Motorola Aura: luxusmobil kerek kijelzővel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet szídni de mégis csurog a nyálad utána, mert az Aura nem csak terméket jelent, hanem életstílust amirõl csak álmodozol miközben feladod a lottó szelvényedet.
Picsába, miért nem dolgozok a Moto-nak😊
LZ forever
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
sosem szerettem az ilyen sznobofonokat egy teló legyen elsõsorban OLCSÓ mert ugyis ellopják összetöröd hamar... minél drágább annál hamarabb.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
LZ forever
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mert ahogy megszoktad, a négyzet alakú kijelzõknél a pixelek száma a felbontásból és a kifejlzõ méretébõl számolható ki. Tehát ha már tudjuk hogy összesen 480*480 pixel van rajta, akkor már nem is kell számolnunk, mert ugye négyzet alakú a kijelzõ tehát 230400 pixel2 vagy rajta. De ha kör alakú a cucc akkor kicsit más a helyzet. Szerencsére tudjuk, hogy egy 480 pixel széles és magas négyzetet egy 240 pixel sugarú kör tölt ki. És a területe r2PI tehát ~240*240*3,14, azaz kb 181 ezer pixel.
De ez a szöveg, hogy "csak 480 x 480"?... Mennyinek kéne mégis lennie, pláne egy ilyen sznobfonon? <#wilting>#wilting>
A becélzott rétegnek ez elsõsorban mutogatni való, mellesleg telefonálhatnak is rajta, de ez csak ürügy a csillogó tárgy birtoklására.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !