Megérkezett a Lost 5. évad első előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát,
szerintem dögunalmas, és élvezhetetlen, tele marhaságokkal...
persze, ez szubjektiv, én így vagyok vele, egyáltalán messze nem akkora durranás, mint ahogy beállítják páran...
szerintem dögunalmas, és élvezhetetlen, tele marhaságokkal...
persze, ez szubjektiv, én így vagyok vele, egyáltalán messze nem akkora durranás, mint ahogy beállítják páran...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
mert májusban akarják befejezni és nem akarnak ismételni. kezdhetnék szeptemberben, de akkor a májusig tartó 40 hét során 23 hétben ismétlés lenne. így viszont, mint a 24-nál, nem kell nézni a naptárat, hogy most új rész lesz-e.
Azt nem értem, hogy miért kezdik késõbb, mint a többi nagy sorozatot? House is folytatódott szeptemberben.
de te ennek ellenére is néztem. zombiuralom.
AZTA : lool 😊, ez nagyon tetszett 😊
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Már a 4-ik ávad is 1 rakás szar volt.
SPOILER
5. évad:
mozog vmi a fûben 6 rész
mozog vmi a bokorban 11 rész
5. évad:
mozog vmi a fûben 6 rész
mozog vmi a bokorban 11 rész
Sajnos csak 6 évad, de legalább nem nyújtják fölösleges el, lezárják a sztorit ahol kell. Meg hát ez a 6 évad legalább olyan 6 évad amiben nincsenek üresjáratok, tartja a színvonalat. Az üresjárat mondjuk relatív, mert valakinek lehet attól kevésbé érdekes valami, hogy nekem minden pillanata tetszik😊
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
A Lostot nem lehet nem szeretni.😊 Nekem ez teljesen új, hogy csak 6 évad lesz belõle!😞