Halálfutam - Statham feledteti Stallone gagyiját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sacko98
Death race windows 7 theme.
http://data.hu/get/2895424/Death_race.rar

Alex<#eplus2>

PaintKiller
crashday

carmageddon?
hali
ehhez a filmhez hasonló játék nincsen?
mi a neve(ha van ilyen játék)?

AudiQuattro
Unalmas néhol...am nemrosz.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

w77d
Most néztem meg, miután délután megvettem DVD-n. Szerintem tipikusan 1x nézhetõ kategória. Jó akciódús meg pörgõs, de szerintem néhol már túl sok...

plck
HAli!Nekem is nagyon tetszett a film.Izgalmas,néha véres és elképesztõ

szóval 10 pont😊

SeanJRRussel
Elég jó film volt sztem.Mindenki tette a dolgát,pötgõs volt nem voltak benne felesleges dolgok.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tetsuo
Madarat tolláról.. 😛

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Megnéztük...jóvolt...
Nem gyûrûk ura, nem mátrix, nem ironman...de feletébb szórakoztató volt...
HD-ban újranézzük, annyit megér sztem.
Vki mondta hogy baráti körben negatív...nállunk baráti körben abszolút pozitív.
Akinek ideje kiadja nézze meg és mondjon véleményt, ne hallgasson másokra 😊

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Ahogy Morpheus mondaná: "I know exactly what you mean."

Játszottam vele "mintállat" akkoriban 😊 CGA ftw.

Death Track

jön a folytatás is:

Resurrection

Kegyetlen jó film!

Ezzel a játékkal 15 éve játszottam 286-os gépen, Herkules monitoron (ha jól rémlik). Ja, ez film... akkor nem 😊

AE
Nekem is tetszet a film. A fenti kritikával is egyetértek, nem egy etalon, de szorakoztató. Legalábis nekem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

senki nem mondta, hogy neked nem tetszett.
Akárki akármit mond nekem tetszett!! És kész!!
szerintem nézhetõ volt.
Az utolsó futamig birtam cérnával... Még az ucsó futam elõtt véget vetettem a kínlódásnak :o)
A film nem egy nagy szám. Az ötlet eleve nem jó. Szerintem ultragagyi. Abszolútte nem ajánlom megnézésre. Inkább az õsrégi Mad Max mint ez az akármi :o)
Persze biztos lesz akinek tetszeni fog de így elsõre az ismerettségi körömben inkább negatív.
Tower Guard
Szerintem jónak igérkezik. Ma este meg is nézem. 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Zocsi
jah, és persze mustang

Zocsi
trash

Nethyrrea
ezek a filmek általában nem arról szólnak hogy "vajon mi lesz a vége". ha ilyesmit vártál akkor nemcsodálom hogy csalódtál. itt a lényeg a látvány, a tonnaszámra ömlõ töltényhüvelyek, a lassított felvételben belibbenõ széplánykák, és a fröccsenõ vér a fõsztori. és ezt egész jól összerakva tálalja.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

mustang93
én jó filmnek tartóm,de a legjobbban a csaj tetszett benne igazi nevén Natalie Martinez amék Casét játszotta.Staham most is jó formáját mutatta be és jól játszotta a karakterét.
Nekem jó film,a 75-ös Death Race és a legújjabb nagyon különbözik egymástól,és a75-ös Death Race Stallonéval egy nagy foss.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

a remake nem azt jelenti hogy egy az egyben újra leforgatják az eredeti filmet csak más szereplõkkel. Nekem amugy tetszett,igaz h sztem az országutas téma jobban bejött volna. Amugy meg csak egy ami kicsit sokkolt. Hogy a fenébe nem tudták lerázni a végén a rendõrõket? Milyen autókkal nyomták már... 😄
Amugy mint már vki irta ez természetesen a Death rally game!
Én is megnéztem az este és nekem tetszett a film (bár az elõdöt nem láttam nem tudom mihez viszonyítani) jó csaj rengeteg vér gázolás izgalom minden megvolt aminek kellet lennie. Akármikor megnézném újra.

BaLeeX
Szerintem egyszer simán nézhetõ volt a film. Én nem bántam meg, hogy megnéztem.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Szerintem pedig jó volt, könnyed kis szerda esti múvi.
Mit vártatok tõle, pincemély mondanivalót, vagy hamleti monológokat? 😊
Paul W. Anderson keze nyoma megláccik 😄😄
Nos, az eredeti death race 2000 meredeken jobb volt mint ez a töketlenkedés. Ennek a filmnek semmi köze az eredetiehez. Abban a civileket kellett zúzni egy diktatórikus amerikában. Semmi lõfegyver, onli autóval gázolás és az autókon lévõ pengék max. Ráadásul direkt poénosra volt véve egy-két rész. Pl: a halottak rokonai díjakat kaptak, és az idióta riporternõ örvendezett a könnyezõ családtaggal mintha a lottó ötöst vitte volna el.
Ez a film a trailer ek alapján egy zsák oxigénmolekulát se ér. Mellesleg jobban hajaz a Death Rally nevü régi ámítógépes játékra. Abban kellett kocsival és lõfegyverekkel zúzni a másik versenyzõt. Készült is egy remake játék meg egy hasonló stílusu is belõle . A hasonló az pár éves a remake pedig mostanában jött/jön ki.
A cikket nem olvastam, de a filmet ma néztem meg: szánalmasra sikeredett, eléggé gagyi. Nekem nagyon hasonlít a The Condemned címû filmhez. Az is egy nagy 0. az elejétõl kezdve kiszámítható, ha pontoznom kellene akkor:4/10
õ errõl a filmrõl beszélt, a halálfutamban nincs penge meg gyalogos. az a régi filmben volt, gondolom onnan is jött a carma ötlete. meg sok másból.
nem-nem!
penge a tütü tetején? pattognak a gyalogosok a szélvédõn? ez kérem carmageddon 8):
carma tdr 2k

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Stathemtõl többet vártam
Stathemnek mindent visz!

Nem értem. A cikkíró elõször azt írja le, hogy "Stallone gagyija", aztán meg hogy a Death Race 2000 kultklasszikus. Mintha ez a remake nem lenne tipikus B-film.
most komolyan, kell ennél a háromnál több a mai közönségnek?😄 (bár az autókra nem biztos, hogy a "jó" jelzõt használnám)

bár minden autós film hozná a halálos iramban szintjét😊 (a 2-3 felejtõs persze)
Death Race 2000!!!Komoly egy film! Leadhatná az MGM csatorna is!
Birdhill Thug
Jé! Egy az egyben Death Rally! Az elején azt hittem, hogy a történet May Payne-es is lesz a feleség kiiktatásával. :-)

Szörnyû. Jó autók, jó nõk, Statham morcos tekintete = kész a film.
Megmaradt a Halálos Iramban filmek szintjénél ez is.