The Swarm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én már a 2. fõellenségnél vagyok... egy óriás vaddisznóra hasonlít...<#nevetes1>

ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100

Nálam is szenvedés az a nagy monszta. Menekülni kell elõle de közben agyonlõnek állandóan. Átszenvedek egy részt ahol megáll a monszta, eközbeni szenvedés közben jön pár kisebb akit ki kell csinálni emellett mindig lõ egy muksó. Hiába nyírom ki, mindig jön egy másik. Na ez megvan de utána végem van. És a pláne hogy ujrarak a szenvedés elé. Szopassák a jó anyjukat.
Amugy nem egy nagy játék.
Evin
Játszottam kicsit vele, nekem tetszik, de baromi nehéz. Most járok az elsõ fõellenségnél, és 10perces küzdelem alatt alig bírtam levenni az életének az 1/3-át. Csak mivel orosz, nem tudom, hogy van-e benne egyáltalán nehézségi fokozat, és hogy kell megölni ennyi szenvedés nélkül.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Az oroszoknál már megjelent a teljes!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Most töltöm az orosz demot azt meglesem milyen is lett!

Next PC upgrade: 2022

Leszedtem az Orosz verziót. Nem mûködik. Kék halállal kilép a gép.
Prince23
+fav
Orosz trailer

kicsit crysis-os, horror elemekkel.

Qwerty4
Egynek elmenne sztem, de csak angolul (v. magyarul, v. németül)!Orosz nyelven soha! xD

Qwerty4

SötétBarom
Hmm.. Koppintusnk Gears nagyon szarul???

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

3d akció - TPS
Fejlesztõ : Buka Entertainment

Rendszerkövetelmény :
Intel P 4 4000 MHz, 1024 Мb RAM, Video 128 Mb RAM, HD 3500 Mb

Hivatalos Oldal : Buka.com

A Buka Entertainment bejelentette új 3D-s akció-kalandjátékát a The Swarmot, melyet a Targem Games fejleszt. A sci-fi filmek valósággá váltak és az idegenek tényleg megtámadták a Földet. Hatalmas ûrhajóik leszálltak a nagyvárosokban és emberek millióit ölték meg pillanatok alatt. A kormányok persze azonnal reagáltak, a harcok során az idegenek hajói megsemmisültek, de a bolygó komoly része is lakhatatlanná vált. A emberek és az idegenek túlélõi most csatornákban, pincékben és barlangokban húzzák meg magukat. A játék egy igen érdekes karakterfejlõdési rendszert alkalmaz majd, bár kezdetben csak egy közönséges ember hõsünk, a történet során az idegenek képességeit és tulajdonságait magába olvaszthatja, így egyre erõsebb lehet és könnyebben védi meg magát. A fegyvereinket egy komoly arzenálból válogathatjuk össze, melyben földi és idegen alkotások is szerepelnek majd. A történet teljes egészében Moszkvában játszódik majd, itt mérhetjük össze erõnket a behatolókkal, akik között hatalmas fõellenfelek is akadnak majd.
Ruszki nyelven kijött. Angol megjelenésrõl tud valaki?

Egy videó kedvcsinálónak : [url=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=2854&nev=The_Swarm_-_jatekmenet_video_The Swarm[/url]

Képek : The Swarm képek