43
-
#43 Oké akkor félprofik na! (de azok biztos, mert láttam a kezükben ilyen gépet :P )
De a többi leírt szövegemhez szentül ragaszkodom.. -
babajaga #42 Ma javítottam egy Kiev 19 SLR-t 50mm-es optikával tok nélkül 900 g! Ennél több fém csak szibériában van! De meg is lehetett csinálni! -
wavrekordz #41 Nem lehet 502 grammal a legkönnyebb DSLR, mivel az Olympus E-420 csak 440g... -
Lateralus #40 Mivel ebben a sorozatban a 300D volt az első gép, előtte nem is adhattak ki szarabbakat. -
Lame #39 Ebben a sorozatban a 300D ota tenyleg csak szarabb gepeket adnak ki. Ugyltszik azt "elbasztak" es csak veletlenul lett olyan jo :)
Mondjuk ertheto, hogy nem akarnak konkurenciat csinalni a sajat maguk felsobb kategoriajanak ... -
balozsi #38 Garrett27: előző neked szólt. -
balozsi #37 Miért is nem? -
balozsi #36 Viszont ha már olcsó Canon váz kellene, lehet hogy az 1000D-t választanám a 450D helyett. Amúgy tényleg Nikon D40 a jó. -
#35 babajagának (kis kezdőbetűvel) teljesen igaza van!
NikonD40 !!!
(mellesleg megjegyzem a FUJI is tud hasonlókat szolgáltatni és /információim szerint/ valamivel olcsóbban. -
kjasfhasdfasd #34 köszi! -
babajaga #33 Egyértelműen a Nikon többet tud. -
kjasfhasdfasd #32 A Nikon d40 vagy ez a jobb? -
babajaga #31 Profi fotósok nemigen használnak kétszámjegyűnél alacsonyabb kategóriájú gépet. Melyik DSLR-t nem lehet fejleszteni?Igaz az én gépemhez csak 120 optikát lehet kapni a Canonhoz meg 400-at de az az érzésem a túlsokból meg azért nehéz választani.Az 1000-es meg nem előrefejlődés a belépőszinten hanem inkább hátra. Vigasztalódjatok az én gépem legújabb típusa még nagyobb hátralépés mint a Canonnak. Annyira hogy külalakra kezelésre szinte neg se lehet különböztetni a két gépet csak a felíratról. -
#30 Nálunk van egy Canon EOS 450D. Nem is kéne más, maximum meg vagyok vele elégedve. És naon sok pozitív kritikát olvastam ezzel kapcs meg profi fotósok is használják. + mindig lehet fejleszteni, így ajándékozási gondok előre megoldva Természetesen az olvasottak után nem cserélném le az 1000D-re. -
#29 Igazándiból nagy durranás nem volt (legalábbis addig amíg én is benne voltam).
Röviden: Megint minden babajaga (kis kezdőbetűvel) körül forgott. -
#28 Ne fájdítsd a szívem. :-C -
balozsi #27 Pedig szokás szerint jó volt. -
#26 Fákk, lemaradtam az egészről. :D -
#25 Miért lettünk kitörölve? -
Beatmaster #24 istentelen, mennyi színzaj és mekkora mértéku életlenség van azon a barlangos képen... biztosan nem alacsony ISO-n és normális záridovel fényképezték. Én is kezdo vagyok, kompaktom van (olympus SP560UZ, a chip mérete/felbontása/ára/tudása miatt vettem), és egyszeruen képtelen vagyok ISO 100 folé menni... ha kell, állványt meg hosszú záridot használok inkább. de ilyet neeeeem... -
babajaga #13 Az optika vonalas felbontása nagyon gyenge.Valószínű hogy nemigen található benne üveglencse. -
babajaga #11 Az egyáltalán nem CA, az optika CA-ja nagyon kicsi. A hullámos felületek nem egyirányú fényvisszaverődése miatt van árnyalat eltérés. Ez minden optikánál létezik. A képnél az élesség a vasrácson van.Az optika nem egy Takumar az biztos. -
Ferrer #9 Egyre ócskább lesz ez a Canon. -
twerp #8 Az megfigyelhető, hogy rosszabb fényviszonyok között erősen zajos lesz a kép, nagyon hamar megjelennek a fizikai korlátai. Ezt az olcsó optikát valószínűleg tényleg nem érdemes használni, akkor se, ha szinte ingyen van.
Egyébként gyanítom, hogy itt a canon cikkekért fizet a forgalmazó, mert valahogy jóval több lelkesedéssel írnak a canon cuccokról, anélkül, hogy a részletekbe nagyon belemennének. Inkább olyan PR-cikknek néz ki. -
kjasfhasdfasd #7 Nem lehet, hogy csak nem jó helyre fókuszált? -
Laslow #6 Nekem nem tetszenek ezek a fotók. Elmosódott, homályos az összes, bár ez főleg csak teljes méreten nézve látszik - lekicsinyítve vannak egészen szép képek is. Az utolsó előtti képen a jobb oldali nő hátán mi az a barna auraszerű sáv? Krom. ab. lenne? -
babajaga #3 " gép vázszerkezete rozsdamentes acél, külső háza pedig műanyagból van"
A külső az burkolat, ha az alak (váz) megegyzik a külsövel akkor borítás. -
kjasfhasdfasd #2 Komoly, hogy a kit csak 10.000 huf-al több? -
#1 Köszi a korrekt tájékoztatást
Tényleg!