Virtuális gyilkosságért börtön Japánban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igaz rohadt idegesítõ lehet ha valaki törölné vmimet amibe vagy 1000 órát beleöltem :S

usernév password ellopása és felhasználása.
Nem tökmindegy, hogy csak a számládat nézte meg, vagy egy karidat ölt meg/törölt?

Aki belép az accomra, és nem az engedélyemmel, azt ki kell nyiffantani és pássz.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

NEM kapott öt évet. Csak elõzetes letartóztatásban van, és elméletileg akár öt évet is kaphatna a bûntény besorolása alapján.

Elég félrevezetõ a hír, ennyi erõvel azt is írhatnátok hogy valaki ellopott egy tollat és három évet is kaphat érte. Igaznak igaz, épp csak nyilvánvaló hogy mégse ez lesz az ítélet.
A Máplé az ingyenes.
Fizeti neki 5 évig a játék díját és kalapos nagykabát.
Most így jobban átgondolva, igen igazatok van, elhamarkodottan ítéltem. Ma már nem lehet elindítani egy WoW-ot sem nyugodt szívvel, ohgy nehogy elvigyék az accot. Ennek megálljt kell parancsolni, csak sajnos nem lehet. A tanárnõt elkapták, de sajnos a többit (és vélhetõen kártékonyabb) embereket nem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Vicces eset. Nem egy hacker, akkor meg igazából nam csinált akkora bûnt (mégha bûn is). Az 5 év EZÉRT a cselekményért kicsit sok.

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu

Tinman
Ami a szívemen az a számon:

Na menjetek a 3.14-ba <#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fec papa
Ne csak a bulváros címet figyeld...

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Jóember nem azért ül, hanem azért, mert megszerezte a jelszavát... "az asszony illegálisan hozzájutott a férjét alakító játékos bejelentkezési adataihoz". Ki a balfasz?
"illegálisan hozzájutott a férjét alakító játékos bejelentkezési adataihoz"

"szembe kell-e majd néznie az illegális számítógép-használat és adatmanipuláció vádjaival."

Sztem nem nyom sokat a latban hogy törölt egy karaktert.
Viszont amiket csinált az illegális/törvénybeütközõ. Ezért a bünti....
Nem gondoltam volna, ogy a japán hatóság ekkora balfasz. Letörölte a karakterét. Jó igen, sok munka volt benne stb, remélem visszaadják a károsultnak. De akkro is, 5 év ezért? Isten barmai.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...