22
-
CaptainRumi #22 Craig elég nagydarab, szőke, szakállat meg bármikor, bárki növeszthet vagy épp ragaszthat...
ja és a szőkéről is annyit, hogy hajat is lehet festetni..
sőt még jobbat mondok, ki is lehet gyúrni egy testet jó Thor-osra. -
torcipepe #21 Craig -nek jó szerep volna, persze nem Thor, hanem a kalapácsa. -
Yutani #20 Hogy a témához is szóljak: Thornak valami nagydarab, szőke, szakállas fickót válasszanak. Tippem nincs. -
Yutani #19 Ez a te véleményed. Mások szerint (szerintem is) jó volt Craig a Bond-szerepben. Végre nem egy piperkőc öltönyös csávó dzsavel az Astonnal, hanem egy úgymond hihetőbb figura.
Már amennyire egyáltalán a JB007 hihető... -
MiZo81 #18 :) -
CaptainRumi #17 nem tudom miről beszélsz...
én csak meghajlítottam a tér és idő kontiounumot vagy mit :D
ahogy Xido pastás mondta -
#16 amúgysincs valami thor feje :D
-
#15 "Mivel egyikük épp Craig neje"
Kész röhej... Nemrég olvastam, hogy a felesége ki volt akadva az erotikusabb jelenetek miatt. Nem örülne jobban, ha a férje egy szakállképű, kalapácsos képregényhőst alakítana? :) -
MiZo81 #14 Mi van, vaze? Most írsz először fórumba? :)
Nem felülről lefelé kell olvasni, he! :) -
sandor8206 #13 már bond volt amikor összeházasodtak, épp a film kapcsán jöttek össze, ha jól tudom -
Timbu #12 "Mivel egyikük épp Craig neje"
Akkor már értem, hogy a baltával faragott képű hogyan kaphatta meg Bond szerepét. (Kasszasiker ide vagy oda.) Csináltak volna neki akármilyen titkosügynökös filmet (ami jó is lehetett volna), de Bondként... -
#11 Szerintem is Kevin McKidd lenne a legjobb választás. -
xido #10 te vay Hiro Nakamura -
FoodLFG #9 mester o.o
-
CaptainRumi #8 ja és most megint 2 óra 4 perckor írok
hát ez fantasztikus xD -
CaptainRumi #7 ezt csináljátok utánam: elöbb írtam 2 óra 4 perckor és utána írtam 2 óra 2 perckor...
jó vagyok mi? xD
de nem csak ezért maradtam fent, nehhogy azt gondoljátok:D -
CaptainRumi #6 Craig nem is szerette volna elvállalni szerintem a szerepet -
CaptainRumi #5 elég nagy tévedésben éltek ha azt hiszitek, hogy egy rendező feladata megkoreografálni a harci jeleneteket, valamint monológokat írni :) -
#4 Szerintem egy marha....Thor lenni.... -
Mister #3 de legalább szép, hosszú monológok lesznek :D -
xido #2 Nem is tudnám őt elképzelni...ha már hasonló karakterű emberben gondolkoznak,ott van Kevin McKidd is:)..hogy Brannagh milyen lesz superhero rendezőnek...hááát...a jellemfejlődést biztos zseniálisan megoldaná...de az akcióhoz ért? -
carville #1 Így hallásból jobb is. :D