Daniel Craig nem lesz Thor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Craig elég nagydarab, szõke, szakállat meg bármikor, bárki növeszthet vagy épp ragaszthat...
ja és a szõkérõl is annyit, hogy hajat is lehet festetni..
sõt még jobbat mondok, ki is lehet gyúrni egy testet jó Thor-osra.
ja és a szõkérõl is annyit, hogy hajat is lehet festetni..
sõt még jobbat mondok, ki is lehet gyúrni egy testet jó Thor-osra.
Craig -nek jó szerep volna, persze nem Thor, hanem a kalapácsa.
Hogy a témához is szóljak: Thornak valami nagydarab, szõke, szakállas fickót válasszanak. Tippem nincs. <#shakehead>#shakehead>
Nothing to say
Ez a te véleményed. Mások szerint (szerintem is) jó volt Craig a Bond-szerepben. Végre nem egy piperkõc öltönyös csávó dzsavel az Astonnal, hanem egy úgymond hihetõbb figura.
Már amennyire egyáltalán a JB007 hihetõ... <#guluszem1>#guluszem1>
Már amennyire egyáltalán a JB007 hihetõ... <#guluszem1>#guluszem1>
Nothing to say
😊
nem tudom mirõl beszélsz...
én csak meghajlítottam a tér és idõ kontiounumot vagy mit 😄
ahogy Xido pastás mondta
én csak meghajlítottam a tér és idõ kontiounumot vagy mit 😄
ahogy Xido pastás mondta
amúgysincs valami thor feje 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
"Mivel egyikük épp Craig neje"
Kész röhej... Nemrég olvastam, hogy a felesége ki volt akadva az erotikusabb jelenetek miatt. Nem örülne jobban, ha a férje egy szakállképû, kalapácsos képregényhõst alakítana? 😊
Kész röhej... Nemrég olvastam, hogy a felesége ki volt akadva az erotikusabb jelenetek miatt. Nem örülne jobban, ha a férje egy szakállképû, kalapácsos képregényhõst alakítana? 😊
Gaming is believing.
Mi van, vaze? Most írsz elõször fórumba? 😊
Nem felülrõl lefelé kell olvasni, he! 😊
Nem felülrõl lefelé kell olvasni, he! 😊
már bond volt amikor összeházasodtak, épp a film kapcsán jöttek össze, ha jól tudom
"Mivel egyikük épp Craig neje"
Akkor már értem, hogy a baltával faragott képû hogyan kaphatta meg Bond szerepét. (Kasszasiker ide vagy oda.) Csináltak volna neki akármilyen titkosügynökös filmet (ami jó is lehetett volna), de Bondként...
Akkor már értem, hogy a baltával faragott képû hogyan kaphatta meg Bond szerepét. (Kasszasiker ide vagy oda.) Csináltak volna neki akármilyen titkosügynökös filmet (ami jó is lehetett volna), de Bondként...
te vay Hiro Nakamura<#hehe>#hehe>
mester o.o <#worship>#worship>
https://twitter.com/foodlfg
ja és most megint 2 óra 4 perckor írok
hát ez fantasztikus xD
hát ez fantasztikus xD
ezt csináljátok utánam: elöbb írtam 2 óra 4 perckor és utána írtam 2 óra 2 perckor...
jó vagyok mi? xD
de nem csak ezért maradtam fent, nehhogy azt gondoljátok😄
jó vagyok mi? xD
de nem csak ezért maradtam fent, nehhogy azt gondoljátok😄
Craig nem is szerette volna elvállalni szerintem a szerepet
elég nagy tévedésben éltek ha azt hiszitek, hogy egy rendezõ feladata megkoreografálni a harci jeleneteket, valamint monológokat írni 😊
de legalább szép, hosszú monológok lesznek 😄
Nem is tudnám õt elképzelni...ha már hasonló karakterû emberben gondolkoznak,ott van Kevin McKidd is😊..hogy Brannagh milyen lesz superhero rendezõnek...hááát...a jellemfejlõdést biztos zseniálisan megoldaná...de az akcióhoz ért?
Így hallásból jobb is. 😄