10
-
Pesta76 #10 Engem kiskorom óta vonz ez az egész Vérfarkas téma!! Szerintem nagyon jó sőt legyen még több része! Én úgy tudom ezt már nem itthon forgatták -
torcipepe #9 nekem a kettőben az tetszett, mikor felirattal nézve is tele volt magyar szöveggel. 2 magyar határőr a budai hegyek sűrű erdejében járőrözik, a TV-ben pedig Erős Antónia mondja a híreket.
a 3. részt is itthon forgatták?? -
#8 Juppé, egy újabb vámpíros trash. A 2. rész már annyira szar volt, hogy max. csak sörözés mellé volt jó, de a úgyis végigröhögtük. Ez meg megint csak száni...
Érdekes, de nekem Rhona Mitra az Ali G-ből ismerős, és az arcát állandóan ahhoz a karakterhez kötöm. Így aztán még viccesebb volt végignézni a trailert, ami alatt a Max Payne trailer betétdala szólt, miiiivaaan??! -
OJ #7 Túl sok izgalomra nem kell számítani, hiszen már az első rész flashbackjeiből tudjuk, hogy végződik a sztori -
#6 Jolvan a vámpír csajszi sexy, meglessük. :) -
Reg5 #5 Ha azt veszem, hogy az 1. kellemes, a 2. szar lett, akkor a 3? Bár nem tudom minek erőltetik, ha úgyse tudnak belőle semmit kihozni. -
#4 De itt már a trailer is eszméletlen ócska XD -
hunator #3 Valahogy ez az Underworld nem az igazi.Látványos,de unalmas is.Anno Görög Zitára voltam kiváncsi,alakít-e valami érdekeset, + jók voltak akkor is a trailerek! -
Pesta76 #2 Nagyon jó filmnek ígérkezik!
-
bmw #1 Ez igy egy kalap szar!