Halálfutam - Statham feledteti Stallone gagyiját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ehhez a filmhez hasonló játék nincsen?
mi a neve(ha van ilyen játék)?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem gyûrûk ura, nem mátrix, nem ironman...de feletébb szórakoztató volt...
HD-ban újranézzük, annyit megér sztem.
Vki mondta hogy baráti körben negatív...nállunk baráti körben abszolút pozitív.
Akinek ideje kiadja nézze meg és mondjon véleményt, ne hallgasson másokra 😊
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Ahogy Morpheus mondaná: "I know exactly what you mean."
Játszottam vele "mintállat" akkoriban 😊 CGA ftw.
Death Track
jön a folytatás is:
Resurrection
AE
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Persze biztos lesz akinek tetszeni fog de így elsõre az ismerettségi körömben inkább negatív.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nekem jó film,a 75-ös Death Race és a legújjabb nagyon különbözik egymástól,és a75-ös Death Race Stallonéval egy nagy foss.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Amugy mint már vki irta ez természetesen a Death rally game!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mit vártatok tõle, pincemély mondanivalót, vagy hamleti monológokat? 😊
Ez a film a trailer ek alapján egy zsák oxigénmolekulát se ér. Mellesleg jobban hajaz a Death Rally nevü régi ámítógépes játékra. Abban kellett kocsival és lõfegyverekkel zúzni a másik versenyzõt. Készült is egy remake játék meg egy hasonló stílusu is belõle . A hasonló az pár éves a remake pedig mostanában jött/jön ki.
penge a tütü tetején? pattognak a gyalogosok a szélvédõn? ez kérem carmageddon 8):
carma tdr 2k
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
bár minden autós film hozná a halálos iramban szintjét😊 (a 2-3 felejtõs persze)
Megmaradt a Halálos Iramban filmek szintjénél ez is.