6
  • adamgery
    #6
    ez Nusy nak ment, bocsi
  • adamgery
    #5
    Hali!
    csak annyi, hogy a szövegben netbookról volt szó, ami nem notebook. remélem így világosabb ;)
  • vajon kiki
    #4
    természetes az ultraolcsó lázról van szó, hiszen a gyártók rájöttek hogy a szegény emberből jóval több mint a gazdagból.. az már egy másik kérdés, hogy mire ide eljut addigra már nem sok különbség lesz árban egy rendes nagykijelzős, 3 gigaherc körüli vagy éppen dualprocis , de használt gép és egy ilyen új gép ára között.. hiszen 90-100 körül már dual-procis esetleg kisebb szépséghibás gépeket kínálnak apróneten stb.. az olcsólaptop pedig állítólag 60-70ezer HUF körül mozog újonnan . Úgy legyen !
  • Nusy
    #3
    Akkor most én nem értek valamit? :)
    Vagy csak a cikkbõl maradt le, hogy ezek a gépek az ultraolcsó kategóriát célozzák?

    Merthogy notebook-ot igen sokan gyártanak, még az Epson is. Jó régóta :)
    A NEC meg, hajjaj mennyit. Szóval, ha a cikk arról szól, hogy újfajta notebook-ot dob piacra ez a két gyártó, ami az ultrolcsó kategóriát célozza, akkor érdemes lenne ezt ki is emelni. Mert annak nincs hírértéke, hogy két gyártó újabb termékkel jön elõ... ez a dolguk. :)

    Az pedig, hogy "notebook láz a laptop-gyártók körében"... há legalábbis érdekes. :)
    Notebook = laptop (ha számítógépekrõl beszélünk).

    Pá,
    Nusy
  • szombi
    #2
    Epson képeket lécci...
  • vajon kiki
    #1
    valóban nem valami szép darab, de attól még lehet jó gép. viszont én ilyen kisméretű gépet kizárólag SSD-vel és eleve az SSD miatt vennék. ha már ilyen kicsi, akkor legalább ne kelljen már rá úgy figyelni mint a hímes tojásra ( winyós gépre legalábbis így kell vigyázni, még ha autoparkos akkor is (hacsak nem akarsz adatveszteséget, vagy rosszabb esetben winyócserét))

    örömmel látom, hogy a gyártóknak megjött a jobbik eszük és a teljesítmény helyett az árra is szentelnek némi figyelmet. 50-70 ezer Ft legalábbis -még itt Magyarországon is, ahol 100 Ft a minimálbér- még megfizethető ár egy ilyen személyi számítógépért .