20
-
#20 de mivel szar chipset van az atomhoz, így nem fogyaszt többet :) -
dez #19 Mondjuk inkább úgy, 2x annyit fogyaszt (ami így sem sok), cserébe 3x teljesítményt ad. Az Intelnek meg pont nincs ilyen kategóriás terméke, csak a lassú Atom, és a gyorsabb, de többet is fogyasztó Core2-k. -
dez #18 Médiafeldolgozásban igen, szoftveres 3D-ben nem annyira. -
dez #17 Ja, jól nyomja az Intel, de a teljesítménye... Kb. egy fél GHz-es, évekkel ezelőtti procinak (x86) felel meg. -
#16 reklám... pedig az amd hasonló cuccai sokkal jobbak/gyorsabbak -
#15 Amit szintén rakosgatnak át gpu-ra, mert abban is sokkal jobb. -
Kaadi #14 az AMD-nek nem tesz jot, hogy az Intel Atom is remekul szerepel. nekik itt nem igazan van dobasuk.
amugy meg jo lenne ha a ket rivalis AMD-NVIDIA vegre az Intel karara is tudna novekedni. akkor lenne igazi a verseny. -
Ahoy #13 Remélem itt elkapják az Intel tökeit :)... amúgyis a játékosok/átlagfelhasználok körében kezd leáldozni a proci szerepe. Az átlagfelhasználó gépe mondjuk egy x4-essel is ultrafasza gyorsan elkullog...de egy i7-el is...
A játékosoknak fontosabb lesz egy jó videókártya fejlett shaderrel.
Akinek az erőproci kell, az a számításigényes feladatoknál tudja majd kamatoztatni...ezmeg hát eléggé réteg: filmvágás/3d render -
dez #12 De, arról szóltak, legfeljebb nem olvastad őket. :) -
WoodrowWilson #11 A tervezés és a gyártás válik ketté. -
Abu85 #10 A Fusion a fő projektjük, így nem válhatnak ketté. Azért vették meg az Ati-t, hogy ne kelljen saját GPU magot tervezniük. -
#9 Attól függ honnan nézzük, már akkoriban is olvastam, hogy a "kanapé alól is összekaparták az aprót", hogy megvehessék az ATi-t. Kölcsönöket vettek fel stb. -
wednes #8 Lehet, hogy mégse volt elhibázott lépés megvenni az ATI-t? -
#7 A processzor részlege, ezért fog kettéválni valamilyen szinten, íg elképzelhető, hogy megmaradnak a prociai és a grafikus kártyái. -
nedudu #6 Attól hogy válságban van még termel mint a félőrült és a konkurenciát üldözi -
#5 Nem tudom Nem akarok senkit sem lehangolni aki már pezsgőt bontott, de idáig nem arról szóltak a hírek hogy az amd válságban van stb... -
#4 Hajrá ATi! :) -
greg971 #3 Na most beparáztam teljesen . -
#2 Bizony! Hajrá! -
#1 hajrá