10
vélemények, tapasztalatok és esetleges hibák
  • Aquir
    #10
    Több samsung modellnél működő LCD teszt:
    Hívószámoknál: *#0*#      have fun
  • Jacek
    #9
    [IMG]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eopcuO_15kw&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eopcuO_15kw&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/IMG]
  • Jacek
    #8
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eopcuO_15kw&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eopcuO_15kw&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • sebike200
    #7
    Valaki nem tudna olyan oldalt ajánlani ahol ingyenesen lehet letölteni ehhez a telefonhoz játékokat.És ha valaki meg tudná mondani hogy hogy lehet beállítani a korlátlan karakter számot az sms küldésnél
    Előre is köszi mindenkinek
  • Dominguez
    #6
    Máshol már leírtam a véleményem, de beszúrom ide is, hátha vkinek hasznos lesz:
    Elő- és hátlap naon szupi, design, minden naon ott van, hangszórója csodás (persze telefonhoz mérten, basszus nélkül). Előtte 30 gigás ipodot használtam, de ezzel a telcsivel elég csak 1 dolgot magammal cipelnem, szvsz tökéletesen helyettesíti. A hangzásvilága olyan tipikus Samsungos, iPodhoz szokott fülemnek furcsa volt eleinte, de így hozzászokva már fain. Cx300 fülessel jól szól, a gyári füles egy kalap szétdesignolt f.s. Nekem nem is megy bele a fülembe, használhatatlan. Aztán nem értem, h mért kellett így elrontani a rádiót, h külön kell csatlakoztatni, és nekem naon recseg, ropog is.
    Kamerája mesés, videója tökéletes (így a V3 után) 1Gb Memocardtól nem lassul be, zenelejátszóját csak dícsérni tom.
    Nekem a menüje is bejött, szvsz egyedi, designos, ám mégis használható, moto menü után kifejezetten felüdülés volt, h minden ott volt, ahol kerestem, jó érzés használni, nah.
    Aksija nálam 2 napig bírja kb, mondjuk hallgatom/juk rendesen, zsír, h ha uncsizunk, v pipázunk, és nincs a közelben hifi, akkor ezzel a telcsivel mégis van vmi hiánypótló muzsikaszó.
    Hátrányai közé sorolnám a belső designt, értem itt a gombokat, v a telefon oldalát, elég gagyi műanyagból vannak, egyszerűen el akarom dobni, ám ha átcsúszik a szemed a telcsi más részeire, megnyugodsz, h nem is olyan gagyi ez, hanem kifejezetten szép.
    Legnagyobb hátránya, továbbá, h nem bírtak egy rendes flipet beleheggeszteni, kotyog még összezárt állapotban is, kihúzva pedig jó 1 mm-es járása van. (Jut eszembe, nem tud vki ez ellen vmit, nem lehet vhol meghúzni?)
    Összességében sztem árkategóriájában (Pannonnál, 3G-vel, bármilyen tarifacsomaggal, előfizuval 22) a LEGJOBB vétel. Sztem több, mint ajánlott, ha fiatalnak érzed magad, és szeretnél egy jó telcsit
  • Varenga
    #5
    Namost annyit még elmondanék, hogy a pannon-nál kapható változatot vásároltam az úgynevezett "Dark Violet" színű azaz bíbor és egyúttal a "Sensation edition", aminek a doboza tartalmazott az aksin és töltőn kívül egy adatkábelt, headsetet, a Samsung PC Studio 3-at, valamint egy ajándék 1GB-s memókártyát, amin vannak szenzésönös gif-ek, illetve a partin készült számot mp3 formátumban. (ha minden igaz, akkor a szlovák tavalyi white sensation volt)
  • Varenga
    #4
    ez gyors volt :)

    Köszi! :)
  • Kockazone
    #3
    TESZT
  • Kockazone
    #2
  • Varenga
    #1
    Üdvözlök itt mindenkit, nem szoktam témát nyitni de nem találtam ilyen topikot, ezért nyitottam ezt. Nemrég vettem ezt a telefont, nekem egyenlőre semmi gondom nincs vele, nagyon meg vagyok vele elégedve, képet nem tudok most beszúrni, remélem ezt majd megteszi valaki más. :)

    Akinek van valamilyen tapasztalata, véleménye a telóról azt ossza meg a fórumon.

    Üdvözletem!