The Swarm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én már a 2. fõellenségnél vagyok... egy óriás vaddisznóra hasonlít...<#nevetes1>#nevetes1>
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Nálam is szenvedés az a nagy monszta. Menekülni kell elõle de közben agyonlõnek állandóan. Átszenvedek egy részt ahol megáll a monszta, eközbeni szenvedés közben jön pár kisebb akit ki kell csinálni emellett mindig lõ egy muksó. Hiába nyírom ki, mindig jön egy másik. Na ez megvan de utána végem van. És a pláne hogy ujrarak a szenvedés elé. Szopassák a jó anyjukat.
Amugy nem egy nagy játék.
Amugy nem egy nagy játék.
Játszottam kicsit vele, nekem tetszik, de baromi nehéz. Most járok az elsõ fõellenségnél, és 10perces küzdelem alatt alig bírtam levenni az életének az 1/3-át. Csak mivel orosz, nem tudom, hogy van-e benne egyáltalán nehézségi fokozat, és hogy kell megölni ennyi szenvedés nélkül.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Leszedtem az Orosz verziót. Nem mûködik. Kék halállal kilép a gép.
Hmm.. Koppintusnk Gears nagyon szarul???
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
3d akció - TPS
Fejlesztõ : Buka Entertainment
Rendszerkövetelmény :
Intel P 4 4000 MHz, 1024 Мb RAM, Video 128 Mb RAM, HD 3500 Mb
Hivatalos Oldal : Buka.com
A Buka Entertainment bejelentette új 3D-s akció-kalandjátékát a The Swarmot, melyet a Targem Games fejleszt. A sci-fi filmek valósággá váltak és az idegenek tényleg megtámadták a Földet. Hatalmas ûrhajóik leszálltak a nagyvárosokban és emberek millióit ölték meg pillanatok alatt. A kormányok persze azonnal reagáltak, a harcok során az idegenek hajói megsemmisültek, de a bolygó komoly része is lakhatatlanná vált. A emberek és az idegenek túlélõi most csatornákban, pincékben és barlangokban húzzák meg magukat. A játék egy igen érdekes karakterfejlõdési rendszert alkalmaz majd, bár kezdetben csak egy közönséges ember hõsünk, a történet során az idegenek képességeit és tulajdonságait magába olvaszthatja, így egyre erõsebb lehet és könnyebben védi meg magát. A fegyvereinket egy komoly arzenálból válogathatjuk össze, melyben földi és idegen alkotások is szerepelnek majd. A történet teljes egészében Moszkvában játszódik majd, itt mérhetjük össze erõnket a behatolókkal, akik között hatalmas fõellenfelek is akadnak majd.
Fejlesztõ : Buka Entertainment
Rendszerkövetelmény :
Intel P 4 4000 MHz, 1024 Мb RAM, Video 128 Mb RAM, HD 3500 Mb
Hivatalos Oldal : Buka.com
A Buka Entertainment bejelentette új 3D-s akció-kalandjátékát a The Swarmot, melyet a Targem Games fejleszt. A sci-fi filmek valósággá váltak és az idegenek tényleg megtámadták a Földet. Hatalmas ûrhajóik leszálltak a nagyvárosokban és emberek millióit ölték meg pillanatok alatt. A kormányok persze azonnal reagáltak, a harcok során az idegenek hajói megsemmisültek, de a bolygó komoly része is lakhatatlanná vált. A emberek és az idegenek túlélõi most csatornákban, pincékben és barlangokban húzzák meg magukat. A játék egy igen érdekes karakterfejlõdési rendszert alkalmaz majd, bár kezdetben csak egy közönséges ember hõsünk, a történet során az idegenek képességeit és tulajdonságait magába olvaszthatja, így egyre erõsebb lehet és könnyebben védi meg magát. A fegyvereinket egy komoly arzenálból válogathatjuk össze, melyben földi és idegen alkotások is szerepelnek majd. A történet teljes egészében Moszkvában játszódik majd, itt mérhetjük össze erõnket a behatolókkal, akik között hatalmas fõellenfelek is akadnak majd.
Ruszki nyelven kijött. Angol megjelenésrõl tud valaki?
Egy videó kedvcsinálónak : [url=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=2854&nev=The_Swarm_-_jatekmenet_video_ The Swarm[/url]
Képek : The Swarm képek
Egy videó kedvcsinálónak : [url=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=2854&nev=The_Swarm_-_jatekmenet_video_
Képek : The Swarm képek