40
-
#40 Death race windows 7 theme.
http://data.hu/get/2895424/Death_race.rar
Alex -
#39 crashday -
winnie #38 carmageddon? -
vapeti93 #37 hali
ehhez a filmhez hasonló játék nincsen?
mi a neve(ha van ilyen játék)?
-
#36 Unalmas néhol...am nemrosz. -
#35 Most néztem meg, miután délután megvettem DVD-n. Szerintem tipikusan 1x nézhető kategória. Jó akciódús meg pörgős, de szerintem néhol már túl sok... -
#34 HAli!Nekem is nagyon tetszett a film.Izgalmas,néha véres és elképesztő
szóval 10 pont:) -
#33 Elég jó film volt sztem.Mindenki tette a dolgát,pötgős volt nem voltak benne felesleges dolgok. -
#32 Madarat tolláról.. :P -
Scamp #31 Megnéztük...jóvolt...
Nem gyűrűk ura, nem mátrix, nem ironman...de feletébb szórakoztató volt...
HD-ban újranézzük, annyit megér sztem.
Vki mondta hogy baráti körben negatív...nállunk baráti körben abszolút pozitív.
Akinek ideje kiadja nézze meg és mondjon véleményt, ne hallgasson másokra :) -
TheZsenyka #30
Ahogy Morpheus mondaná: "I know exactly what you mean."
Játszottam vele "mintállat" akkoriban :) CGA ftw.
Death Track
jön a folytatás is:
Resurrection -
jin #29 Kegyetlen jó film! -
archelf #28 Ezzel a játékkal 15 éve játszottam 286-os gépen, Herkules monitoron (ha jól rémlik). Ja, ez film... akkor nem :)
AE -
Hoz_Hun #27 Nekem is tetszet a film. A fenti kritikával is egyetértek, nem egy etalon, de szorakoztató. Legalábis nekem. -
winnie #26 senki nem mondta, hogy neked nem tetszett. -
geristar #25 Akárki akármit mond nekem tetszett!! És kész!! -
YMan #24 szerintem nézhető volt. -
Benoke #23 Az utolsó futamig birtam cérnával... Még az ucsó futam előtt véget vetettem a kínlódásnak :o) -
Benoke #22 A film nem egy nagy szám. Az ötlet eleve nem jó. Szerintem ultragagyi. Abszolútte nem ajánlom megnézésre. Inkább az ősrégi Mad Max mint ez az akármi :o)
Persze biztos lesz akinek tetszeni fog de így elsőre az ismerettségi körömben inkább negatív. -
#21 Szerintem jónak igérkezik. Ma este meg is nézem. :) -
#20 jah, és persze mustang -
#19 trash -
#18 ezek a filmek általában nem arról szólnak hogy "vajon mi lesz a vége". ha ilyesmit vártál akkor nemcsodálom hogy csalódtál. itt a lényeg a látvány, a tonnaszámra ömlő töltényhüvelyek, a lassított felvételben belibbenő széplánykák, és a fröccsenő vér a fősztori. és ezt egész jól összerakva tálalja. -
#17 én jó filmnek tartóm,de a legjobbban a csaj tetszett benne igazi nevén Natalie Martinez amék Casét játszotta.Staham most is jó formáját mutatta be és jól játszotta a karakterét.
Nekem jó film,a 75-ös Death Race és a legújjabb nagyon különbözik egymástól,és a75-ös Death Race Stallonéval egy nagy foss.
-
diablo1336 #16 a remake nem azt jelenti hogy egy az egyben újra leforgatják az eredeti filmet csak más szereplőkkel. Nekem amugy tetszett,igaz h sztem az országutas téma jobban bejött volna. Amugy meg csak egy ami kicsit sokkolt. Hogy a fenébe nem tudták lerázni a végén a rendőrőket? Milyen autókkal nyomták már... :D
Amugy mint már vki irta ez természetesen a Death rally game! -
neB #15 Én is megnéztem az este és nekem tetszett a film (bár az elődöt nem láttam nem tudom mihez viszonyítani) jó csaj rengeteg vér gázolás izgalom minden megvolt aminek kellet lennie. Akármikor megnézném újra. -
#14 Szerintem egyszer simán nézhető volt a film. Én nem bántam meg, hogy megnéztem. -
Mister #13 Szerintem pedig jó volt, könnyed kis szerda esti múvi.
Mit vártatok tőle, pincemély mondanivalót, vagy hamleti monológokat? :) -
Etinger #12 Paul W. Anderson keze nyoma megláccik :D:D -
menetrend #11 Nos, az eredeti death race 2000 meredeken jobb volt mint ez a töketlenkedés. Ennek a filmnek semmi köze az eredetiehez. Abban a civileket kellett zúzni egy diktatórikus amerikában. Semmi lőfegyver, onli autóval gázolás és az autókon lévő pengék max. Ráadásul direkt poénosra volt véve egy-két rész. Pl: a halottak rokonai díjakat kaptak, és az idióta riporternő örvendezett a könnyező családtaggal mintha a lottó ötöst vitte volna el.
Ez a film a trailer ek alapján egy zsák oxigénmolekulát se ér. Mellesleg jobban hajaz a Death Rally nevü régi ámítógépes játékra. Abban kellett kocsival és lőfegyverekkel zúzni a másik versenyzőt. Készült is egy remake játék meg egy hasonló stílusu is belőle . A hasonló az pár éves a remake pedig mostanában jött/jön ki. -
Peeeti #10 A cikket nem olvastam, de a filmet ma néztem meg: szánalmasra sikeredett, eléggé gagyi. Nekem nagyon hasonlít a The Condemned című filmhez. Az is egy nagy 0. az elejétől kezdve kiszámítható, ha pontoznom kellene akkor:4/10 -
winnie #9 ő erről a filmről beszélt, a halálfutamban nincs penge meg gyalogos. az a régi filmben volt, gondolom onnan is jött a carma ötlete. meg sok másból. -
galocza #8 nem-nem!
penge a tütü tetején? pattognak a gyalogosok a szélvédőn? ez kérem carmageddon 8):
carma tdr 2k -
JL666 #7 Stathemtől többet vártam -
Ronny #6 Stathemnek mindent visz! -
VictorVance #5 Nem értem. A cikkíró először azt írja le, hogy "Stallone gagyija", aztán meg hogy a Death Race 2000 kultklasszikus. Mintha ez a remake nem lenne tipikus B-film. -
winnie #4 most komolyan, kell ennél a háromnál több a mai közönségnek?:D (bár az autókra nem biztos, hogy a "jó" jelzőt használnám)
bár minden autós film hozná a halálos iramban szintjét:) (a 2-3 felejtős persze) -
hunator #3 Death Race 2000!!!Komoly egy film! Leadhatná az MGM csatorna is! -
#2 Jé! Egy az egyben Death Rally! Az elején azt hittem, hogy a történet May Payne-es is lesz a feleség kiiktatásával. :-) -
1Obi1 #1 Szörnyű. Jó autók, jó nők, Statham morcos tekintete = kész a film.
Megmaradt a Halálos Iramban filmek szintjénél ez is.