7
PMOG
  • REPS0L
    jótopik
  • Fantos
    ahaaaa okés talán értem
  • csgj
    Hogy érted, hogy mi a játék? Regisztrálsz, létrehozod a profilodat, és keresed a küldiket... igazán az benne a játék. Meg, hogy rpg-sen fejlődsz, vásárolsz. De valójában ez inkább egy iwiw + webes rpg keveréke :D
  • Fantos
    na várjá hogy megy ez pontosabban ? mi a játék?
  • csgj
    Nem, legalábbis ilyet még nem vettem benne észre... :P
  • andris5555
    és ez is olyan online játok hogy ingyen van de plusz pontokért stb...sms-ben lehet rendelni cuccokat?
  • csgj
    A PMOG egy webes online játék, futtatásához Mozilla, vagy Flock 2 böngésző kell. Természetesen ingyenes... A stílusa nekem steampunkosnak tűnik, és ez a stílus nagyot is dob rajta. Valójában ez egy egészen egyszerű kis játék, amiben szintet fejlődsz, dumálsz másokkal, és te magad gyártod a küldetéseket, amelyek weboldalakból állnak. Ezekhez az oldalakhoz kommentet írsz, melyben mondjuk ajánlod őket... De kezdőknek is sokan gyártanak olyan küldiket, amikben segítséget nyújtanak nekik. És hát van még egy-két érdekessége a játéknak, mint például az akna, amit weboldalakra rakhatsz, hogy mások belelépjenek :P Én addiktívnak találtam, próbáljátok ki ti is! (a játéknevem "blasearcane", ha vki keresne)