tinman #10
    Tudás tekintetében száni, ár tekintetében vicc. Hülyék telefonja.
  • Ferrer
    Szerintem az N95 meg a hasonlók komolyabban néznek ki.
  • kdani3
    meg pl nem sok fejlesztőnek támadna sztem kedve KEREK kijelzőre játékot csinálni, meg nem sok filgyártónak kerek filmet csinálni(körbevágni meg nincs értelme tehát a kicsinyítés az egyetlen megoldás, de akkor meg már egy 20 ezer forint 128x160 vagy 176x220 pixel felbontású Sony Ericsson W szériás teló is ugyanennyit érne)
  • Tetsuo
    ha azon meg teglalap alaku videot v fotot nezegetsz, akkor joval kevesebb pixelt hasznalsz megintcsak.. tehat szarra se valo ez a felbontas.
  • Tetsuo
    full HD minimum, legalabbis az en igenyem.. ;)
  • kdani3
    Ezért a kör alakú kijelző esetében kicsit máshogy van minden.
    Mert ahogy megszoktad, a négyzet alakú kijelzőknél a pixelek száma a felbontásból és a kifejlző méretéből számolható ki. Tehát ha már tudjuk hogy összesen 480*480 pixel van rajta, akkor már nem is kell számolnunk, mert ugye négyzet alakú a kijelző tehát 230400 pixel2 vagy rajta. De ha kör alakú a cucc akkor kicsit más a helyzet. Szerencsére tudjuk, hogy egy 480 pixel széles és magas négyzetet egy 240 pixel sugarú kör tölt ki. És a területe r2PI tehát ~240*240*3,14, azaz kb 181 ezer pixel.
  • nohea
    Köszi, jó tudni, hogy legalább az olvasók között van, aki figyeli is a netet...
    De ez a szöveg, hogy "csak 480 x 480"?... Mennyinek kéne mégis lennie, pláne egy ilyen sznobfonon?
  • robertone
    Lesznek, akik éppen az ára miatt választják, mert ha olcsóbb lenne, már nem érné el a sznobsági küszöbüket...
    A becélzott rétegnek ez elsősorban mutogatni való, mellesleg telefonálhatnak is rajta, de ez csak ürügy a csillogó tárgy birtoklására.
  • Griphons
    A Moto-Shopban egy cent híján $2000-ért lehet előrendelni a kicsikét. Hát annyit biztosan nem ér. Annyiért már egy szuper tabletpc-t kapok. :)
  • leipsig
    tetszik... csakhát elérhetetlen lesz egy átlagos ember számára